- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.021
Benim iştahım çok açıldı yaa özellikle salçalı makarna deli gibi canım cekiyo sürekli annem bı hafta burdayfi hergun pisirttim annemeBen de reflü korkusundan geceleri yemek yiyemiyorum.
Daha iyiyim kuzumm çok şükür, detayliya gidince de bir bakılır bakalimİyiyim bebitomm sen nasılsın ben uzanmaya devam sende durumlar ne prens ne durumda
Aminnn insallah canim benimmmŞükür Şükürher sey yoluna girecek hepimiz icin inşallah ❤
Aynen yavruuuuuYaaaaa ne güzel haberrrr
Vurduğun gol olsun cukommmm
Hadi güzel haberlerle
Kız hepinizden önce geldim günaydın yazdm görmemişsin
Ama daha sonra mide yanması uykusuzluk felan ara ara uyuya kalıorm
Artık ağırlaştm
Aynen nurum
Artk cok zor herşey
Tam neyn var diecektimki aşağıyı okuom
Ne münasebet kız
Daha eşinin arkadaşı.. Ee nie onlarda kalmıo oda olmadı otelde kalsnlar madem
Siz kızılaymısınız
Anaaammm detaylı vakti geldimi
İnsallah hicbir sey yoktur canim benim, az kalmis kontrole, çok çok normal olsun her şey insallah, dualarim seninle, guzel dusun olumlu bak kuzummmmKanama var maalesef. Rengi de yoğunluğu da değişiyor. Dün hastaneye gittik. Kese duruyordu ama doktor "Olumlu bir şey diyemem" dedi. Çok küçük olduğu ve bebek henüz görünmediği için sağlıklı mı değil mi anlaşılamadığından ekstra bir iğne vermedi. Sağlıksızsa ve tutmaya çalışırsak ileride daha çok sıkıntı çıkarabilir dedi. Pazartesi tüp bebek merkezinde kontrol var. O zamana kadar evde yatış verdiler sadece. Dua edip yatıyorum
Zaman ne çabuk geciyo dimi yaa detaylı zamanın gelmiş bile bak ins çok güzel olacak herşey kuzumDaha iyiyim kuzumm çok şükür, detayliya gidince de bir bakılır bakalim
Aminnn insallah canim benimmm
Aynen yavruuuuu
İnsallah hicbir sey yoktur canim benim, az kalmis kontrole, çok çok normal olsun her şey insallah, dualarim seninle, guzel dusun olumlu bak kuzummmm
Arada kalk dolaş bu kdar yatma nurumBen yatıyorum öyle kuzum KV yine aradı gel diye gelmicem evinde yaticam dedim tamam ben yarın dolasabilirsen dolaşalım dedi sen bilirsin dedimWC ye kalkiom kalktığımda suyumu da aliom yanıma zaten yanıma sehpa koyduydu annem fındık badem vs arada onlardan atistiriyom sabah kahvaltımı yaptım sutumu içtim hemen yattım bulaşığı yikamadim bile herif gelince yıkasin
Tadını çıkarDaha iyiyim kuzumm çok şükür, detayliya gidince de bir bakılır bakalim
Aynen yavruuuuu
İnsallah hicbir sey yoktur canim benim, az kalmis kontrole, çok çok normal olsun her şey insallah, dualarim seninle, guzel dusun olumlu bak kuzummmm
Allah razı olsun. Güzel düşünce pek bırakmadılar, ben de kendimi gaza getirip umutlanmaya korkuyorum ama inşallh sağlıklıdır ve yolumuza hayırlısıyla beraber devam ederizDaha iyiyim kuzumm çok şükür, detayliya gidince de bir bakılır bakalim
Aynen yavruuuuu
Soylemeden gelmeniz lazim yoksa buyusu bozulur gsgsgKolu komşuyu toplayp sizs gelelim
Aynen salı günü nurum
Ondan sonra her hafta artk doğum adım adkm
Sen nasılsn
Neden bunca ilginç şeyler seni buluor diye düşünüormSoylemeden gelmeniz lazim yoksa buyusu bozulur gsgsg
Bende hep dusunuyorum ama bi sonuca varamadim hxhshsNeden bunca ilginç şeyler seni buluor diye düşünüorm
