Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yatamıyorum sıcak basıyo, yanlışlıkla menapoza mı girdim acaba ben ya.
Cok sıcak

Ağrımı niyeki

Ya kizlar eger bir gun hamile kalirsam kendime ozel gebe sayfasi acicam cunku digerlerine bakiyorum bazen ruh emici gibiler onu yapma su olur bunu yapma bu olur herkes prof dr olmus
Ee orayada gelirler

Kızlar gece sicak su torbasina soguk su doldurup uyuyabildim, aklinizda bulunsun
Serinlemek içinmi

Yok canım, sıcak suyla duş alma yeter. Kanama durumu nasıl?
Az önce tartıldım 44.7'ye düşmüşüm. Tedaviye başladığımdan beri 3 kilo verdim. Yarısını son bir haftada verdim sanırım. Çarpıntım oluyor artık vücudum zorlanıyor. Yiyemiyorum bir şey. İki taraf da paketli gıda yeme dedi ama çubuk kraker yesem bir şey olur mu ki

Kanama değişiyor. Akşam duşa girmeden önce biraz artmıştı. Şu an bayağı azaldı. Ne olacağını hiç kestiremiyorum
Cidden okuyunca sinir geliyor ya insana kendi kafalarına göre konuşuyorlar. Ben kac yillik hemsireyim ben bile bu kadar emin konusmuyorum ya cahilligin bu kadari
Bana ilaç reçete eden oldu. Tanımıyorum üstelik

Yapiyorlar canim herseyin en iyisini biliyorlar tahlil yorumluyorlar reçete yazıyorlar ne yiyip yememen konusunda da asiri bilgililer hepsi prof masallah doktora gitmeye hic gerek yok

Azalsın bitsin inşallah N Neal

Hayırlısıyla inşallah. Sen bu halde nasıl kalkıp o kadar iş yapıyordun, hala yapıyorsun ya şimdi daha da inanılmaz geliyor
Deli cesareti, başka bi biçimde açıklayamıyorum.
O kadar alışmıştım ki, saçma bi şekilde bütün gün yatınca kendimi çok kötü hissediyodum, sanki kendimi salmışım gibi. Halbuki tek yaşıyodum, iş bekleyen, yemek isteyen yoktu ama işte yani.
Bugün de kalktım, kahvaltımı ettim, çamaşırları topladım. Yeni çamaşırları makineye attım. Bulaşık makinesini boşalttım, mutfağı biraz üstten toparladım. İki odanın halısını kaldırdım, oturdum. Yavaş yavaş yapınca sıkıntı hissetmiyodum istisnalar dışında. Benim en büyük sorunum duracağım yeri bilmemek. Kaptırmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…