- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.001
Esin kabul etmesin resti çeksin Allah Allah ya e ayarlamış napalim gibi bı durum değil kendi evinde ağırladı misafiri hadi sadece kahvaltı olsa tamam dersin bı nebze ama sizde ağırlamak ne demekOda sinir oldu ne desin bize sormadan kahvaltiya çağırmış ama gece bizde kalacaklar. Madem çağırdın kendin ağırla bize niye sariyosun insanları
Kafalari guzel heralde ya cidden bu nasil mantık anlamadim. Goreve gidicem ben dicek bakalim insallah ısrar etmezlerEsin kabul etmesin resti çeksin Allah Allah ya e ayarlamış napalim gibi bı durum değil kendi evinde ağırladı misafiri hadi sadece kahvaltı olsa tamam dersin bı nebze ama sizde ağırlamak ne demek
Israr etmeleri saçmalık o göreve gidecek(yalandan da olsa bilmiyorlar sonuçta) sen onlarla yalnız kalacaksin bunda da ısrar etmexler sanırımKafalari guzel heralde ya cidden bu nasil mantık anlamadim. Goreve gidicem ben dicek bakalim insallah ısrar etmezler
Ederler onlarIsrar etmeleri saçmalık o göreve gidecek(yalandan da olsa bilmiyorlar sonuçta) sen onlarla yalnız kalacaksin bunda da ısrar etmexler sanırım
Kuzuuuu geldin miiiNasıl olayım işte yattım öylece bekliyoruz. Pazartesi merkezde randevum var
Kuzu burdayım, nasılsın??@cukulatam hadi bu ay gol olsun kusumm
N Neal kuzummm pztsiye güzel haberlerle geleceksin duamdasin
@anonimbirbayanHemsirecik @Saron dayler dayler @MNbeyaz nerelerdesiniz siz yaaa
Daylos agrin sızın yok dimi bebek iyisin ?Kuzu burdayım, nasılsın??
Kuzu şükür çok daha iyiyim, progestan iyi geldi. Bolca da dinlenmeye çalışıyorum okul disinda kalan sürede. Perşembe detayli ultrason var, orda da soylerim ona gore yol cizilir artik canmDaylos agrin sızın yok dimi bebek iyisin ?
Kuzu burdayım, nasılsın?
Şükür ŞükürKuzu şükür çok daha iyiyim, progestan iyi geldi. Bolca da dinlenmeye çalışıyorum okul disinda kalan sürede. Perşembe detayli ultrason var, orda da soylerim ona gore yol cizilir artik canm
Yaaaaa ne güzel haberrrrGünaydın kızlarım, bugün doktora gittim 21 olan 23 , 13 olan 16 olmuş. Çatlatma iğnesi verdi vuruldum. Yarın ilişki mutlaka dedi.
Kız hepinizden önce geldim günaydın yazdm görmemişsinBal0ncuk kız nerdesin doğurdun mı yoksa, bu saate gelirdin çoktan
Aynen nurumUyumustur belki gece uyuyamio ya
Tam neyn var diecektimki aşağıyı okuomKeyfim yok beybi ya pek bugun yine hastaneye gideceğim evi toplamam lazim canim hic istemiyor
Ne münasebet kızEsimin arkadasi bizden habersiz dayisini ve esini cagirmis hafta sonu icin arayip sizde misafir olacaklar diyor. Peki bizi arayip sorma zahmetine neden girmedim diyesim geldi asla istemiyorum misafir
Anaaammm detaylı vakti geldimiKuzu şükür çok daha iyiyim, progestan iyi geldi. Bolca da dinlenmeye çalışıyorum okul disinda kalan sürede. Perşembe detayli ultrason var, orda da soylerim ona gore yol cizilir artik canm
Öküz esirgeme kurumuyuz bizYaaaaa ne güzel haberrrr
Vurduğun gol olsun cukommmm
Hadi güzel haberlerle
Kız hepinizden önce geldim günaydın yazdm görmemişsin
Ama daha sonra mide yanması uykusuzluk felan ara ara uyuya kalıorm
Artık ağırlaştm
Aynen nurum
Artk cok zor herşey
Tam neyn var diecektimki aşağıyı okuom
Ne münasebet kız
Daha eşinin arkadaşı.. Ee nie onlarda kalmıo oda olmadı otelde kalsnlar madem
Siz kızılaymısınız
Anaaammm detaylı vakti geldimi
Azıcık kaldı kuzumm senin ne zamandi kontrol salı günü dimi yanlış mı hatirliomYaaaaa ne güzel haberrrr
Vurduğun gol olsun cukommmm
Hadi güzel haberlerle
Kız hepinizden önce geldim günaydın yazdm görmemişsin
Ama daha sonra mide yanması uykusuzluk felan ara ara uyuya kalıorm
Artık ağırlaştm
Aynen nurum
Artk cok zor herşey
Tam neyn var diecektimki aşağıyı okuom
Ne münasebet kız
Daha eşinin arkadaşı.. Ee nie onlarda kalmıo oda olmadı otelde kalsnlar madem
Siz kızılaymısınız
Anaaammm detaylı vakti geldimi
Kolu komşuyu toplayp sizs gelelimÖküz esirgeme kurumuyuz biz
Aynen salı günü nurumAzıcık kaldı kuzumm senin ne zamandi kontrol salı günü dimi yanlış mı hatirliom
Ben hep "Artık herkesin öyle, herkesin öyle" diyordum da resmen travma. Allah kimseye yaşatmasın. Tuvalete gitmeye korkuyorum
Bizimkiler nazlı olcak biraz annesi. Üzerlerine titrer dururuz. Bugün eczanede tartıldım üç kilo vermişim. bir buçuk aydır tartılmamıştım.Ben hep "Artık herkesin öyle, herkesin öyle" diyordum da resmen travma. Allah kimseye yaşatmasın. Tuvalete gitmeye korkuyorum
Kanama var maalesef. Rengi de yoğunluğu da değişiyor. Dün hastaneye gittik. Kese duruyordu ama doktor "Olumlu bir şey diyemem" dedi. Çok küçük olduğu ve bebek henüz görünmediği için sağlıklı mı değil mi anlaşılamadığından ekstra bir iğne vermedi. Sağlıksızsa ve tutmaya çalışırsak ileride daha çok sıkıntı çıkarabilir dedi. Pazartesi tüp bebek merkezinde kontrol var. O zamana kadar evde yatış verdiler sadece. Dua edip yatıyorumKuzuuuu geldin miiibir sorun yok dimi?
Ben tedaviye başladığımdan beri 2,5 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum. Zaten pek bir şey yiyemiyorum da yediğim de hep zorla. Sabah çıkaracak bir şey yok diye içtiğim yarım bardak suyu çıkardımBizimkiler nazlı olcak biraz annesi. Üzerlerine titrer dururuz. Bugün eczanede tartıldım üç kilo vermişim. bir buçuk aydır tartılmamıştım.
Ben de reflü korkusundan geceleri yemek yiyemiyorum.Ben tedaviye başladığımdan beri 2,5 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum. Zaten pek bir şey yiyemiyorum da yediğim de hep zorla. Sabah çıkaracak bir şey yok diye içtiğim yarım bardak suyu çıkardım
Ben yatıyorum öyle kuzum KV yine aradı gel diye gelmicem evinde yaticam dedim tamam ben yarın dolasabilirsen dolaşalım dedi sen bilirsin dedimKolu komşuyu toplayp sizs gelelim
Aynen salı günü nurum
Ondan sonra her hafta artk doğum adım adkm
Sen nasılsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?