- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.181
Özele mi gidiyorsun daha ilgili olması lazım aslındaSon haftalara geldikçe bana da bi sakinlik geldi.
Acaba bi dönem mi, son iki üç hafta kala heyecan yine tavan yapar mı ki?
Anlattım ya doktor 33. Haftada kan sulandırıcıyı bırak iğneye gecelim demişti. 33. Hafta geldi ses yok. Bir dahaki randevuyu bayramdan sonraya verdi. Yazıyorum hangi ilacı vericeksiniz ben alıp kullanmaya başlayayım diye, dün gündüzden beri hala cevap yok.
Herif dün dayanamamış gitmiş vantilatör almış
Aaa çok geçmiş olsun kuzumm
Geçmiş olsun
Sagolun kuzularrAmanınnnn
Kuzunmmm geçmiş olsun
Cok sacma bir sistem
Gelinim baksana nasıl ağlıo.. Engelli bide..
İşitme engelli.. İnsanların yardımıyla anca bulmuş.. Ve sadece 2 dk...
Değermi diye düşünüorm o hayalleri yıkmaya ağlatmaya..
Şimdi bazı kişiler ahkam kesio işte vaktinde gelin bilmem ne
Kurallar açık vs diye..
Evet öyle ama işleyişte kötü mesela bir ilçedeki adamı diğer ilçenin sonuna vermişler o ilçede okul olmasına rağmen
Trafik tek yerde tıklım tıklım...
O zaman bunlarıda düşünerek sen herkesi kendi ilçesinde okula vereceksn
Ay cok kızgınım
Güya özele gidiyorum.Özele mi gidiyorsun daha ilgili olması lazım aslında
Dr ları anlamak mümkün diil yaa
Kontrol 37. hafta dolaylarında olmasa hiç sormayacağım ama o zamana kadar napıcam ben de bilmiyorum ki. Vitaminlerin bile yan etkisi varken bana bi de hormon veriliyo. Beynim gitti, çoğu şeyi unutuyorum, dikkatim dağınık, huzursuzluk bi yandan. İnsan hamileyken mutlu olur, ben sağlıkla doğsa da şu ilaçlardan kurtulsam diye bakıyorum artık.Miss Bride 'ınki iyice bir ilginç ama ya. Komple salmış gitmiş. Neredeyse "Evde de doğurabilirsin. Buraya gelmene gerek yok" diyecek
Başka bir doktora mı gitsen acaba arada? Ya da direkt randevu al git. "Siz daha geç çağırdınız ama ben endişeleniyorum bu bu sebeplerden" gibi bir şeyler dersinKontrol 37. hafta dolaylarında olmasa hiç sormayacağım ama o zamana kadar napıcam ben de bilmiyorum ki. Vitaminlerin bile yan etkisi varken bana bi de hormon veriliyo. Beynim gitti, çoğu şeyi unutuyorum, dikkatim dağınık, huzursuzluk bi yandan. İnsan hamileyken mutlu olur, ben sağlıkla doğsa da şu ilaçlardan kurtulsam diye bakıyorum artık.
Hiçbir doktora güvenim kalmadı ama bakıyorum, senin dediğin gibi yapmaya daha yakınım. Ne zaman farklı bir doktora gitsem daha kötü şeyler söyledi. Fobi oldu resmen.Başka bir doktora mı gitsen acaba arada? Ya da direkt randevu al git. "Siz daha geç çağırdınız ama ben endişeleniyorum bu bu sebeplerden" gibi bir şeyler dersin
Dr dan yana hiç şansın gülmedi kuzum valla yaaHiçbir doktora güvenim kalmadı ama bakıyorum, senin dediğin gibi yapmaya daha yakınım. Ne zaman farklı bir doktora gitsem daha kötü şeyler söyledi. Fobi oldu resmen.
Milletin doktoru ne güzel ilgileniyo ya.
No bira yes baby
Vallahiiii öyle canım istiyokşiiiKaynat yinede cnm
Ayyy banada cukom ya
Şöyle buz gibiiiiiii offf canm cok çekti beeeee
Boş ver o zaman kafanı daha çok korkuyla doldurmasınlar boşuna. En azından başından beri takip ediyor bu. Bu hafta bulabildiğin en erken randevuyu al git. Yüzsüzlüğe vur, o ilgilenmiyorsa sen zorla talep et napalım. Daha sık gelmek istiyorum son kontrollere dersin. Haftada bir mi artık 10 günde bir mi hangi aralıkta dersen. 37. hafta sahiden geç olurHiçbir doktora güvenim kalmadı ama bakıyorum, senin dediğin gibi yapmaya daha yakınım. Ne zaman farklı bir doktora gitsem daha kötü şeyler söyledi. Fobi oldu resmen.
Milletin doktoru ne güzel ilgileniyo ya.
Eşim geldiğinde birlikte gitmek istiyorum o da kaç aydır görmüyo zaten bebeği. Bundan sonra da sadece doğuma gelicek.Dr dan yana hiç şansın gülmedi kuzum valla yaadirek git olmazsa belki seni görünce aklına gelir
Sadece doktorlara değil maalesef bu ülkede en küçük esnafa bile yırtıcı davranmak gerekiyor. Yoksa ezen ezene. Hiçbir işini de yaptıramıyorsun, parasını verdiğin hizmeti de alamıyorsun
Aynen biraz çirkef olmak gerekiyo ssnirim çoğu yerde bu ülkede yoksa hiç umursanilmiyo
Ev eşyası olsa, aman bi hafta bekliyim dersin, istediğin ayakkabı olsa, olsun başka modelini alırım dersin.Aynen biraz çirkef olmak gerekiyo ssnirim çoğu yerde bu ülkede yoksa hiç umursanilmiyo
İşleri bu yapmak zorundalar gibi davranmak lazım sanırım bugün acilde sadece enjeksiyon için bı saat bekledik en son gitti hemşirelere cemkirdi eşim öyle geldi yaptilarEv eşyası olsa, aman bi hafta bekliyim dersin, istediğin ayakkabı olsa, olsun başka modelini alırım dersin.
Ama sağlık ve evlat gerçekten en gamsız insanı bile pimpirikli evham sahibi yapan konular.
Bi de hastanenin ambalajını görsen, kim bilir bu kadar reklama lükse nasıl ilgileniyolardır diye düşünürsün. İçerde saksılarda orkideler, canlı çiçekler, kristaller falan.İşleri bu yapmak zorundalar gibi davranmak lazım sanırım bugün acilde sadece enjeksiyon için bı saat bekledik en son gitti hemşirelere cemkirdi eşim öyle geldi yaptilar
Hiç şaşırmadım özel okullarda öyleBi de hastanenin ambalajını görsen, kim bilir bu kadar reklama lükse nasıl ilgileniyolardır diye düşünürsün. İçerde saksılarda orkideler, canlı çiçekler, kristaller falan.
Göz boyamak için on numara beş yıldız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?