Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hmm onu bilmiyorum ama aklında olsun, benim kanamayla birlikte adet sancısı da oldu. Merkez de görümcem de sancı olabilir dedi. Hatta merkezdeki hemşire pazartesi dedi ki sancı dayanılmaz olursa parol alabilirsin

Hmm onu bilmiyorum ama aklında olsun, benim kanamayla birlikte adet sancısı da oldu. Merkez de görümcem de sancı olabilir dedi. Hatta merkezdeki hemşire pazartesi dedi ki sancı dayanılmaz olursa parol alabilirsin
Bana Dr kabızlık ağrısıdır dedi manyak sanki kabızlık ağrısını gaz sancısını bilmeyecek yastayiz hoş ama bı yönden onlara da hak veriyorum iğne vurunca hafif kan geliyo ya onu bile soranlar varmış o yüzden sanırım onlarda bıktı böyle saçma sorulardan

Hayırlısı tabiki ama az çok da belli olur diye yaptım zaten sabah çok üzüldüm ağladım ama şuan iyiyim tutmadiysa da demekki sağlıksız di diyorum kendime
Merkez dışında özel hastanede gittiğim doktor söyledi bunu da. "Sağlıksızsa bırak gitsin, yeni bir iğneyle tutmaya çalışmaya gerek yok. Üzülme. Sağlıksızsa ve zorla tutmaya çalışırsak ileride sana daha çok sıkıntı çıkarır" dedi. Ablamın ilk hamileliği düşükle sonuçlanmıştı. Ona da doktor "Genelde sağlıksız olan bebekler kendiliğinden bitiriyor gebeliği" demişti.
Yüzümüze her şeyi öyle açık söylüyorlar ve zaten umutlanmamıza o kadar engel oluyorlar ki insan tepki de veremiyor. Ben ağlayamadım doktor öyle dediğinde. İnsan o anda mantıkla mı düşünür? Doktorun odasından çıktım, "Doğru söylüyor" dedim eşime. Tüp bebek merkezindekiler o gün kalçadan iğne de eklemek istemişti, yeniden beta da baktır demişti. Yaptırmadım ikisini de. Pazartesi de doktor kendisi hemşireye beta bak demese yine istemiyordum. Daha fazla stres hep

İşte bende yarın Dr un yanında aglayamayacagim bugün yaptım ağladım yarın daha dik durabilirim istediğimi sorabilirim mesela iki sefer koymaları içimde şüphe hep onu sorcam özellikle sonuçta kolay bozulabilir diye kendileri soylemisti

Hadi ya. Bunu da bilmiyordum. Benim doktorun yanında beynim duruyor. Hiçbir şey soramıyorum. Pozitifse de sor neymiş ne değilmiş diye. İçin daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…