Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oda sinir oldu ne desin bize sormadan kahvaltiya çağırmış ama gece bizde kalacaklar. Madem çağırdın kendin ağırla bize niye sariyosun insanları
Esin kabul etmesin resti çeksin Allah Allah ya e ayarlamış napalim gibi bı durum değil kendi evinde ağırladı misafiri hadi sadece kahvaltı olsa tamam dersin bı nebze ama sizde ağırlamak ne demek

Esin kabul etmesin resti çeksin Allah Allah ya e ayarlamış napalim gibi bı durum değil kendi evinde ağırladı misafiri hadi sadece kahvaltı olsa tamam dersin bı nebze ama sizde ağırlamak ne demek
Kafalari guzel heralde ya cidden bu nasil mantık anlamadim. Goreve gidicem ben dicek bakalim insallah ısrar etmezler

Günaydın kızlarım, bugün doktora gittim 21 olan 23 , 13 olan 16 olmuş. Çatlatma iğnesi verdi vuruldum. Yarın ilişki mutlaka dedi.
Yaaaaa ne güzel haberrrr
Vurduğun gol olsun cukommmm
Hadi güzel haberlerle

Bal0ncuk kız nerdesin doğurdun mı yoksa, bu saate gelirdin çoktan
Kız hepinizden önce geldim günaydın yazdm görmemişsin
Ama daha sonra mide yanması uykusuzluk felan ara ara uyuya kalıorm
Artık ağırlaştm

Uyumustur belki gece uyuyamio ya
Aynen nurum
Artk cok zor herşey

Keyfim yok beybi ya pek bugun yine hastaneye gideceğim evi toplamam lazim canim hic istemiyor
Tam neyn var diecektimki aşağıyı okuom

Esimin arkadasi bizden habersiz dayisini ve esini cagirmis hafta sonu icin arayip sizde misafir olacaklar diyor. Peki bizi arayip sorma zahmetine neden girmedim diyesim geldi asla istemiyorum misafir
Ne münasebet kız
Daha eşinin arkadaşı.. Ee nie onlarda kalmıo oda olmadı otelde kalsnlar madem
Siz kızılaymısınız

Kuzu şükür çok daha iyiyim, progestan iyi geldi. Bolca da dinlenmeye çalışıyorum okul disinda kalan sürede. Perşembe detayli ultrason var, orda da soylerim ona gore yol cizilir artik canm
Anaaammm detaylı vakti geldimi

Öküz esirgeme kurumuyuz biz

Azıcık kaldı kuzumm senin ne zamandi kontrol salı günü dimi yanlış mı hatirliom

Ben hep "Artık herkesin öyle, herkesin öyle" diyordum da resmen travma. Allah kimseye yaşatmasın. Tuvalete gitmeye korkuyorum

Ben hep "Artık herkesin öyle, herkesin öyle" diyordum da resmen travma. Allah kimseye yaşatmasın. Tuvalete gitmeye korkuyorum
Bizimkiler nazlı olcak biraz annesi. Üzerlerine titrer dururuz. Bugün eczanede tartıldım üç kilo vermişim. bir buçuk aydır tartılmamıştım.

Kuzuuuu geldin miii bir sorun yok dimi?
Kanama var maalesef. Rengi de yoğunluğu da değişiyor. Dün hastaneye gittik. Kese duruyordu ama doktor "Olumlu bir şey diyemem" dedi. Çok küçük olduğu ve bebek henüz görünmediği için sağlıklı mı değil mi anlaşılamadığından ekstra bir iğne vermedi. Sağlıksızsa ve tutmaya çalışırsak ileride daha çok sıkıntı çıkarabilir dedi. Pazartesi tüp bebek merkezinde kontrol var. O zamana kadar evde yatış verdiler sadece. Dua edip yatıyorum

Bizimkiler nazlı olcak biraz annesi. Üzerlerine titrer dururuz. Bugün eczanede tartıldım üç kilo vermişim. bir buçuk aydır tartılmamıştım.
Ben tedaviye başladığımdan beri 2,5 kilo verdim. Vermeye de devam ediyorum. Zaten pek bir şey yiyemiyorum da yediğim de hep zorla. Sabah çıkaracak bir şey yok diye içtiğim yarım bardak suyu çıkardım

Kolu komşuyu toplayp sizs gelelim

Aynen salı günü nurum
Ondan sonra her hafta artk doğum adım adkm
Sen nasılsn
Ben yatıyorum öyle kuzum KV yine aradı gel diye gelmicem evinde yaticam dedim tamam ben yarın dolasabilirsen dolaşalım dedi sen bilirsin dedim WC ye kalkiom kalktığımda suyumu da aliom yanıma zaten yanıma sehpa koyduydu annem fındık badem vs arada onlardan atistiriyom sabah kahvaltımı yaptım sutumu içtim hemen yattım bulaşığı yikamadim bile herif gelince yıkasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…