Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte farkındaym o yüzden dürtmüyorm
Sen sen değilsin
Ama biz seni cok özledk
Dokunsan ağlayacak durumdayım bal0ncuk
İyi bir doktor buldum ama devlete geçekmiş. En azından bir seferlik gideyim şu an hala kanamam var onun sebebini öğreneyim. Ama ancak ctesiye buldum

Dokunsan ağlayacak durumdayım bal0ncuk
İyi bir doktor buldum ama devlete geçekmiş. En azından bir seferlik gideyim şu an hala kanamam var onun sebebini öğreneyim. Ama ancak ctesiye buldum
Olsun kuzum cumartesiolsun..
Yeterki doktor içine sinsin...
Yeterki iyi olsun
Neydi o gittiğin ya.. Resmen cellat

O Anadolu yakasında canım
Dün iş yaptım kasıklarım ağrıdı bugün sızıntı şeklinde geldi. Yani miyom patlamiyor diye biliyorum kist mi vardi diyorum acaba o mu patladı
Hiç bilmiyomki kuzum miyom patlar mi ama bian önce acile git kanamanın devam ettiğini soyle

Ayy ben hala o lağnet kadının etkisindesin sanıorm kuzucum
Muayne ederken zedeledimi ne yaptı anlamadk ki ya
Yok ilişki sonrası oldu ve devam ediyor. Bunu ona atamam ama yumurta çatlaması diye geçiştirmemeliydi. Bakmaliydi. Dün gelmedi sevindim ama bugün peçete de yine gördüm...

O Anadolu yakasında canım
Dün iş yaptım kasıklarım ağrıdı bugün sızıntı şeklinde geldi. Yani miyom patlamiyor diye biliyorum kist mi vardi diyorum acaba o mu patladı
Yarına randevu bulamaz mısın başka bir doktor baksan? Bir baktırsan niye böyle oldu diye en azından ilaç falan verilecek bir şeyse belki
Bilirim.. En iyi ben bilirim
Ben 4 ay yattm.. Dilerim sen hemen toparlarsn
Hayırlısıyla inşallah. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor

Ayaklarını kaldırıp mi yatiosun kuzum

Yok ilişki sonrası oldu ve devam ediyor. Bunu ona atamam ama yumurta çatlaması diye geçiştirmemeliydi. Bakmaliydi. Dün gelmedi sevindim ama bugün peçete de yine gördüm...
Bende çatlama kanamasını duydum odur diede düşündüm ama 1 gn olur ya sonrası..
Gerçekten ilginç
İnşallah kötü bişi yoktur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…