- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.241
İşte farkındaym o yüzden dürtmüyormHiç ama hiç keyfim yok
Çoğu şeyi zoraki yapıyorum canım
Neblem. Yatağa yapıştı sırtım. Tam bitti sanıyorum, yine başlıyor. Mola veren kanama. Sabahı bekliyoruz bakalım
Kanama değil bence.. Lekelenme?Neblem. Yatağa yapıştı sırtım. Tam bitti sanıyorum, yine başlıyor. Mola veren kanama. Sabahı bekliyoruz bakalım
Bilmiyorum ki lekelenme mi sayılıyor. Sabah ayağa bir kalktım tuvalete zor yetiştim. Az ama resmen su gibi aktıKanama değil bence.. Lekelenme?
Bişey olmayacak allahın izniyleBilmiyorum ki lekelenme mi sayılıyor. Sabah ayağa bir kalktım tuvalete zor yetiştim. Az ama resmen su gibi aktı
Dokunsan ağlayacak durumdayım bal0ncukİşte farkındaym o yüzden dürtmüyorm
Sen sen değilsin
Ama biz seni cok özledk
Olsun kuzum cumartesiolsun..Dokunsan ağlayacak durumdayım bal0ncuk
İyi bir doktor buldum ama devlete geçekmiş. En azından bir seferlik gideyim şu an hala kanamam var onun sebebini öğreneyim. Ama ancak ctesiye buldum
Ctesi çok geç amaOlsun kuzum cumartesiolsun..
Yeterki doktor içine sinsin...
Yeterki iyi olsun
Neydi o gittiğin ya.. Resmen cellat
Zeynep kamile acile mi gitsen başka doğum hastanesi bilmiyorum ordaCtesi çok geç ama
Ya hala kanamam devam ederse
Bir haftayı geçti dün gelmedi sevindim. Bugün sızıntı şeklinde geliyor yine... ne bitmez birşeymiş
Şaka yapıosn?Ctesi çok geç ama
Ya hala kanamam devam ederse
Bir haftayı geçti dün gelmedi sevindim. Bugün sızıntı şeklinde geliyor yine... ne bitmez birşeymiş
Hayırlısıyla inşallah bakalım. Saatler geçmiyor yatıncaBişey olmayacak allahın izniyle
Yarn büyük gün
O Anadolu yakasında canımZeynep kamile acile mi gitsen başka doğum hastanesi bilmiyorum orda
Bilirim.. En iyi ben bilirimHayırlısıyla inşallah bakalım. Saatler geçmiyor yatınca
Yahu ben niye keyifsiz olayım başkaŞaka yapıosn?
Hala devam mı edio?
Aaaaa
Ayy ben hala o lağnet kadının etkisindesin sanıorm kuzucumYahu ben niye keyifsiz olayım başkadoktoru er geç bulurum onu sıkıntı yapmam
Hiç bilmiyomki kuzum miyom patlar mi ama bian önce acile git kanamanın devam ettiğini soyleO Anadolu yakasında canım
Dün iş yaptım kasıklarım ağrıdı bugün sızıntı şeklinde geldi. Yani miyom patlamiyor diye biliyorum kist mi vardi diyorum acaba o mu patladı
Yok ilişki sonrası oldu ve devam ediyor. Bunu ona atamam ama yumurta çatlaması diye geçiştirmemeliydi. Bakmaliydi. Dün gelmedi sevindim ama bugün peçete de yine gördüm...Ayy ben hala o lağnet kadının etkisindesin sanıorm kuzucum
Muayne ederken zedeledimi ne yaptı anlamadk ki ya
Yarına randevu bulamaz mısın başka bir doktor baksan? Bir baktırsan niye böyle oldu diye en azından ilaç falan verilecek bir şeyse belkiO Anadolu yakasında canım
Dün iş yaptım kasıklarım ağrıdı bugün sızıntı şeklinde geldi. Yani miyom patlamiyor diye biliyorum kist mi vardi diyorum acaba o mu patladı
Hayırlısıyla inşallah. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyorBilirim.. En iyi ben bilirim
Ben 4 ay yattm.. Dilerim sen hemen toparlarsn
Ayaklarını kaldırıp mi yatiosun kuzumYarına randevu bulamaz mısın başka bir doktor baksan? Bir baktırsan niye böyle oldu diye en azından ilaç falan verilecek bir şeyse belki
Hayırlısıyla inşallah. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor
Bende çatlama kanamasını duydum odur diede düşündüm ama 1 gn olur ya sonrası..Yok ilişki sonrası oldu ve devam ediyor. Bunu ona atamam ama yumurta çatlaması diye geçiştirmemeliydi. Bakmaliydi. Dün gelmedi sevindim ama bugün peçete de yine gördüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?