- 3 Nisan 2019
- 1.806
- 3.789
- 133
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.081
Ben bulantı konusunda uzmanım. Zamanında kaygı bozukluğu yüzünden sürekli bulantılarla yatıp kalkıp yediğim her şeyi çıkardığım, yemek yiyemediğim uzun bir dönem var. O yüzden bana erken geldi bence. Bu sabah içtiğim suyu çıkardım, çıkaracak başka bir şey bulamayınca mideDaha dur bunlar başlangıç :)
Erken başlamş
Aa başladın mı? Bir başladın mı gerisi geliyor. Allah kolaylık versin. Gelene kadar yarıla hadiNapam kuzum isten sonra ev isi yemek derken gec oluyor yorgunum zaten uyuyamiyorum geceleri ve tezime teorardan basladim bi an once bitmesi lazim kafam cok dolu
Bencede o tez bitsin artkNapam kuzum isten sonra ev isi yemek derken gec oluyor yorgunum zaten uyuyamiyorum geceleri ve tezime teorardan basladim bi an once bitmesi lazim kafam cok dolu
DelisinBen bulantı konusunda uzmanım. Zamanında kaygı bozukluğu yüzünden sürekli bulantılarla yatıp kalkıp yediğim her şeyi çıkardığım, yemek yiyemediğim uzun bir dönem var. O yüzden bana erken geldi bence. Bu sabah içtiğim suyu çıkardım, çıkaracak başka bir şey bulamayınca mide
Hadi ya önemli bir şey değildir inşallahDaha dur bunlar başlangıç :)
Erken başlamş
Bende sanırım 3. Aymda başladı
İnsan ister istemez stres oluyor haklısın dayloş
Güzelimmmmmmmmmm
Beyaz efkarlı, oğluşu rahatsız ama kendi ve minnoşu iyiydi en son
Gelir diye tahmin ediyoruz
İnşallahHadi ya önemli bir şey değildir inşallah
Sen nasılsın tatlım
İyiyim şükürler olsunİnşallah
İyiyim güzelim sen nasılsın
BendeeeeYatamıyorum sıcak basıyo, yanlışlıkla menapoza mı girdim acaba ben ya.
Aa başladın mı? Bir başladın mı gerisi geliyor. Allah kolaylık versin. Gelene kadar yarıla hadi
Kararliyim biticek devletten kredi aliyordum borcumu duysaniz sizde yapardinizBencede o tez bitsin artk
Delisin
Daha dur bunlar başlangıç :)
Erken başlamş
Bende sanırım 3. Aymda başladı
İnsan ister istemez stres oluyor haklısın dayloş
Güzelimmmmmmmmmm
Beyaz efkarlı, oğluşu rahatsız ama kendi ve minnoşu iyiydi en son
Gelir diye tahmin ediyoruz
Şuan balkonda yatıyorum bebeğim üşür mudondurma yedim bebeğim üşür mu başka neler vardı yaa
Hayır baharı göremeden kıştan yaza girdik bir anda. Ben de boğuluyor gibi oluyorum. Daha fazla dayanamadım duşa girdim. Allah affetsin. Şimdi de kanama ya artarsa diye diken üstünde yatıyorumYatamıyorum sıcak basıyo, yanlışlıkla menapoza mı girdim acaba ben ya.
Bitmezzzz
Bazen mi?Ya kizlar eger bir gun hamile kalirsam kendime ozel gebe sayfasi acicam cunku digerlerine bakiyorum bazen ruh emici gibiler onu yapma su olur bunu yapma bu olur herkes prof dr olmus
Bizi almican miYa kizlar eger bir gun hamile kalirsam kendime ozel gebe sayfasi acicam cunku digerlerine bakiyorum bazen ruh emici gibiler onu yapma su olur bunu yapma bu olur herkes prof dr olmus
Yok canım, sıcak suyla duş alma yeter. Kanama durumu nasıl?Hayır baharı göremeden kıştan yaza girdik bir anda. Ben de boğuluyor gibi oluyorum. Daha fazla dayanamadım duşa girdim. Allah affetsin. Şimdi de kanama ya artarsa diye diken üstünde yatıyorum
Cidden okuyunca sinir geliyor ya insana kendi kafalarına göre konuşuyorlar. Ben kac yillik hemsireyim ben bile bu kadar emin konusmuyorum ya cahilligin bu kadariBazen mi?
Siz gelirsiniz tabikisi beybim❤Bizi almican mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?