- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.641
Hmm onu bilmiyorum ama aklında olsun, benim kanamayla birlikte adet sancısı da oldu. Merkez de görümcem de sancı olabilir dedi. Hatta merkezdeki hemşire pazartesi dedi ki sancı dayanılmaz olursa parol alabilirsinYok doğru işte ama o gelcem diye inatlasiyo ondan ağrı Dr kabizliktan diyo dün sorduydum Dr a ama ben yıllardır kabızlık sorunu çekiyorum o ağrıyı çok iyi biliyor bu ağrı o ağrı diil işte duphalax kullanmadan çıkamıyorum ben
Amin amin inşallahAllah'ım lütfen yarın güzel şeyler olsun
Hayırlısı tabiki ama az çok da belli olur diye yaptım zaten sabah çok üzüldüm ağladım ama şuan iyiyim tutmadiysa da demekki sağlıksız di diyorum kendime
Bana Dr kabızlık ağrısıdır dedi manyak sanki kabızlık ağrısını gaz sancısını bilmeyecek yastayizHmm onu bilmiyorum ama aklında olsun, benim kanamayla birlikte adet sancısı da oldu. Merkez de görümcem de sancı olabilir dedi. Hatta merkezdeki hemşire pazartesi dedi ki sancı dayanılmaz olursa parol alabilirsin
Merkez dışında özel hastanede gittiğim doktor söyledi bunu da. "Sağlıksızsa bırak gitsin, yeni bir iğneyle tutmaya çalışmaya gerek yok. Üzülme. Sağlıksızsa ve zorla tutmaya çalışırsak ileride sana daha çok sıkıntı çıkarır" dedi. Ablamın ilk hamileliği düşükle sonuçlanmıştı. Ona da doktor "Genelde sağlıksız olan bebekler kendiliğinden bitiriyor gebeliği" demişti.Hayırlısı tabiki ama az çok da belli olur diye yaptım zaten sabah çok üzüldüm ağladım ama şuan iyiyim tutmadiysa da demekki sağlıksız di diyorum kendime
İşte bende yarın Dr un yanında aglayamayacagim bugün yaptım ağladım yarın daha dik durabilirim istediğimi sorabilirim mesela iki sefer koymaları içimde şüphe hep onu sorcam özellikle sonuçta kolay bozulabilir diye kendileri soylemistiMerkez dışında özel hastanede gittiğim doktor söyledi bunu da. "Sağlıksızsa bırak gitsin, yeni bir iğneyle tutmaya çalışmaya gerek yok. Üzülme. Sağlıksızsa ve zorla tutmaya çalışırsak ileride sana daha çok sıkıntı çıkarır" dedi. Ablamın ilk hamileliği düşükle sonuçlanmıştı. Ona da doktor "Genelde sağlıksız olan bebekler kendiliğinden bitiriyor gebeliği" demişti.
Yüzümüze her şeyi öyle açık söylüyorlar ve zaten umutlanmamıza o kadar engel oluyorlar ki insan tepki de veremiyor. Ben ağlayamadım doktor öyle dediğinde. İnsan o anda mantıkla mı düşünür? Doktorun odasından çıktım, "Doğru söylüyor" dedim eşime. Tüp bebek merkezindekiler o gün kalçadan iğne de eklemek istemişti, yeniden beta da baktır demişti. Yaptırmadım ikisini de. Pazartesi de doktor kendisi hemşireye beta bak demese yine istemiyordum. Daha fazla stres hep
Hadi ya. Bunu da bilmiyordum. Benim doktorun yanında beynim duruyor. Hiçbir şey soramıyorum. Pozitifse de sor neymiş ne değilmiş diye. İçin daha rahat olurİşte bende yarın Dr un yanında aglayamayacagim bugün yaptım ağladım yarın daha dik durabilirim istediğimi sorabilirim mesela iki sefer koymaları içimde şüphe hep onu sorcam özellikle sonuçta kolay bozulabilir diye kendileri soylemisti
AynenHadi ya. Bunu da bilmiyordum. Benim doktorun yanında beynim duruyor. Hiçbir şey soramıyorum. Pozitifse de sor neymiş ne değilmiş diye. İçin daha rahat olur
O ben diilimBazı insanlar beni cok geriyor
Bazı insanlar bazen insanlar....
Zaten sıcak öf.. Çıldırtıolar insanıO ben diilim
Amannn öyleleri ne cvp bile verme boşver ben öyle yapıyorum tadimda yerinde oluyor çok şükürZaten sıcak öf.. Çıldırtıolar insanı
Ben cvp vermezsem çatlarımkiAmannn öyleleri ne cvp bile verme boşver ben öyle yapıyorum tadimda yerinde oluyor çok şükür
Hiç çatlama gerek yok boşver olan catlayacakmissin gibi hissediyorsun ama sonra ohhh be diosunnBen cvp vermezsem çatlarımki
Ortadan ikiye ayrılırım
Ayyy yarn itibari ile demiMesai yine 08.30-17:00 oldu
Evet canım. yazı düşmedi ama mesaj yolladılar. Bari ptesinden baslasaydiAyyy yarn itibari ile demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?