Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..
Sadece covid aşısı konusunda ters düştük
O vurul dio ben vurulmuorm

Sagolun kuzularr

Cok sacma bir sistem
Burda sinavlara yarim saat sonrasina kadar girebiliyorsun tabi zamanin azaliyor ama o da kendi hatan... 2dk gec girse ne olucak sanki. Bisey diyemiyorum
İçim gitti sorms kuzum

yaaaa inşallahh

Vallahiiii öyle canım istiyokşiii

Hayali içelim baluşummm
İçelim güzelleşelim cukommmmm

Paresilaaa

Benim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..
Sadece covid aşısı konusunda ters düştük
O vurul dio ben vurulmuorm
Benim doktorun umrunda değil valla, konusu bile açılmadı. Ben de istemiyorum en azından hamileyken. Eşim de olma diyor. İnşallah doğumdan önce illa vuralım ısrarı yapmazlar da, doğumdan bir süre sonra zaten gidip olmak mecburiyetinde kalacağım bu şartlarda.

Ben doğumdan snra vurulacsm tabide
Şuan risk almak istemiorm
Zaten tüp bebe

Ben doğumdan snra vurulacsm tabide
Şuan risk almak istemiorm
Zaten tüp bebe
Sonuçta herşeyden etkilenecek kadar savunmasız. Genel anesteziye bile sıcak bakmıyor doktorlar mecburi haller dışında, çocuğa etki ediyor diye. Ki yıllardır kullanılan bir yöntem.
Aşı hiç bilinmeyenli bir durum bana göre.

Ben doğumdan snra işe başlayacam die mecburen olcam

Ama nedennnn, oyle değildir yaaa
Canı sıkkın sanırım bu aralar kuzum
Bende üstüne gitmiom

Ben doğumdan snra işe başlayacam die mecburen olcam
Ben farklı bir durum, extrem bişey olmazsa iki yıl çalışmayı da düşünmüyorum, zaten özel sektörde olduğum için sorun olmaz. Eğitimlerimi, seminerleri filan bu süreçte planladım. Bir nevi iki yıl kendimi geliştirmek için mola vermeyi düşünüyorum.
Bebek büyüsün, spora gideyim, yavaş yavaş olsun istiyorum. İnşallah düşündüğüm gibi de olur.

İnşallah cnm.. Ben kamuda çalştğm için zaten ilk 1 sene süt iznim var yarm gn
Snra evim işim arası yürüyerek 15 dk felan
Rahatm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…