- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.201
Bana deniz manzaralı oda vereceğinize sorduğum soruya cevap verin. Gözüme mi sokcam manzarayı. Töbe töbeeeHiç şaşırmadım özel okullarda öylegörüntüye geliyo millet diye görüntüyü güzel gosteriyolar hastanelerde de varmış demekki bu
Huuuuu doğum yaparken deniz manzarası mi izlicen senBana deniz manzaralı oda vereceğinize sorduğum soruya cevap verin. Gözüme mi sokcam manzarayı. Töbe töbeee
Kocam da girsin doğum yaparken, gel dedim. Ben fenalaşırım bayılırım diyo. Yok öyle dışarda bekleyip hadi bebeği aldım ce ee baba oldum demek. Beraber doğurcaz.Huuuuu doğum yaparken deniz manzarası mi izlicen sen
Benim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..Son haftalara geldikçe bana da bi sakinlik geldi.
Acaba bi dönem mi, son iki üç hafta kala heyecan yine tavan yapar mı ki?
Anlattım ya doktor 33. Haftada kan sulandırıcıyı bırak iğneye gecelim demişti. 33. Hafta geldi ses yok. Bir dahaki randevuyu bayramdan sonraya verdi. Yazıyorum hangi ilacı vericeksiniz ben alıp kullanmaya başlayayım diye, dün gündüzden beri hala cevap yok.
İçim gitti sorms kuzumSagolun kuzularr❤
Cok sacma bir sistem
Burda sinavlara yarim saat sonrasina kadar girebiliyorsun tabi zamanin azaliyor ama o da kendi hatan... 2dk gec girse ne olucak sanki. Bisey diyemiyorum
İçelim güzelleşelim cukommmmmyaaaa inşallahh
Vallahiiii öyle canım istiyokşiii
Hayali içelim baluşummm
Paresilaaa parem nasılsın
Benimki de girmez girmesin zaten ben o yanımda olunca daha çok duygusallasiomKocam da girsin doğum yaparken, gel dedim. Ben fenalaşırım bayılırım diyo. Yok öyle dışarda bekleyip hadi bebeği aldım ce ee baba oldum demek. Beraber doğurcaz.
Benim doktorun umrunda değil valla, konusu bile açılmadı.Benim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..
Sadece covid aşısı konusunda ters düştük
O vurul dio ben vurulmuorm
Ben doğumdan snra vurulacsm tabideBenim doktorun umrunda değil valla, konusu bile açılmadı.Ben de istemiyorum en azından hamileyken. Eşim de olma diyor. İnşallah doğumdan önce illa vuralım ısrarı yapmazlar da, doğumdan bir süre sonra zaten gidip olmak mecburiyetinde kalacağım bu şartlarda.
Noldu pareme?Benim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..
Sadece covid aşısı konusunda ters düştük
O vurul dio ben vurulmuorm
İçim gitti sorms kuzum
İçelim güzelleşelim cukommmmm
Paresilaaa
Bilmem knuşmuo bizleNoldu pareme?Paresilaaa
Sonuçta herşeyden etkilenecek kadar savunmasız. Genel anesteziye bile sıcak bakmıyor doktorlar mecburi haller dışında, çocuğa etki ediyor diye. Ki yıllardır kullanılan bir yöntem.Ben doğumdan snra vurulacsm tabide
Şuan risk almak istemiorm
Zaten tüp bebe
Ama nedennnn, oyle değildir yaaaBilmem knuşmuo bizle
Ben doğumdan snra işe başlayacam die mecburen olcamSonuçta herşeyden etkilenecek kadar savunmasız. Genel anesteziye bile sıcak bakmıyor doktorlar mecburi haller dışında, çocuğa etki ediyor diye. Ki yıllardır kullanılan bir yöntem.
Aşı hiç bilinmeyenli bir durum bana göre.
Canı sıkkın sanırım bu aralar kuzumAma nedennnn, oyle değildir yaaa
Ben farklı bir durum, extrem bişey olmazsa iki yıl çalışmayı da düşünmüyorum, zaten özel sektörde olduğum için sorun olmaz. Eğitimlerimi, seminerleri filan bu süreçte planladım. Bir nevi iki yıl kendimi geliştirmek için mola vermeyi düşünüyorum.Ben doğumdan snra işe başlayacam die mecburen olcam
İnşallah cnm.. Ben kamuda çalştğm için zaten ilk 1 sene süt iznim var yarm gnBen farklı bir durum, extrem bişey olmazsa iki yıl çalışmayı da düşünmüyorum, zaten özel sektörde olduğum için sorun olmaz. Eğitimlerimi, seminerleri filan bu süreçte planladım. Bir nevi iki yıl kendimi geliştirmek için mola vermeyi düşünüyorum.
Bebek büyüsün, spora gideyim, yavaş yavaş olsun istiyorum. İnşallah düşündüğüm gibi de olur.
Oh ne güzel, 30 saniyeyle kaçırdım ben süt iznini.İnşallah cnm.. Ben kamuda çalştğm için zaten ilk 1 sene süt iznim var yarm gn
Snra evim işim arası yürüyerek 15 dk felan
Rahatm
Nasıl yani kızOh ne güzel, 30 saniyeyle kaçırdım ben süt iznini.
Kırk yılda bir espri yaptım, yazıklar olsun.Nasıl yani kız
YaaaaaaaaKırk yılda bir espri yaptım, yazıklar olsun.
KPSS'ye giremedim ya onu diyorum.
Ben anlamam arkadaş, kamuda mısın kamudasın. benim için memursun, gerisi beni ilgilendirmezYaaaaaaaa
Ahahahha hayır gayet inceydi ben anlamadm
Bende kadrolu değilimm zaten
Yani bir süreBen anlamam arkadaş, kamuda mısın kamudasın. benim için memursun, gerisi beni ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?