Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiyim bebitomm sen nasılsın ben uzanmaya devam sende durumlar ne prens ne durumda
Daha iyiyim kuzumm çok şükür, detayliya gidince de bir bakılır bakalim
Şükür Şükür her sey yoluna girecek hepimiz icin inşallah
Aminnn insallah canim benimmm
Aynen yavruuuuu
İnsallah hicbir sey yoktur canim benim, az kalmis kontrole, çok çok normal olsun her şey insallah, dualarim seninle, guzel dusun olumlu bak kuzummmm

Zaman ne çabuk geciyo dimi yaa detaylı zamanın gelmiş bile bak ins çok güzel olacak herşey kuzum

Arada kalk dolaş bu kdar yatma nurum
Evin içinde dolan

Tadını çıkar

Allah razı olsun. Güzel düşünce pek bırakmadılar, ben de kendimi gaza getirip umutlanmaya korkuyorum ama inşallh sağlıklıdır ve yolumuza hayırlısıyla beraber devam ederiz

Yaa benim 1 temmuz ya kizlar test günü perşembeye denk geliyo fakat Çarşamba günü de iğne vurunmaya gircem o zaman yaptırsam testi nolur benim Dr da kabul etmem der mi iki gün gitmek istemiom çok sıcak bide ASM bize uzak

WC ye sık cikiyorum bu sayılmaz mı yedi metre yolun boyu hol boyunca yürüyüp saga donuyorum
Kız evin içinde dolansana

1 günden bişi olmaz
Yaptıe gitsin :)

Bende herife yaptırsam mi diye düşünüyorum arayıp arayıp kalkma diyo madem gelsin yapiversin
bizimki hayatta yapmaz, dışardan söyleyelim o zaman der.
Dün gece geldi uğursuz uğursuz konuştu, sinirimi bozdu, o yokken doğum olursa erken olursa evden nasıl çıkıcakmışım da, planım nasıl olacakmış da, risk analizi yapıyomuş. sanki ben bunun iş arkadaşıyım.
ne bileyim Allah ne verdiyse çantayı kapıp taksiye atlayıp gidicem bu halde araba da kullanamam zaten. nursuz nursuz konuşup çağırma şu çocuğu dedim.
Sonra gece hop, lekelenmeler başladı. şom ağızlı yav.

Benimkide sırf anasına gideyim diye yapio ama inat diil mi gitmicem evimde gecircem stres olamicam negatife negatif kendim yaşayacam anasının dirdirini cekemem

Manyak bizim bu herifler gelsin izin alsın başında beklesin madem olumsuz olumsuz konuşup can sikiyo sen zaten şuan içinde neler yasiosun o senden daha hamile duygu durumu karışık çok kızdım şuan

Manyak bizim bu herifler gelsin izin alsın başında beklesin madem olumsuz olumsuz konuşup can sikiyo sen zaten şuan içinde neler yasiosun o senden daha hamile duygu durumu karışık çok kızdım şuan
herseye iş mantığıyla bakıyo ya, oturdum anlattım, bak günde 7 ilaç kullanıyorum, kasılmaları azaltsın diye, erken doğumu önlesin diye, kistten dolayı çocuğun aldığı okjinen miktarı azalmasın rahat büyüsün diye. 7 tane hap, hergün.
Doktor kan sulandırıcıyı bu hafta kesecek, iğne verecek, çünkü 33. haftadan sonra erken gelebilir ve gelirse kanı durduramazlar bu ilacı kullanıyorsam. bi yandan ağrılarım devam ediyo. kasılmalarımı hissedebiliyorum. çocuk kiste tekme atsa onu bile hissediyorum.
sonra ikna oldu beyefendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…