- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.121
Heyy masallahhhDeli cesareti, başka bi biçimde açıklayamıyorum.
O kadar alışmıştım ki, saçma bi şekilde bütün gün yatınca kendimi çok kötü hissediyodum, sanki kendimi salmışım gibi. Halbuki tek yaşıyodum, iş bekleyen, yemek isteyen yoktu ama işte yani.
Bugün de kalktım, kahvaltımı ettim, çamaşırları topladım. Yeni çamaşırları makineye attım. Bulaşık makinesini boşalttım, mutfağı biraz üstten toparladım. İki odanın halısını kaldırdım, oturdum. Yavaş yavaş yapınca sıkıntı hissetmiyodum istisnalar dışında. Benim en büyük sorunum duracağım yeri bilmemek. Kaptırmak.
Gerçekten okurken nutkum tutuluyor. Sürekli hasta gibi yatmak insanın psikolojisini çok kötü etkiliyor bu kısma katılıyorum. Ben de kalkıp bir şeyler yapmak, yürüyüşe çıkmak falan istiyorum. Kendimi daha iyi hissedeceğime eminim ama elimi yıkarken ayakta kaldığım sürede bile kanama başladığı oldu. Ödüm patlıyor tuvalete gitmeye bile. O yüzden nasıl cesaret ediyorsun diyorumDeli cesareti, başka bi biçimde açıklayamıyorum.
O kadar alışmıştım ki, saçma bi şekilde bütün gün yatınca kendimi çok kötü hissediyodum, sanki kendimi salmışım gibi. Halbuki tek yaşıyodum, iş bekleyen, yemek isteyen yoktu ama işte yani.
Bugün de kalktım, kahvaltımı ettim, çamaşırları topladım. Yeni çamaşırları makineye attım. Bulaşık makinesini boşalttım, mutfağı biraz üstten toparladım. İki odanın halısını kaldırdım, oturdum. Yavaş yavaş yapınca sıkıntı hissetmiyodum istisnalar dışında. Benim en büyük sorunum duracağım yeri bilmemek. Kaptırmak.
Kuzum uzan dinlen ara ara evde yaparsın yürüyüşü ben normalde cikmiodum dışarı yürüyüşe su yattigim dönemde o kdr çok canım istediki çıkayım bı hava alayım diye zor cidden Allah sabırlar versin ama dikkat et kendine yapacak bişey yok bebişin sağlıklı olsun daGerçekten okurken nutkum tutuluyor. Sürekli hasta gibi yatmak insanın psikolojisini çok kötü etkiliyor bu kısma katılıyorum. Ben de kalkıp bir şeyler yapmak, yürüyüşe çıkmak falan istiyorum. Kendimi daha iyi hissedeceğime eminim ama elimi yıkarken ayakta kaldığım sürede bile kanama başladığı oldu. Ödüm patlıyor tuvalete gitmeye bile. O yüzden nasıl cesaret ediyorsun diyorum
8 ayın içindeyim, 7 kilo almışım. Daha da son ay artık tombalak olurum.Heyy masallahhh
Benim de riskli olduğu zamanlar oldu, kalkamadığım da oldu. Ama ben doktoru arıyodum, hamileliğimin başları lekelenmem var diyodum. Rengi kırmızıya dönmesse gelme, önemli bişey değil, olabilir falan diyodu. İnternette günlük hareketlerinizi kısıtlamayın, hamilelik hastalık değildir vs. yazıları okuyordum. Ben de çok iyi bilmediğim için önemli bişey yok da deyince normal hayatıma devam ediyodum. Allah korudu açıkçası. Doktoru cidden iyi seçmek gerekiyo bu yüzden.Gerçekten okurken nutkum tutuluyor. Sürekli hasta gibi yatmak insanın psikolojisini çok kötü etkiliyor bu kısma katılıyorum. Ben de kalkıp bir şeyler yapmak, yürüyüşe çıkmak falan istiyorum. Kendimi daha iyi hissedeceğime eminim ama elimi yıkarken ayakta kaldığım sürede bile kanama başladığı oldu. Ödüm patlıyor tuvalete gitmeye bile. O yüzden nasıl cesaret ediyorsun diyorum
Son ay bebeis aliyo sen diilki maşallah ama doğumda gidecek zaten o kilolar maşallah hareket halinde olduğun için mi sürekli az kilo aldın onerilerini bekliyoruz8 ayın içindeyim, 7 kilo almışım. Daha da son ay artık tombalak olurum.
