Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben düğün videosunu açınca benimki diyo ki, neyini izliyosun biz zaten ordaydık ya.
Farklı bir bakış açısı
Düşündümde haklı gibi hahahha

Gunaydin beybisular
Aşkoş nasılsın.. Sen ne ysptn?

Günaydın kuzularrr kan verdim 12 ye doğru cikacakmis
Mucizeler seninle olsn kuzum

Benimde doktor ctesi idi ya ameliyatı varmış yarına aldırdı şans dönüyor mu acaba
Ohhhh hadi bakalım inşallah

Iyi askos ayni dewamke sen nasilsin beybimiz nasıl
Aşkoş sana bişiler yapılacaktı neydi.. Midene..
Off tıp terimleriyle aram sifir

Alışveriş merkezi gezmeyi özlemişim ohh beeee iyi geldi sabah sabah normalde hiç sevmem kapalı merkezleri ama insan bunu bile ozluyormus
İnsan özlüo demi.. Ben hala korkuorm

Aşkoş sana bişiler yapılacaktı neydi.. Midene..
Off tıp terimleriyle aram sifir

İnsan özlüo demi.. Ben hala korkuorm
Valla bugün kafa dağıttık kuzum bide herifin bikac eksiği vardı onları aldık negatif çıkarsa hemen asi gününü de alcam furuncam bian önce denize gidecektik ama aşırı sıcak elektrik kesintisi yapıyormuş cesaret edemedik

Ben bu gidişimde sormayo unuttm haftaya çarşamba sorcam bakalm
Bi yüzme keyfisi istiorm bende

Doğru söylüosn nurum.. O herşeyimde vardıı.. Hastane zamanlarm bile hastaneye geçmek yasakken aşağda bekliolardı
Gitmesen anlayacak seni belki ama dediğim gibi gorsem beş dk bile olsa değer vermiş gelmiş bu halinde diye çok sevinirdim şuan belki kizlar beni topa tutabilir ama bugünler de en yakınlarımız daha çok mutluluk verir diye düşünüyorum

Yaa zaten geç vakitte bide açık havada bişi olmaz die umuorm zaten sosyal mesafe felan kimseyle tokalaşmak yık maskede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…