Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sabırlar versin kuzum inşallah vaktinde kazasız belasız kucağına al bebisimiz

Eminim ikna olmamıştır, ikna olmuş gibi yapmıştır. Ben de bir ara bana iş arkadaşı gibi davranmasından çok rahatsızdım, çok tartıştık ve cidden tane tane anlattığım halde anlamıyordu. Bana şey diyordu, kafasında algoritmalar varmış. Sorunları o algoritmaya göre çözmesi en fazla 10 dakikasını alırmış. İşini yaparken de bu böyleymiş. Bende neden çalışmıyormuş. Acaba neden?

Allah sabırlar versin kuzum inşallah vaktinde kazasız belasız kucağına al bebisimiz
İnşallah, dün hikayeme lohusa takımını çekip attım, terlik, taç, bebek zıbını, ayakkabısı falan oluyo ya.
Sonra dedim ki biri görür kalbi kırılır belki bilmediğim birşey vardır, kaldırdım. Ama geceden beri mahvoldum, ağrı, leke ne varsa yaşadım. Sonra vicdan yaptım, belli ki biri görünce üzüldü, içinden kırıldı onu yaşadım ben.
8 ay atmadım bundan sonra da bir daha atmam kesinlikle resim falan.

Bana da diyor ki, onun beyni sonuç odaklıymış, problem çözmeye yönelikmiş, ayrıntılarla ilgilenmezmiş.

He de geç. Seni çıldırtır, kendi keyfine devam eder. Var evde, bu modelden var. İnanarak söylüyor bunu bir de
Geçen gidişinde diyo ki, yarın gidiyorum artık rahatlarsın, yok be dedim, yok yok inkar etme diyo bi de. ahahahsdf
Şimdi de takmış ki ben niye şeker yüklemesi yaptırdım, e beraber gittik ya, doktor kesinlikle yapılması gerekiyo dedi diyorum, zararlıymış diyo. iyi itiraz etseydin o zaman, bu test yapılırken sen de yanımda çantamı tuttun yani.

Ben çok beceremiyorum ama yapabiliyorsan sen tüm saçmalamalarını geyiğe vur. "Canım şekerli su çekti, hemşire de verince içeyim dedim ne bileyim içmese miydim?" falan demek gibi mesela

İnşallah baluşum dua et
Aaa görmemişimmm çok geçmiş olsun az kaldıııı bebe gelince geçeçcek hepsi

Ben çok beceremiyorum ama yapabiliyorsan sen tüm saçmalamalarını geyiğe vur. "Canım şekerli su çekti, hemşire de verince içeyim dedim ne bileyim içmese miydim?" falan demek gibi mesela
sen de yanımdaydın itiraz etseydin dedim. napiyim uğrasamıyorum valla bu halimle. herseyi çok biliyo

Ne diyeceğini bilemedim cidden
Kıyamam kuzum yaa şimdi sen böyle diyince düşünüyorum sadece gorumcemin olayına kızıyorum kardesimde hamile ama onun her evresini soruyorum merak ediyorum karnını cektiriyorum ama tam tersi gorumceme de kötü niyet geçiriyorum ister istemez canımı yaktiklari için gerçekten öyle bişi paylassa herhalde küfürler ederdim de o yüzden bişi diyemiyorum şuan boşver paylaşma hem nazara da inanırım ben nazarda değmesin inşallah paylaşma bilmesinler

Evli, çocuğu olmayan arkadaşlarım var ama bilemem ki istemiyorlar mı yoksa dışarıdan mı böyle görünüyor. Kesinlikle nazarları değmez biliyorum, ama kalpleri kırılsa da çok üzülürüm.
Geçen bi tanesiyle konuşurken, sebepsiz infertilite dedi, hamile olduğumu söylesem bi türlü söylemesem bi türlü, nispet yapar gibi mi olur ne olur bilemedim, resmen kıvrandım mesela.
Şu forumda olmasam çok umursamazdım belki, aklıma gelmezdi tüm bunlar.

Aynen çoğu şeyi burda öğreniyoruz gerçekten de
Burdayiiimmm calisiyorum. Sen napiyorsun
İyi balım yatıyorum bol bol kolay gelsin sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…