- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.141
Az kaldı azKız daha benim olup olmayacagi belli değilki dur hele bu süreçte yasak dedi Dr onu diom
Ben korkuom amaKız geçsn
Meraktan çatlayacam
Ben de korkularla donatıldığım için zaman geçse mi daha iyi geçmese mi emin değilim. Bu arada doktorun bana verdiği listede sabah akşam birer bardak günlük süt var. Sütü pek önermiyorlar normalde ama hiçbir şey yiyemez oldum bari süt içeyim diye aldım ama zararlı mı bu ya :/ İçmesem mi
Pastörize edilmemiş olanlar önerilmioBen de korkularla donatıldığım için zaman geçse mi daha iyi geçmese mi emin değilim. Bu arada doktorun bana verdiği listede sabah akşam birer bardak günlük süt var. Sütü pek önermiyorlar normalde ama hiçbir şey yiyemez oldum bari süt içeyim diye aldım ama zararlı mı bu ya :/ İçmesem mi
Süt zararlı mıymışBen de korkularla donatıldığım için zaman geçse mi daha iyi geçmese mi emin değilim. Bu arada doktorun bana verdiği listede sabah akşam birer bardak günlük süt var. Sütü pek önermiyorlar normalde ama hiçbir şey yiyemez oldum bari süt içeyim diye aldım ama zararlı mı bu ya :/ İçmesem mi
Pastörize ya düz günlük market sütü. Bunu da kaynatmak mı gerekiyor acabaPastörize edilmemiş olanlar önerilmio
Onun dışında hçç sorın yok aksine aşıro faydalı
Ama mesela ben asla süt içemiorm küçüklüğümden beri
Ay ne bileyim bu da yeni moda. Bizi sütle büyüttüler. Şimdi çocuklara sakın süt vermeyin diyor uzmanlar. Hamilelere de bazısı öneriyor, bazısı önermiyor. Neye inanacağımızı şaşırdıkSüt zararlı mıymış
Ben iciom Dr un verdiği listede var kaynatıp iciom ondan sasirdimPastörize ya düz günlük market sütü. Bunu da kaynatmak mı gerekiyor acaba
Ay ne bileyim bu da yeni moda. Bizi sütle büyüttüler. Şimdi çocuklara sakın süt vermeyin diyor uzmanlar. Hamilelere de bazısı öneriyor, bazısı önermiyor. Neye inanacağımızı şaşırdık
Bana da doktorun verdiği listede var da arkadaşıma içme demiş doktoru. O yüzden arada kaldım. Kaynatınca da kaymak tutuyor ya midem daha çok bulanır öyle :/Ben iciom Dr un verdiği listede var kaynatıp iciom ondan sasirdim
Kaymağını ayirttim anneme ben napti bilmiyorum kaynaksız iciom ben kavonozlara koydu açıp açıp bardağa boşaltıp serin serin iciom günde bı bardakBana da doktorun verdiği listede var da arkadaşıma içme demiş doktoru. O yüzden arada kaldım. Kaynatınca da kaymak tutuyor ya midem daha çok bulanır öyle :/
Kaynat yinede cnmPastörize ya düz günlük market sütü. Bunu da kaynatmak mı gerekiyor acaba
Ay ne bileyim bu da yeni moda. Bizi sütle büyüttüler. Şimdi çocuklara sakın süt vermeyin diyor uzmanlar. Hamilelere de bazısı öneriyor, bazısı önermiyor. Neye inanacağımızı şaşırdık
Ayyy banada cukom yaHey barmen bana bir biraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?