- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.621
Toparladım kuzum ya ilk baya düşmüştüm ama şuan iyiyim demekki annelik için daha bu zaman değilmiş bana biçilen napalimNormal testlerde 20 en az canim dur bakalım sıkma canını
Yok ilaçları bırakmadım zaten bittiydi yazdırdım işte aldım kullanmaya devam Dr bırak deyince birakcamHayır işte 12. gün herkesin 100-200'lü bir değerle başlamıyor. Bulabilirsem atacağım sana o mesajları. Keşke o zaman ekran görüntüsü alsaymışım. Hatta şey olan okumuştum. Size de erken test yapmak istememe sebebim olarak bunu dedim ya. Negatifi görüp ilaçlarını bırakıp sonra hamile olduklarını öğrenen ama ilaçları bıraktıkları için kanaması başlayanlar olmuş diye. Al işte sağlık ocağı bile erken diye yapmamış tahlili
En basitinden kardeşim var aslında önümde örnek on gün gecikti idrarda negatif çıktı zorla kana gönderdim git ver git ver diye ertesi gün kan verdi baya yüksek çıkmıştı değeri ama tabi onunki doğal yolla
10. Gn 15le başlayan var doktorum paylaşmştıHatta bazısında 25
Dün bana atmistin bide bunu10. Gn 15le başlayan var doktorum paylaşmştı
Ben yinede kanı bekleme tarafarıyımDün bana atmistin bide bunu
Bende beklicem ama umutlanmadan en azındanBen yinede kanı bekleme tarafarıyım
Tamam bekle. Tüple olanların devamını gönderiyorum birazdanEn basitinden kardeşim var aslında önümde örnek on gün gecikti idrarda negatif çıktı zorla kana gönderdim git ver git ver diye ertesi gün kan verdi baya yüksek çıkmıştı değeri ama tabi onunki doğal yolla
Bazı idrar testleri betayı 20-25'ten itibaren gösteriyor. Onu diyorduk10. Gn 15le başlayan var doktorum paylaşmştı
Yaaa kıyamam sana
Hepimiz gucluyuzz rabbim izin verdikçe herşeyin üstesinden gelirizzzzYaaa kıyamam sana
Güçlüsün sen nur
Evet yaBazı idrar testleri betayı 20-25'ten itibaren gösteriyor. Onu diyordukHemsirecik 'le
Nurzfr canım herseyin hayırlısı ama sanırım daha kan testi yapmadın.bence kan testini beklemelisin...
Çoğu kişinin belli oldu diye hem yarın direk olumsuzu görürsem en azından uzulmeyecegim bugün evde bı iki saatte hallettim o işiEvet yaNurzfr Cok aceleci davranıyor bismillah dur hele
Kullandığımız ilaçlar regli engelliyormuş. Bıraktıktan sonra bile hemen gelmiyormuş diye okumuştum ben ama yanlış mı biliyorumÇoğu kişinin belli oldu diye hem yarın direk olumsuzu görürsem en azından uzulmeyecegim bugün evde bı iki saatte hallettim o işiyarın merkeze gidelim dedik herifle orda verelim kanı hem direk Dr la görüşelim ama şuan zaten iki gündür regl ağrısı var belliydi yani
Yok doğru işte ama o gelcem diye inatlasiyo ondan ağrı Dr kabizliktan diyo dün sorduydum Dr a ama ben yıllardır kabızlık sorunu çekiyorum o ağrıyı çok iyi biliyor bu ağrı o ağrı diil işte duphalax kullanmadan çıkamıyorum benKullandığımız ilaçlar regli engelliyormuş. Bıraktıktan sonra bile hemen gelmiyormuş diye okumuştum ben ama yanlış mı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?