Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dünden beri bu habere bakıp bakıp ağlıyorum... Ya cok duygusalm ağlamaya yer arıyorum.. Yada insanlık gerçekten kötü

Önceki yıl KPSS sınavına gittiğimde hem kapıda bekletmişler, bahçeye girince de 30 saniye geç kaldın deyip okulun kapısını yüzüme kapatmışlardı.
Sonra kapıdaki güvenlik benden özür dilemişti. Çünkü geç kaldın denmesinin sebebi oydu beni bahçeye almayarak. Ne yazık ki böyle, olan bir seneme oldu, sonra bi daha da benim giresim gelmedi zaten. Belki cesaretimi toplarım bir gün yeniden. Çok zoruna gidiyo insanın.

Gelinim baksana nasıl ağlıo.. Engelli bide..
İşitme engelli.. İnsanların yardımıyla anca bulmuş.. Ve sadece 2 dk...
Değermi diye düşünüorm o hayalleri yıkmaya ağlatmaya..
Şimdi bazı kişiler ahkam kesio işte vaktinde gelin bilmem ne
Kurallar açık vs diye..
Evet öyle ama işleyişte kötü mesela bir ilçedeki adamı diğer ilçenin sonuna vermişler o ilçede okul olmasına rağmen
Trafik tek yerde tıklım tıklım...
O zaman bunlarıda düşünerek sen herkesi kendi ilçesinde okula vereceksn
Ay cok kızgınım

Torba al torba xhhsbfhdhf
İnşallah kuzum çıktığımda alayim
Sorma bugün sabah erkenden gideyim ignemi vurunayim diye acile gittik kız sınava giderken kaza yapmışla yüzü gözü kan revan içinde nolur beni sınava yetiştirin bu sene babam zorla gönderdi seneye şansım yok diye agliyodu

Sonrasında sakinleştirdiler kızı rapor vercez raporu olanlar bida girebiliyo diye o sustu ben devam ettim ağlamaya hala gözümün önünden gitmiyo agliom bende

Bu olayla kendimi mukayese bile edemem, benim yanımda bu çocuk çok çok daha hakli, sadece bunu sürekli yapıyorlar demek için kendimden örnek verdim. İnsaf, empati yok bazılarında. Robotlaşmışlar, kendilerini oranın kralı zannediyorlar. Kendi çocuğu aynı şartlarda gelse yine de hayır giremezsin der mıydı acaba?

Sonrasında sakinleştirdiler kızı rapor vercez raporu olanlar bida girebiliyo diye o sustu ben devam ettim ağlamaya hala gözümün önünden gitmiyo agliom bende
Ayy Allah yardımcısı olsun
Düşün o haliyle sınava girse ne
Babasınıda düşünüo bi yandan

O kadar haklısınki..
Kendi çocukları olsa kıyanet kopardı
Yinede o binayada girilirdi...
Aman yaaa şimdi ağzımı açacam banlancam

Yaa kiyamammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…