Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bilmiyomki kuzum miyom patlar mi ama bian önce acile git kanamanın devam ettiğini soyle
Netten baktım patlamiyormusta kist patlarmis onda da kanamanin yanında ateş mide bulantısı kusma yapıyormus bende onlarda yok yani kusma ve mide bulantısı insilun ilacindan dolayi var o da
Her zaman olmuyor

Evlenmeden öncede böyle olmuştu. Çikolata kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı ile eritmislerdi.. yine öyle mi oldu bilmiyorum. Kisti de görmemiş olma ihtimali var mı doktorun
Bende çatlama kanamasını duydum odur diede düşündüm ama 1 gn olur ya sonrası..
Gerçekten ilginç
İnşallah kötü bişi yoktur kuzum
İnşallah canım
Yumurta çatlaması kanaması böyle süren bir şey mi? Bu ilk defa mı oldu sende?
İlk defa oluyor canım okuduğum kadarıyla bu kadar uzun sürmüyor

Kist en basit usgde bile görünen bişey
Ama artk onun göz problemiyle alakalk

Buldum canım ama tee ctesiye
Çikolata kisti eriyormuymus ilk defa duydum ama Dr işini cmtsi yi bekleme daha erken başkasına bulabilirsen git

Evlenmeden öncede böyle olmuştu. Çikolata kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı ile eritmislerdi.. yine öyle mi oldu bilmiyorum. Kisti de görmemiş olma ihtimali var mı doktorun
Farklı kistlerde nasıl oluyordur bilemedim ki. Benim dermoid kist vardı. Bu doğuştan oluyormuş ve bilemedikleri bir sebepten büyümeye başlayabiliyormuş. Benimki tesadüfen görülmüştü mesela. Bir doktor demişti ki "bu kisti görmek zordur, özellikle bunun için bakmak gerekir".
Belki de bu seferki kist de değil bilemedim ama sen yine de cumartesiyi beklemeden başka bir doktora git istersen tedbiren. Nolur nolmaz regl olmadan iyice bir baksın iyi bir doktor

Kist en basit usgde bile görünen bişey
Ama artk onun göz problemiyle alakalk
İşte o yüzden diyorum o kadarda değildir diye ama bilmiyorum
Çikolata kisti eriyormuymus ilk defa duydum ama Dr işini cmtsi yi bekleme daha erken başkasına bulabilirsen git
Evet erirmiş
Başka vardı o doluydu. Diğerine aldım randevu canım

İşte kötü bir doktora denk gelince yine zorlayacagim başka doktor için

İyiyim iyi canım
Sen nasılsın

Aaaa kimmis o

Tabiki öyle değil fıstık
Balusa kandım Bal0ncuk

Dokunsan ağlayacak durumdayım bal0ncuk
İyi bir doktor buldum ama devlete geçekmiş. En azından bir seferlik gideyim şu an hala kanamam var onun sebebini öğreneyim. Ama ancak ctesiye buldum
Devlete gecerse de gitsen kuzum olmaz mi? Acil durum var desen açıklasan degisir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…