- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.061
Ooo bizim burda coktan başlandı..Ooo kisliklar hazırlanmaya başlandı mi yaa
Ben sadece bezelye koydum dahaOoo bizim burda coktan başlandı..
Fasülye, bezelye, bamya koydm
Bitek barbunya ve lübyem kaldı..
Bide konserve domates ama onun için daha erken onuda anam yapar artk bana
Oo bizim burda fasülyenin zamanı geçmek üzere bile.. Daha kalsam bulamamBen sadece bezelye koydum daha
Ohooo hey masallahhOo bizim burda fasülyenin zamanı geçmek üzere bile.. Daha kalsam bulamam
Kankan gitti seni terk etti
Kanka olsaydı etmezdi
Akıllı olursa belkihe valla etiket kankam gittiiğğ geri gelir belki
Anamı aradım, çorba isteyecektim. Ulaşamayınca kalkıp kendim koydum, eşimi de başına diktim. Ben bulantıyla yatıyorum. Öyle bir şeyle terbiye etti ki beni, kıvrandıran bulantıya "Napalım" diyeceğim neredeyse
Aynen oyle kuzum resmen yariyi geçtik valla, geciyor zamanZaman ne çabuk geciyo dimi yaa detaylı zamanın gelmiş bile bak ins çok güzel olacak herşey kuzum
Kuzu o kadar olamiyorArada kalk dolaş bu kdar yatma nurum
Evin içinde dolan
Tadını çıkar
İnsallah canim benim, amin, en hayirlisi en sagliklisi neyse o olsun, her sey yolunda olacak nealimAllah razı olsun. Güzel düşünce pek bırakmadılar, ben de kendimi gaza getirip umutlanmaya korkuyorum ama inşallh sağlıklıdır ve yolumuza hayırlısıyla beraber devam ederiz
Amin amin hepimiz için inşallahAynen oyle kuzum resmen yariyi geçtik valla, geciyor zaman
Kuzu o kadar olamiyor
İnsallah canim benim, amin, en hayirlisi en sagliklisi neyse o olsun, her sey yolunda olacak nealim
Tam tersi bugün aşağı bölgede kasılmalar var sanki yirtilacakmis gibi alt karınin altıNurzfr Tam bir hafta kaldı değil mi? Muhtemelen hiçbir belirtin olmayacak, sakın kafandan garip şeyler geçirme. Bende en ufak bir belirti kırıntısı olmadı. Tahlilden sonra bile olmadı 5 hafta bitene kadar. Hayırlısıyla, sağlıkla güzel haberi alırsın da verirsin de inşallah. Bu arada bence 11. gün yaptırmanda sorun yok. 4. gün sonra pazara denk geliyor demişsin ama devlette mi yaptıracaksın? Herhangi bir özel hastanenin laboratuvarında da yaptırabilirsin ama iki sonucun aynı yerden olsun kıyaslanabilmesi için
Belirtin olamaz demedim dur, sakin. Olmazsa sakın kafaya takma dedim. Bazısında yerleşme sırasında sancı ve lekelenme/hafif kanama olabiliyormuş. Niye kızıyorsun ya tabii ki pozitif olduğunu varsay. Sonuçta gözünle gördün, koydular oraya. İnşallah hayırlısıyla pozitifi de görürüzTam tersi bugün aşağı bölgede kasılmalar var sanki yirtilacakmis gibi alt karınin altıuzandım tekrardan bakalım 9. Gün yaptircam eğer Çarşamba yaptırmış olursam bide dört gün sonra pazara denk geliyo dört gün arayla istedi Dr ilkinde pozitif çıkması dolayısıyla onu pztsi versem nolur beş gün olsa arası bilmiom bakalım hoş pozitif gelecek mi şimdiden onu dusunuom diye kiziomda kendime
Yok kizz kızmadım ama bu ağrı korkuttu bugün beni açıkçası ondanBelirtin olamaz demedim dur, sakin. Olmazsa sakın kafaya takma dedim. Bazısında yerleşme sırasında sancı ve lekelenme/hafif kanama olabiliyormuş. Niye kızıyorsun ya tabii ki pozitif olduğunu varsay. Sonuçta gözünle gördün, koydular oraya. İnşallah hayırlısıyla pozitifi de görürüz
Ben de bir tane internet sitesinden takip ettim öyle gün gün. O sayıların arttığını görmek bile insana moral oluyor. "Hamileysem şu anda şu kadarlık" diye motive oluyorsun. "Embriyo musun adın ne şu an bilmiyorum ama..." diye de konuşuyordum üstelik, laboratuvardaki embriyolarla bile uzaktan konuşan bir deli olarak bunu yapmam beni şaşırtmadı tabiiYok kizz kızmadım ama bu ağrı korkuttu bugün beni açıkçası ondanbelirti aramiom zaten çoğu belirti yaşamadık diyo kanda görmeden inanmam onu diom zaten şuan teknik olarak hamileyim robottan baktım üç haftalık görünüyorum herife de öyle dedim ama düşer ama kalır bilemem ama şuan hamileyim ona göre davran dedim
Daha dur bunlar başlangıç :)Anamı aradım, çorba isteyecektim. Ulaşamayınca kalkıp kendim koydum, eşimi de başına diktim. Ben bulantıyla yatıyorum. Öyle bir şeyle terbiye etti ki beni, kıvrandıran bulantıya "Napalım" diyeceğim neredeyse
İnsan ister istemez stres oluyor haklısın dayloşAynen oyle kuzum resmen yariyi geçtik valla, geciyor zaman
Kuzu o kadar olamiyor
İnsallah canim benim, amin, en hayirlisi en sagliklisi neyse o olsun, her sey yolunda olacak nealim
Güzelimmmmmmmmmm
Napam kuzum isten sonra ev isi yemek derken gec oluyor yorgunum zaten uyuyamiyorum geceleri ve tezime teorardan basladim bi an once bitmesi lazim kafam cok doluArtık sık sık gorunmuyorsun
Oyyyy kolay gele kuzumNapam kuzum isten sonra ev isi yemek derken gec oluyor yorgunum zaten uyuyamiyorum geceleri ve tezime teorardan basladim bi an once bitmesi lazim kafam cok dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?