Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ilaçları bırakmadım zaten bittiydi yazdırdım işte aldım kullanmaya devam Dr bırak deyince birakcam

Nurzfr canım herseyin hayırlısı ama sanırım daha kan testi yapmadın.bence kan testini beklemelisin...

Evet ya Nurzfr Cok aceleci davranıyor bismillah dur hele
Çoğu kişinin belli oldu diye hem yarın direk olumsuzu görürsem en azından uzulmeyecegim bugün evde bı iki saatte hallettim o işi yarın merkeze gidelim dedik herifle orda verelim kanı hem direk Dr la görüşelim ama şuan zaten iki gündür regl ağrısı var belliydi yani

Kullandığımız ilaçlar regli engelliyormuş. Bıraktıktan sonra bile hemen gelmiyormuş diye okumuştum ben ama yanlış mı biliyorum

Kullandığımız ilaçlar regli engelliyormuş. Bıraktıktan sonra bile hemen gelmiyormuş diye okumuştum ben ama yanlış mı biliyorum
Yok doğru işte ama o gelcem diye inatlasiyo ondan ağrı Dr kabizliktan diyo dün sorduydum Dr a ama ben yıllardır kabızlık sorunu çekiyorum o ağrıyı çok iyi biliyor bu ağrı o ağrı diil işte duphalax kullanmadan çıkamıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…