- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.221
Mesela ben kapının önündeyim şuan.Yani bir süre
Heran kapı önüne konarım
Kim önce doğurur belli olmaz bu işlerMesela ben kapının önündeyim şuan.
Bir an önce doğur da gel anlat nasıl oluyo, sen gitme dersen doğurmucam ben çünkü. Tecrübe tecrübedir.
Kocam konuştu sandım bi an. Açın siz şom ağzınızı açın.Kim önce doğurur belli olmaz bu işler
Çok şükür daha iyiyim canımParesilaaa parem nasılsın
Benim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..
Sadece covid aşısı konusunda ters düştük
O vurul dio ben vurulmuorm
İçim gitti sorms kuzum
İçelim güzelleşelim cukommmmm
Paresilaaa
İyiyim iyi canımNoldu pareme?Paresilaaa
Aaaa kimmis oBilmem knuşmuo bizle
Tabiki öyle değil fıstıkAma nedennnn, oyle değildir yaaa
Yani o kadar emek bosa gittiBenim doktorum ilaç konusunda cok hassas ya.. Kendi arar sorar o derece sekreteri bile değil..
Sadece covid aşısı konusunda ters düştük
O vurul dio ben vurulmuorm
İçim gitti sorms kuzum
İçelim güzelleşelim cukommmmm
Paresilaaa
Yk benm içinde geçerliKocam konuştu sandım bi an. Açın siz şom ağzınızı açın.
Sensin o cınımmmm
İyiyim iyi canım
Sen nasılsın
Aaaa kimmis o
Tabiki öyle değil fıstık
Ağustosun 5'ine gün verdi doktor, eşim de izne gelicem 10'unda olsun dedi. O da 39. haftaya tekabül ediyo.Yk benm içinde geçerli
37den snra keşke içimde cok kalmasa
Düşünsene 40a kdar kalıomuş
Bu sıcakta of
İçinde 5 gn daha tutAğustosun 5'ine gün verdi doktor, eşim de izne gelicem 10'unda olsun dedi. O da 39. haftaya tekabül ediyo.
Sezeryandi dimi senin kuzum mecburiAğustosun 5'ine gün verdi doktor, eşim de izne gelicem 10'unda olsun dedi. O da 39. haftaya tekabül ediyo.
Oldu, selamınızı da söyliyim mi, yoksa çıkınca siz mi söylersiniz?İçinde 5 gn daha tut
Mecburi evet ama planlanan tarihte olursa erken doğum olmucak en azından.Sezeryandi dimi senin kuzum mecburi
İnşallah planlanan tarihe kadar bekller kuzucukkkOldu, selamınızı da söyliyim mi, yoksa çıkınca siz mi söylersiniz?
Mecburi evet ama planlanan tarihte olursa erken doğum olmucak en azından.
Zahmet olmassa söyleOldu, selamınızı da söyliyim mi, yoksa çıkınca siz mi söylersiniz?
Mecburi evet ama planlanan tarihte olursa erken doğum olmucak en azından.
Şöyle doğurcam;Kız herifsiz nasıl dopurcan
Umarm bu kadar kolay acısız ağrısız olur yaaa zŞöyle doğurcam;
Önce hastaneye gidicem, sonra belirli işlemler, akabinde beni doğumhaneye alcaklar. Sonrasında karnımı kesip bebeği çıkarcaklar, sonra tekrardan pıçakla deşip ikinci bebişim kistimi alacaklar. Dikişiydi, bakımıydı derken odaya çıkartcaklarını umuyorum.Sınırlı teorik bilgimle bu kadar. Ama pratikte ne olur bilmem.
Gebelik planlayan insanların topiğinde ağrı acı demeye utanmıyo musun be kadın?Umarm bu kadar kolay acısız ağrısız olur yaaa z
HayırGebelik planlayan insanların topiğinde ağrı acı demeye utanmıyo musun be kadın?
Senin yüzünden vazgeçecekler.
Hiç ama hiç keyfim yokYk benm içinde geçerli
37den snra keşke içimde cok kalmasa
Düşünsene 40a kdar kalıomuş
Bu sıcakta of
Sensin o cınımmmm
Özledikte
En azından hamileyken maske takmıcaklar. Bence büyük bi lüks.Hayırçünkü gerçeklerle yüzleşmeleri lazım
Ama bence onlarınki bizden daha cici olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?