- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.261
Yumurta çatlaması kanaması böyle süren bir şey mi? Bu ilk defa mı oldu sende?Yok ilişki sonrası oldu ve devam ediyor. Bunu ona atamam ama yumurta çatlaması diye geçiştirmemeliydi. Bakmaliydi. Dün gelmedi sevindim ama bugün peçete de yine gördüm...
Netten baktım patlamiyormusta kist patlarmis onda da kanamanin yanında ateş mide bulantısı kusma yapıyormus bende onlarda yok yani kusma ve mide bulantısı insilun ilacindan dolayi var o daHiç bilmiyomki kuzum miyom patlar mi ama bian önce acile git kanamanın devam ettiğini soyle
EvetAyaklarını kaldırıp mi yatiosun kuzum
Kuzum bul başka bı Dr gitNetten baktım patlamiyormusta kist patlarmis onda da kanamanin yanında ateş mide bulantısı kusma yapıyormus bende onlarda yok yani kusma ve mide bulantısı insilun ilacindan dolayi var o da
Her zaman olmuyor
Dinlen bol bol kuzum yarında güzel haberlerle geleceksin inşallah
Dinlen bol bol kuzum yarında güzel haberlerle geleceksin inşallah
Evlenmeden öncede böyle olmuştu. Çikolata kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı ile eritmislerdi.. yine öyle mi oldu bilmiyorum. Kisti de görmemiş olma ihtimali var mı doktorunYarına randevu bulamaz mısın başka bir doktor baksan? Bir baktırsan niye böyle oldu diye en azından ilaç falan verilecek bir şeyse belki
Hayırlısıyla inşallah. İnsanın aklına gelmeyen başına geliyor
İnşallah canımBende çatlama kanamasını duydum odur diede düşündüm ama 1 gn olur ya sonrası..
Gerçekten ilginç
İnşallah kötü bişi yoktur kuzum
İlk defa oluyor canım okuduğum kadarıyla bu kadar uzun sürmüyorYumurta çatlaması kanaması böyle süren bir şey mi? Bu ilk defa mı oldu sende?
Buldum canım ama tee ctesiyeKuzum bul başka bı Dr git
Kist en basit usgde bile görünen bişeyEvlenmeden öncede böyle olmuştu. Çikolata kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı ile eritmislerdi.. yine öyle mi oldu bilmiyorum. Kisti de görmemiş olma ihtimali var mı doktorun
İnşallah canım
İlk defa oluyor canım okuduğum kadarıyla bu kadar uzun sürmüyor
Evlenmeden öncede böyle olmuştu. Çikolata kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı ile eritmislerdi.. yine öyle mi oldu bilmiyorum. Kisti de görmemiş olma ihtimali var mı doktorun
İnşallah canım
İlk defa oluyor canım okuduğum kadarıyla bu kadar uzun sürmüyor
Çikolata kisti eriyormuymus ilk defa duydum ama Dr işini cmtsi yi bekleme daha erken başkasına bulabilirsen gitBuldum canım ama tee ctesiye
Farklı kistlerde nasıl oluyordur bilemedim ki. Benim dermoid kist vardı. Bu doğuştan oluyormuş ve bilemedikleri bir sebepten büyümeye başlayabiliyormuş. Benimki tesadüfen görülmüştü mesela. Bir doktor demişti ki "bu kisti görmek zordur, özellikle bunun için bakmak gerekir".Evlenmeden öncede böyle olmuştu. Çikolata kisti çıkmıştı doğum kontrol hapı ile eritmislerdi.. yine öyle mi oldu bilmiyorum. Kisti de görmemiş olma ihtimali var mı doktorun
İşte o yüzden diyorum o kadarda değildir diye ama bilmiyorumKist en basit usgde bile görünen bişey
Ama artk onun göz problemiyle alakalk
Evet erirmişÇikolata kisti eriyormuymus ilk defa duydum ama Dr işini cmtsi yi bekleme daha erken başkasına bulabilirsen git
Sonucu en az senin kdar merak ettmİşte o yüzden diyorum o kadarda değildir diye ama bilmiyorum
Evet erirmiş
Başka vardı o doluydu. Diğerine aldım randevu canım
İşte kötü bir doktora denk gelinceFarklı kistlerde nasıl oluyordur bilemedim ki. Benim dermoid kist vardı. Bu doğuştan oluyormuş ve bilemedikleri bir sebepten büyümeye başlayabiliyormuş. Benimki tesadüfen görülmüştü mesela. Bir doktor demişti ki "bu kisti görmek zordur, özellikle bunun için bakmak gerekir".
Belki de bu seferki kist de değil bilemedim ama sen yine de cumartesiyi beklemeden başka bir doktora git istersen tedbiren. Nolur nolmaz regl olmadan iyice bir baksın iyi bir doktor
Ne umutla git doktora, sonra bunu yaşa...Sonucu en az senin kdar merak ettm
Dur hele parem... Söylediğin gibi iyi bir doktorsa anlarız herşeyi c. TesiNe umutla git doktora, sonra bunu yaşa...
İnşallah birtanem inşallahDur hele parem... Söylediğin gibi iyi bir doktorsa anlarız herşeyi c. Tesi
Balusa kandım
İyiyim iyi canım
Sen nasılsın
Aaaa kimmis o
Tabiki öyle değil fıstık
Devlete gecerse de gitsen kuzum olmaz mi? Acil durum var desen açıklasan degisir mi acaba?Dokunsan ağlayacak durumdayım bal0ncuk
İyi bir doktor buldum ama devlete geçekmiş. En azından bir seferlik gideyim şu an hala kanamam var onun sebebini öğreneyim. Ama ancak ctesiye buldum
Eee kötü bişey dememişim dayloşBalusa kandımBal0ncuk
Devlete gecerse de gitsen kuzum olmaz mi? Acil durum var desen açıklasan degisir mi acaba?
Daha gitmedi gitmeden kontrole gideceğim ama İstanbul'da kalıp kalmayacağını bilmiyorum. Kalırsa devletten almaya çalışırımBalusa kandımBal0ncuk
Devlete gecerse de gitsen kuzum olmaz mi? Acil durum var desen açıklasan degisir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?