- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.101
Cok sıcakYatamıyorum sıcak basıyo, yanlışlıkla menapoza mı girdim acaba ben ya.
Ağrımı niyeki
Ee orayada gelirlerYa kizlar eger bir gun hamile kalirsam kendime ozel gebe sayfasi acicam cunku digerlerine bakiyorum bazen ruh emici gibiler onu yapma su olur bunu yapma bu olur herkes prof dr olmus
Serinlemek içinmiKızlar gece sicak su torbasina soguk su doldurup uyuyabildim, aklinizda bulunsun
Kuzu rahimle ilgili sorun var ya, ağrıdan gitmstim doktora ztn, yuruyememek oturamamak vs.Cok sıcak
Ağrımı niyeki
Ee orayada gelirler
Serinlemek içinmi
Dinmedimi o ağrılar...Kuzu rahimle ilgili sorun var ya, ağrıdan gitmstim doktora ztn, yuruyememek oturamamak vs.
Aynen ancak oyle uyuyabldim sicaktan
Cok oturup ayakta kalirsam yurursem devam ediyor, azaldi ama dinmedi. Tuvalette de devam ediyor. Yine de sukur yaDinmedimi o ağrılar...
Neyse minnoş iyi olsunda çektiğimiz ağrılar olsun
Okula gidiomusun hala dayloşCok oturup ayakta kalirsam yurursem devam ediyor, azaldi ama dinmedi. Tuvalette de devam ediyor. Yine de sukur ya
Evet canım mdr yard olunca devam surekli.Okula gidiomusun hala dayloş
Oyh.. Bitsede evde güzelce dinlensenEvet canım mdr yard olunca devam surekli.
Hiç aklıma gelmedi ama evde sıcak su torbası da yokKızlar gece sicak su torbasina soguk su doldurup uyuyabildim, aklinizda bulunsun
Atarız istenmedikleri yerede gelmesinler bir zahmetCok sıcak
Ağrımı niyeki
Ee orayada gelirler
Serinlemek içinmi
Banlarsn aşkoşAtarız istenmedikleri yerede gelmesinler bir zahmet
Yok canım, sıcak suyla duş alma yeter. Kanama durumu nasıl?
Az önce tartıldım 44.7'ye düşmüşüm. Tedaviye başladığımdan beri 3 kilo verdim. Yarısını son bir haftada verdim sanırım. Çarpıntım oluyor artık vücudum zorlanıyor. Yiyemiyorum bir şey. İki taraf da paketli gıda yeme dedi ama çubuk kraker yesem bir şey olur mu ki
Bana ilaç reçete eden oldu. Tanımıyorum üstelikCidden okuyunca sinir geliyor ya insana kendi kafalarına göre konuşuyorlar. Ben kac yillik hemsireyim ben bile bu kadar emin konusmuyorum ya cahilligin bu kadari
Yapiyorlar canim herseyin en iyisini biliyorlar tahlil yorumluyorlar reçete yazıyorlar ne yiyip yememen konusunda da asiri bilgililer hepsi prof masallah doktora gitmeye hic gerek yokAz önce tartıldım 44.7'ye düşmüşüm. Tedaviye başladığımdan beri 3 kilo verdim. Yarısını son bir haftada verdim sanırım. Çarpıntım oluyor artık vücudum zorlanıyor. Yiyemiyorum bir şey. İki taraf da paketli gıda yeme dedi ama çubuk kraker yesem bir şey olur mu ki
Kanama değişiyor. Akşam duşa girmeden önce biraz artmıştı. Şu an bayağı azaldı. Ne olacağını hiç kestiremiyorum
Bana ilaç reçete eden oldu. Tanımıyorum üstelik
Azalsın bitsin inşallah N NealAz önce tartıldım 44.7'ye düşmüşüm. Tedaviye başladığımdan beri 3 kilo verdim. Yarısını son bir haftada verdim sanırım. Çarpıntım oluyor artık vücudum zorlanıyor. Yiyemiyorum bir şey. İki taraf da paketli gıda yeme dedi ama çubuk kraker yesem bir şey olur mu ki
Kanama değişiyor. Akşam duşa girmeden önce biraz artmıştı. Şu an bayağı azaldı. Ne olacağını hiç kestiremiyorum
Bana ilaç reçete eden oldu. Tanımıyorum üstelik
Hayırlısıyla inşallah. Sen bu halde nasıl kalkıp o kadar iş yapıyordun, hala yapıyorsun ya şimdi daha da inanılmaz geliyor
Deli cesareti, başka bi biçimde açıklayamıyorum.Hayırlısıyla inşallah. Sen bu halde nasıl kalkıp o kadar iş yapıyordun, hala yapıyorsun ya şimdi daha da inanılmaz geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?