Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Son haftalara geldikçe bana da bi sakinlik geldi.
Acaba bi dönem mi, son iki üç hafta kala heyecan yine tavan yapar mı ki?
Anlattım ya doktor 33. Haftada kan sulandırıcıyı bırak iğneye gecelim demişti. 33. Hafta geldi ses yok. Bir dahaki randevuyu bayramdan sonraya verdi. Yazıyorum hangi ilacı vericeksiniz ben alıp kullanmaya başlayayım diye, dün gündüzden beri hala cevap yok.

Özele mi gidiyorsun daha ilgili olması lazım aslında

Herif dün dayanamamış gitmiş vantilatör almış

Aaa çok geçmiş olsun kuzumm

Amanınnnn
Kuzunmmm geçmiş olsun
Sagolun kuzularr
Cok sacma bir sistem
Burda sinavlara yarim saat sonrasina kadar girebiliyorsun tabi zamanin azaliyor ama o da kendi hatan... 2dk gec girse ne olucak sanki. Bisey diyemiyorum

Miss Bride 'ınki iyice bir ilginç ama ya. Komple salmış gitmiş. Neredeyse "Evde de doğurabilirsin. Buraya gelmene gerek yok" diyecek
Kontrol 37. hafta dolaylarında olmasa hiç sormayacağım ama o zamana kadar napıcam ben de bilmiyorum ki. Vitaminlerin bile yan etkisi varken bana bi de hormon veriliyo. Beynim gitti, çoğu şeyi unutuyorum, dikkatim dağınık, huzursuzluk bi yandan. İnsan hamileyken mutlu olur, ben sağlıkla doğsa da şu ilaçlardan kurtulsam diye bakıyorum artık.

Başka bir doktora mı gitsen acaba arada? Ya da direkt randevu al git. "Siz daha geç çağırdınız ama ben endişeleniyorum bu bu sebeplerden" gibi bir şeyler dersin

Başka bir doktora mı gitsen acaba arada? Ya da direkt randevu al git. "Siz daha geç çağırdınız ama ben endişeleniyorum bu bu sebeplerden" gibi bir şeyler dersin
Hiçbir doktora güvenim kalmadı ama bakıyorum, senin dediğin gibi yapmaya daha yakınım. Ne zaman farklı bir doktora gitsem daha kötü şeyler söyledi. Fobi oldu resmen.
Milletin doktoru ne güzel ilgileniyo ya.

Hiçbir doktora güvenim kalmadı ama bakıyorum, senin dediğin gibi yapmaya daha yakınım. Ne zaman farklı bir doktora gitsem daha kötü şeyler söyledi. Fobi oldu resmen.
Dr dan yana hiç şansın gülmedi kuzum valla yaa direk git olmazsa belki seni görünce aklına gelir

Boş ver o zaman kafanı daha çok korkuyla doldurmasınlar boşuna. En azından başından beri takip ediyor bu. Bu hafta bulabildiğin en erken randevuyu al git. Yüzsüzlüğe vur, o ilgilenmiyorsa sen zorla talep et napalım. Daha sık gelmek istiyorum son kontrollere dersin. Haftada bir mi artık 10 günde bir mi hangi aralıkta dersen. 37. hafta sahiden geç olur

Dr dan yana hiç şansın gülmedi kuzum valla yaa direk git olmazsa belki seni görünce aklına gelir
Eşim geldiğinde birlikte gitmek istiyorum o da kaç aydır görmüyo zaten bebeği. Bundan sonra da sadece doğuma gelicek.
Birkaç güne gelir o da zaten. Cevval olmak lazım biraz, ben çok naifim, doktoru arayınca bile elli kere özür diliyorum rahatsız ettim diye, belki de ondan çok umursamıyolar.
N Neal

Sadece doktorlara değil maalesef bu ülkede en küçük esnafa bile yırtıcı davranmak gerekiyor. Yoksa ezen ezene. Hiçbir işini de yaptıramıyorsun, parasını verdiğin hizmeti de alamıyorsun

Aynen biraz çirkef olmak gerekiyo ssnirim çoğu yerde bu ülkede yoksa hiç umursanilmiyo

Aynen biraz çirkef olmak gerekiyo ssnirim çoğu yerde bu ülkede yoksa hiç umursanilmiyo
Ev eşyası olsa, aman bi hafta bekliyim dersin, istediğin ayakkabı olsa, olsun başka modelini alırım dersin.
Ama sağlık ve evlat gerçekten en gamsız insanı bile pimpirikli evham sahibi yapan konular.

Ev eşyası olsa, aman bi hafta bekliyim dersin, istediğin ayakkabı olsa, olsun başka modelini alırım dersin.
Ama sağlık ve evlat gerçekten en gamsız insanı bile pimpirikli evham sahibi yapan konular.
İşleri bu yapmak zorundalar gibi davranmak lazım sanırım bugün acilde sadece enjeksiyon için bı saat bekledik en son gitti hemşirelere cemkirdi eşim öyle geldi yaptilar

İşleri bu yapmak zorundalar gibi davranmak lazım sanırım bugün acilde sadece enjeksiyon için bı saat bekledik en son gitti hemşirelere cemkirdi eşim öyle geldi yaptilar
Bi de hastanenin ambalajını görsen, kim bilir bu kadar reklama lükse nasıl ilgileniyolardır diye düşünürsün. İçerde saksılarda orkideler, canlı çiçekler, kristaller falan.
Göz boyamak için on numara beş yıldız.

Hiç şaşırmadım özel okullarda öyle görüntüye geliyo millet diye görüntüyü güzel gosteriyolar hastanelerde de varmış demekki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…