- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.681
Hani kemal Sunal'ın bir filmi vardı ya şakacı Hüsam aklıma o geldiİçmedim meyve suyu içtim
Şaka diildi aslında ama sonra vicdanım el vermediHani kemal Sunal'ın bir filmi vardı ya şakacı Hüsam aklıma o geldi
Kalbi güzelimŞaka diildi aslında ama sonra vicdanım el vermedi
Kalbi güzelimdoğru karar
Sabah erkenden gidioz kan vermeye bakalım
Ay çatlatcak bu kız beniSabah erkenden gidioz kan vermeye bakalımsadece 0 mi çıkacak çok merak ediom
Tamam herşeye hazırlıklı olmak güzelde negatife çok alistirdin kendiniSabah erkenden gidioz kan vermeye bakalımsadece 0 mi çıkacak çok merak ediom
Hayır ama böyle 1 gibi 2 gibi değer çıkacak mı merak ediom yoksam koskoca 0 miAy çatlatcak bu kız beni
Bakalım sabah gorcez ben haklı çıkarsam ne alcaniz banaTamam herşeye hazırlıklı olmak güzelde negatife çok alistirdin kendini
Yaaa kıyamam size yaHayır ama böyle 1 gibi 2 gibi değer çıkacak mı merak ediom yoksam koskoca 0 mikeyfim yerinde bacım kızma banaa düğün videomu izliom herifinen
İnşallah kuzum bakalım zaten negatifse altı ay zayıflama programına gireceğim her türlü hayırlı sonuç olacak bakalımHadiNurzfr güzel haberler olsun
Senin bu huyuna bayılıyorumİnşallah kuzum bakalım zaten negatifse altı ay zayıflama programına gireceğim her türlü hayırlı sonuç olacak bakalım
Oyy çok heyecanlıGünaydın kuzularrr kan verdim 12 ye doğru cikacakmis
Ohh ohhh bı gün bı gündürBenimde doktor ctesi idi ya ameliyatı varmış yarına aldırdışans dönüyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?