WC ye sık cikiyorum bu sayılmaz mı yedi metre yolun boyu hol boyunca yürüyüp saga donuyorumArada kalk dolaş bu kdar yatma nurum
Evin içinde dolan
Tadını çıkar
Kız evin içinde dolansanaWC ye sık cikiyorum bu sayılmaz mı yedi metre yolun boyu hol boyunca yürüyüp saga donuyorum
1 günden bişi olmazYaa benim 1 temmuz ya kizlar test günü perşembeye denk geliyo fakat Çarşamba günü de iğne vurunmaya gircem o zaman yaptırsam testi nolur benim Dr da kabul etmem der mi iki gün gitmek istemiom çok sıcak bide ASM bize uzak
Ama dortgun sonra bida tekrar ettirecem bu sefer de pazara denk geliyo off ya ne sıkıcı şeylerKız evin içinde dolansana
1 günden bişi olmaz
Yaptıe gitsin :)
Ben özel hastanede verdiğim için sorn olmamştıAma dortgun sonra bida tekrar ettirecem bu sefer de pazara denk geliyo off ya ne sıkıcı şeyler
Ama sen şimdi böyle deyince benim akşam salçalı makarna yicemBenim iştahım çok açıldı yaa özellikle salçalı makarna deli gibi canım cekiyo sürekli annem bı hafta burdayfi hergun pisirttim anneme
Bende herife yaptırsam mi diye düşünüyorum arayıp arayıp kalkma diyo madem gelsin yapiversinAma sen şimdi böyle deyince benim akşam salçalı makarna yicem
Aman bilemedim ki kuzum yaaBen özel hastanede verdiğim için sorn olmamştı
bizimki hayatta yapmaz, dışardan söyleyelim o zaman der.Bende herife yaptırsam mi diye düşünüyorum arayıp arayıp kalkma diyo madem gelsin yapiversin
Benimkide sırf anasına gideyim diye yapio ama inat diil mi gitmicem evimde gecircem stres olamicam negatife negatif kendim yaşayacam anasının dirdirini cekemembizimki hayatta yapmaz, dışardan söyleyelim o zaman der.
Dün gece geldi uğursuz uğursuz konuştu, sinirimi bozdu, o yokken doğum olursa erken olursa evden nasıl çıkıcakmışım da, planım nasıl olacakmış da, risk analizi yapıyomuş. sanki ben bunun iş arkadaşıyım.
ne bileyim Allah ne verdiyse çantayı kapıp taksiye atlayıp gidicem bu halde araba da kullanamam zaten. nursuz nursuz konuşup çağırma şu çocuğu dedim.
Sonra gece hop, lekelenmeler başladı. şom ağızlı yav.
Manyak bizim bu herifler gelsin izin alsın başında beklesin madem olumsuz olumsuz konuşup can sikiyo sen zaten şuan içinde neler yasiosun o senden daha hamile duygu durumu karışık çok kızdım şuanbizimki hayatta yapmaz, dışardan söyleyelim o zaman der.
Dün gece geldi uğursuz uğursuz konuştu, sinirimi bozdu, o yokken doğum olursa erken olursa evden nasıl çıkıcakmışım da, planım nasıl olacakmış da, risk analizi yapıyomuş. sanki ben bunun iş arkadaşıyım.
ne bileyim Allah ne verdiyse çantayı kapıp taksiye atlayıp gidicem bu halde araba da kullanamam zaten. nursuz nursuz konuşup çağırma şu çocuğu dedim.
Sonra gece hop, lekelenmeler başladı. şom ağızlı yav.
herseye iş mantığıyla bakıyo ya, oturdum anlattım, bak günde 7 ilaç kullanıyorum, kasılmaları azaltsın diye, erken doğumu önlesin diye, kistten dolayı çocuğun aldığı okjinen miktarı azalmasın rahat büyüsün diye. 7 tane hap, hergün.Manyak bizim bu herifler gelsin izin alsın başında beklesin madem olumsuz olumsuz konuşup can sikiyo sen zaten şuan içinde neler yasiosun o senden daha hamile duygu durumu karışık çok kızdım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?