Eğilip kalkmak, ağır kaldırmak, yorulmak bana daha daha yasak kist olduğu için. Hiçbişey yapmadan sadece ani kalksam bile kistin patlama tehlikesi varmış. Kaplumbağa gibi yaşıyorum, çocuk doğunca nasıl tavşan moduna geçicem artık Allah bilir.Son ay bebeis aliyo sen diilki maşallah ama doğumda gidecek zaten o kilolar maşallah hareket halinde olduğun için mi sürekli az kilo aldın onerilerini bekliyoruzben çok hareket edemiyor ya eğilip kalkamiom acaba bişi olur mu korkusuyla Dr özellikle tembihledi çünkü sadece evin içinde turluom
Aynı tartildigin yerde tartildiysan yanlış değildir ama ilk kez tartildiysan farkediyo maşallah bebisde iyi daha da iyi olacak ani hareketlerden kacin kuzum anıden kalkma oturma dikkat et kendineEğilip kalkmak, ağır kaldırmak, yorulmak bana daha daha yasak kist olduğu için. Hiçbişey yapmadan sadece ani kalksam bile kistin patlama tehlikesi varmış. Kaplumbağa gibi yaşıyorum, çocuk doğunca nasıl tavşan moduna geçicem artık Allah bilir.
Şuan iki kilo civarı haftasına göre iyi ama bir sonraki kontrolde bakıcaz. Ben reflüden dolayı akşam 6'dan sonra yemek yemeye korkuyorum, bi de bayağı suyu artırdım, yaz gelince. karpuza dadandım. hergün 15 dakika bile olsa yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum. evde kedi var biraz da o koşturuyo peşinde. onu oynatıyorum. bazen gelip karnıma yatıp gırlayıp uyuyo. kıyamıyorum. bunlara bağlıyorum. Son haftalarda iki kilo vermişim. Eczanede tartıldım. Herhalde yanlış değildir.
Git gide yavaşlıyoruz efendim, yavaşlıyoruuuz ve ay sonra birden bire hızlanıp '' Noluyo ya? '' diyoruz.Aynı tartildigin yerde tartildiysan yanlış değildir ama ilk kez tartildiysan farkediyo maşallah bebisde iyi daha da iyi olacak ani hareketlerden kacin kuzum anıden kalkma oturma dikkat et kendinebende ağır vasıta gibiyim inip yürüyüş yapamıyor ev dördüncü katta asansör yok sadece ignelere inip cikiyorum ondada yavaş yavaş bizim yemek çoğu zaman dokuzu buluyordu heriften dolayı ama bekleniyor artık ilaçları vaktinde içeyim diye
Hayırlısı olsun kuzummm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bı buçuk ayın kaldı dimi çok heyecanlı yaaaGit gide yavaşlıyoruz efendim, yavaşlıyoruuuz ve ay sonra birden bire hızlanıp '' Noluyo ya? '' diyoruz.
5 Ağustos inşallah, daha erken glmezse, ilaçlarla zorla içerde tutmaya çalışıyoruz.Hayırlısı olsun kuzummm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bı buçuk ayın kaldı dimi çok heyecanlı yaaa
İnşallah kuzummm vaktinde gelsinn kalsın içerde azıcık daha5 Ağustos inşallah, daha erken glmezse, ilaçlarla zorla içerde tutmaya çalışıyoruz.
