- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.661
Herkes aynı fikirde.. Şahsen bende..Evet canım. yazı düşmedi ama mesaj yolladılar. Bari ptesinden baslasaydi
Tek bilgim en sonki bilgim kuzum..
Umarım kötü birşey yokturHerkes aynı fikirde.. Şahsen bende..
Yani perşembe saçma..
Pazartesi başlat bari
Tek bilgim en sonki bilgim kuzum..
Oğlu rahatsızdı ama snra gelmedi anlamadm bende
İnşallah paremUmarım kötü birşey yoktur
Şükür diyelim. Bulantı var, yatmaya devam. Sen nasılsın? Bitti mi hazırlıklar? Eşin 2'sinde mi geliyor?
Veryyyy goooodddd
Çantam kaldı bitek cnm bitmek üzere.. Darısı size inşallahŞükür diyelim. Bulantı var, yatmaya devam. Sen nasılsın? Bitti mi hazırlıklar? Eşin 2'sinde mi geliyor?
1 güncük daha içmesen mi acebeeee?Veryyyy gooooddddherifim geldi yemek hazırladım ne zamandır kola icmiom bugün icicem artık yarına izin almış Dr a beraber gidicez
Kendini inthar edecek kız. İçmesene yav bugün de. Bi dur hele. O idrar testi yanlışsa görüşürüz. Ben kolayı en son 2000'lerin ilk yarısında içtim galiba. Şimdi üstüne para verseler içemem herhaldeVeryyyy gooooddddherifim geldi yemek hazırladım ne zamandır kola icmiom bugün icicem artık yarına izin almış Dr a beraber gidicez
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Eşin de geldi mi iyice rahat edersin. Hazırla çantanı hazırla. Kapı süsü falan yaptıracak mısın?Çantam kaldı bitek cnm bitmek üzere.. Darısı size inşallah
Evet cuma akşam geliyor
İçmedim meyve suyu içtimKendini inthar edecek kız. İçmesene yav bugün de. Bi dur hele. O idrar testi yanlışsa görüşürüz. Ben kolayı en son 2000'lerin ilk yarısında içtim galiba. Şimdi üstüne para verseler içemem herhalde
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Eşin de geldi mi iyice rahat edersin. Hazırla çantanı hazırla. Kapı süsü falan yaptıracak mısın?
Aferin. Kesin kocan izin vermemiştir. Yoksa sende gemileri yakacak ışığı görüyorumİçmedim meyve suyu içtim
Yok valla kendim dayanamadimAferin. Kesin kocan izin vermemiştir. Yoksa sende gemileri yakacak ışığı görüyorum
İyi bariiiYok valla kendim dayanamadim
Ben bunların hiçbirini yapamadım daha.Hazırla çantanı hazırla. Kapı süsü falan yaptıracak mısın?
Aa ziyaretçi kabul ediliyor mu artık? Bir kuzenimin eşi ocak diğeri mayıs ayında doğum yaptı. İkisine de gidemedik. Mayısta olanda yengem bile kendi torununu koridorlardan kaçak göçek giderek görmüştü hattaBen bunların hiçbirini yapamadım daha.
Hastaneyle konuşucam, doğum fotoğrafçısıyla oda süslemesi onlardan olsun, lohusa şerbeti ikramları falan da varmış.
O süslemeye bakıp ona göre takviye yapmam lazım. Gelenlere hoşluk olsun anı olsun, yoksa benim gözüm birşey görmez de.
Cnm yapana saygım var ama ben sevmiorm böyle şeyler hiç o toplara girmedimKendini inthar edecek kız. İçmesene yav bugün de. Bi dur hele. O idrar testi yanlışsa görüşürüz. Ben kolayı en son 2000'lerin ilk yarısında içtim galiba. Şimdi üstüne para verseler içemem herhalde
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Eşin de geldi mi iyice rahat edersin. Hazırla çantanı hazırla. Kapı süsü falan yaptıracak mısın?
Bizim burda onları ikram edecek ziyaretçi yasakBen bunların hiçbirini yapamadım daha.
Hastaneyle konuşucam, doğum fotoğrafçısıyla oda süslemesi onlardan olsun, lohusa şerbeti ikramları falan da varmış.
O süslemeye bakıp ona göre takviye yapmam lazım. Gelenlere hoşluk olsun anı olsun, yoksa benim gözüm birşey görmez de.
Ziyaretçi kısıtlaması ile ilgili birşey söylemediler açıkçası. Doğum ağustos başı olduğu için kısıtlamalar kalkıyor, belki ondan olabilir. Şerbet ikramımız var vs dediklerine göre demek ki ziyaretçi alıyorlar. Süsleri ikramlıkları bile 10-15'er tane düşünüyorum. Çünkü fazlasına gerek olmayacak, kimse yok ki. Pandemi olmasa hepsinden en az ellişer tane alırdım. Gelenim gidenim bitmezdi.Aa ziyaretçi kabul ediliyor mu artık? Bir kuzenimin eşi ocak diğeri mayıs ayında doğum yaptı. İkisine de gidemedik. Mayısta olanda yengem bile kendi torununu koridorlardan kaçak göçek giderek görmüştü hatta
Mesajı okudum ve sayfayı kaydırınca altta gözüme bu çarptı: "Eğer ödem ve şişlik probleminiz varsa 3. trimesterdan itibaren yüzüğünüzü çıkarabilirsiniz." Bu kadar erken haber vermeselermiş bunu. Hatta genel olarak böyle bir şey niye yazılır?Ziyaretçi kısıtlaması ile ilgili birşey söylemediler açıkçası. Doğum ağustos başı olduğu için kısıtlamalar kalkıyor, belki ondan olabilir. Şerbet ikramımız var vs dediklerine göre demek ki ziyaretçi alıyorlar. Süsleri ikramlıkları bile 10-15'er tane düşünüyorum. Çünkü fazlasına gerek olmayacak, kimse yok ki. Pandemi olmasa hepsinden en az ellişer tane alırdım. Gelenim gidenim bitmezdi.
Düğünlerde bile kısıtlamaları kaldırmışlar, yemek servislerini başlatmışlar. Olan bize oldu düğünü iki saate sığdırdık.
Ben iki aydır alyans takamıyorum zaten.Mesajı okudum ve sayfayı kaydırınca altta gözüme bu çarptı: "Eğer ödem ve şişlik probleminiz varsa 3. trimesterdan itibaren yüzüğünüzü çıkarabilirsiniz." Bu kadar erken haber vermeselermiş bunu
Ben 3. Trimestir değil 3. Aydan beri takamıormMesajı okudum ve sayfayı kaydırınca altta gözüme bu çarptı: "Eğer ödem ve şişlik probleminiz varsa 3. trimesterdan itibaren yüzüğünüzü çıkarabilirsiniz." Bu kadar erken haber vermeselermiş bunu. Hatta genel olarak böyle bir şey niye yazılır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?