Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha dur bunlar başlangıç :)
Erken başlamş
Ben bulantı konusunda uzmanım. Zamanında kaygı bozukluğu yüzünden sürekli bulantılarla yatıp kalkıp yediğim her şeyi çıkardığım, yemek yiyemediğim uzun bir dönem var. O yüzden bana erken geldi bence. Bu sabah içtiğim suyu çıkardım, çıkaracak başka bir şey bulamayınca mide

Napam kuzum isten sonra ev isi yemek derken gec oluyor yorgunum zaten uyuyamiyorum geceleri ve tezime teorardan basladim bi an once bitmesi lazim kafam cok dolu
Bencede o tez bitsin artk

Delisin

Hadi ya önemli bir şey değildir inşallah
Sen nasılsın tatlım

Şuan balkonda yatıyorum bebeğim üşür mu dondurma yedim bebeğim üşür mu başka neler vardı yaa
Bal0ncuk ay düzgün alintilayamadim bir de etiketleyeym dedm. Yavru stresli degilim cok sukur, yogunluk da bitti ama agrilarim oluyor, çok tadini cikaramiyorim ama sukur tabii ki

Nurzfr bebegimi balkona cikardim hava aldiriyorum vardi bi de, hamileyken ahdhshdh

Bitmezzzz vardır daha devamı da gelmedi aklıma...

Yaa gece epi topu iki-üç saat uyuyabildim onda kabuslar gördüm yaa Allah hayır etsin inşallah çok sıcak gündüz yatilmiyo gece yatilmiyo

Ya kizlar eger bir gun hamile kalirsam kendime ozel gebe sayfasi acicam cunku digerlerine bakiyorum bazen ruh emici gibiler onu yapma su olur bunu yapma bu olur herkes prof dr olmus

Hayır baharı göremeden kıştan yaza girdik bir anda. Ben de boğuluyor gibi oluyorum. Daha fazla dayanamadım duşa girdim. Allah affetsin. Şimdi de kanama ya artarsa diye diken üstünde yatıyorum
Yok canım, sıcak suyla duş alma yeter. Kanama durumu nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…