Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şükür diyelim. Bulantı var, yatmaya devam. Sen nasılsın? Bitti mi hazırlıklar? Eşin 2'sinde mi geliyor?
Çantam kaldı bitek cnm bitmek üzere.. Darısı size inşallah
Evet cuma akşam geliyor

Veryyyy goooodddd herifim geldi yemek hazırladım ne zamandır kola icmiom bugün icicem artık yarına izin almış Dr a beraber gidicez
1 güncük daha içmesen mi acebeeee?

Veryyyy goooodddd herifim geldi yemek hazırladım ne zamandır kola icmiom bugün icicem artık yarına izin almış Dr a beraber gidicez
Kendini inthar edecek kız. İçmesene yav bugün de. Bi dur hele. O idrar testi yanlışsa görüşürüz. Ben kolayı en son 2000'lerin ilk yarısında içtim galiba. Şimdi üstüne para verseler içemem herhalde
Çantam kaldı bitek cnm bitmek üzere.. Darısı size inşallah
Evet cuma akşam geliyor
Hadi hayırlı olsun şimdiden. Eşin de geldi mi iyice rahat edersin. Hazırla çantanı hazırla. Kapı süsü falan yaptıracak mısın?

İçmedim meyve suyu içtim

Hazırla çantanı hazırla. Kapı süsü falan yaptıracak mısın?
Ben bunların hiçbirini yapamadım daha.
Hastaneyle konuşucam, doğum fotoğrafçısıyla oda süslemesi onlardan olsun, lohusa şerbeti ikramları falan da varmış.
O süslemeye bakıp ona göre takviye yapmam lazım. Gelenlere hoşluk olsun anı olsun, yoksa benim gözüm birşey görmez de.

Aa ziyaretçi kabul ediliyor mu artık? Bir kuzenimin eşi ocak diğeri mayıs ayında doğum yaptı. İkisine de gidemedik. Mayısta olanda yengem bile kendi torununu koridorlardan kaçak göçek giderek görmüştü hatta

Cnm yapana saygım var ama ben sevmiorm böyle şeyler hiç o toplara girmedim

Bizim burda onları ikram edecek ziyaretçi yasak
2 refakatçi olmuş 1di
Ve hes kodları kaydedilecek..
Ama fotocu neyseki serbest kaldı
Yoksa coksa üzülecektim

Ziyaretçi kısıtlaması ile ilgili birşey söylemediler açıkçası. Doğum ağustos başı olduğu için kısıtlamalar kalkıyor, belki ondan olabilir. Şerbet ikramımız var vs dediklerine göre demek ki ziyaretçi alıyorlar. Süsleri ikramlıkları bile 10-15'er tane düşünüyorum. Çünkü fazlasına gerek olmayacak, kimse yok ki. Pandemi olmasa hepsinden en az ellişer tane alırdım. Gelenim gidenim bitmezdi.
Düğünlerde bile kısıtlamaları kaldırmışlar, yemek servislerini başlatmışlar. Olan bize oldu düğünü iki saate sığdırdık.

Mesajı okudum ve sayfayı kaydırınca altta gözüme bu çarptı: "Eğer ödem ve şişlik probleminiz varsa 3. trimesterdan itibaren yüzüğünüzü çıkarabilirsiniz." Bu kadar erken haber vermeselermiş bunu. Hatta genel olarak böyle bir şey niye yazılır?

Ben iki aydır alyans takamıyorum zaten. Geçmiş olsun.
Yarın kocam gelicek, düşünüyorum napıcam diye, çünkü bütün gece uyumuyorum, iki kişilik yatak dar geliyo, tahammülüm kalmadı çemkiriyorum herkese, acayip sıcak basıyo. Bi kediye töleransım var, bir tek kedişime oğluşuma. Fırtına estiriyorum kendi huzursuzluğumdan.

Ben 3. Trimestir değil 3. Aydan beri takamıorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…