Sağlıkla gelsin inşallah. Darısı başınıza efendim. Sizinkileri de bekleyelim inşallah aynı böyle.
Biz normalde her gün yarım saat bile olsa çıkıp yürüyorduk. Sahilde oturuyorduk. Şu an evin içinde de yapamam. Dedim ya tuvaletten çıkıp elimi yıkadığım birkaç saniyede bile kanama olduğu oldu. Hem tüp bebek merkezindeki hemşireler hem de dışarıda başladığım doktor yat dinlen ayağa kalkma dedi. Hiç riske atamıyorum. Travma gibi oldu zaten. Tuvalete gitmeye bile korkuyorum kötü bir sürprizle karşılaşırsam diye. Amin inşallah. Pazartesi merkeze gideceğim. Çarşamba da diğer doktor çağırdıKuzum uzan dinlen ara ara evde yaparsın yürüyüşü ben normalde cikmiodum dışarı yürüyüşe su yattigim dönemde o kdr çok canım istediki çıkayım bı hava alayım diye zor cidden Allah sabırlar versin ama dikkat et kendine yapacak bişey yok bebişin sağlıklı olsun dabidaki kontrolün ne zaman canim
Bana ilk günden tembihledigi için inmiyorum aşağı yürüyüşe falan kuzum ins geçecek seninde bebiş gayet sağlıklı olacakBiz normalde her gün yarım saat bile olsa çıkıp yürüyorduk. Sahilde oturuyorduk. Şu an evin içinde de yapamam. Dedim ya tuvaletten çıkıp elimi yıkadığım birkaç saniyede bile kanama olduğu oldu. Hem tüp bebek merkezindeki hemşireler hem de dışarıda başladığım doktor yat dinlen ayağa kalkma dedi. Hiç riske atamıyorum. Travma gibi oldu zaten. Tuvalete gitmeye bile korkuyorum kötü bir sürprizle karşılaşırsam diye. Amin inşallah. Pazartesi merkeze gideceğim. Çarşamba da diğer doktor çağırdı
Bizim küvet ama bana yasakŞu çocukların içinde yÜzdüğü şişme havuzdan alıp banyoya koyacam bu gidişle
Merhaba canım benim. Ablam da benzer şeyler yaşamıştı. Onun da bir anda sonradan oldu. Sıkılsa da yatmıştı, çok şükür bir süre sonra tüm riskler kalktı istediklerini yaptı . Senin de inşallah kısa süre içinde geçecek , rahat geçireceksin kalan süreciBiz normalde her gün yarım saat bile olsa çıkıp yürüyorduk. Sahilde oturuyorduk. Şu an evin içinde de yapamam. Dedim ya tuvaletten çıkıp elimi yıkadığım birkaç saniyede bile kanama olduğu oldu. Hem tüp bebek merkezindeki hemşireler hem de dışarıda başladığım doktor yat dinlen ayağa kalkma dedi. Hiç riske atamıyorum. Travma gibi oldu zaten. Tuvalete gitmeye bile korkuyorum kötü bir sürprizle karşılaşırsam diye. Amin inşallah. Pazartesi merkeze gideceğim. Çarşamba da diğer doktor çağırdı
Sen daha dur yaaa noluo sanaBizim küvet ama bana yasak
Çok teşekkürler. Hayırlısıyla geçer inşallah. Mecbur yatıyorum zaten, göze alabileceğim bir risk değilMerhaba canım benim. Ablam da benzer şeyler yaşamıştı. Onun da bir anda sonradan oldu. Sıkılsa da yatmıştı, çok şükür bir süre sonra tüm riskler kalktı istediklerini yaptı . Senin de inşallah kısa süre içinde geçecek , rahat geçireceksin kalan sürecibebişler her türlü zorluğa değiyor ya geçer bugünlerde inşallah
Kız daha benim olup olmayacagi belli değilki dur hele bu süreçte yasak dedi Dr onu diomSen daha dur yaaa noluo sana
Daha başındasn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?