- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.701
Hadi hayırlısıyla güzel haberler gelsin inşallahGünaydın kuzularrr kan verdim 12 ye doğru cikacakmis
Farklı bir bakış açısıBen düğün videosunu açınca benimki diyo ki, neyini izliyosun biz zaten ordaydık ya.
Aşkoş nasılsın.. Sen ne ysptn?Gunaydin beybisular
Mucizeler seninle olsn kuzumGünaydın kuzularrr kan verdim 12 ye doğru cikacakmis
Ohhhh hadi bakalım inşallahBenimde doktor ctesi idi ya ameliyatı varmış yarına aldırdışans dönüyor mu acaba
Iyi askos ayni dewamke sen nasilsin beybimiz nasılFarklı bir bakış açısı
Düşündümde haklı gibi hahahha
Aşkoş nasılsın.. Sen ne ysptn?
Mucizeler seninle olsn kuzum
Ohhhh hadi bakalım inşallah
Kesinlikle canimcimOhh ohhh bı gün bı gündür
İnşallah fıstık inşallahFarklı bir bakış açısı
Düşündümde haklı gibi hahahha
Aşkoş nasılsın.. Sen ne ysptn?
Mucizeler seninle olsn kuzum
Ohhhh hadi bakalım inşallah
Aşkoş sana bişiler yapılacaktı neydi.. Midene..Iyi askos ayni dewamke sen nasilsin beybimiz nasıl
İnsan özlüo demi.. Ben hala korkuormAlışveriş merkezi gezmeyi özlemişimohh beeee iyi geldi sabah sabah normalde hiç sevmem kapalı merkezleri ama insan bunu bile ozluyormus
Valla bugün kafa dağıttık kuzum bide herifin bikac eksiği vardı onları aldıkAşkoş sana bişiler yapılacaktı neydi.. Midene..
Off tıp terimleriyle aram sifir
İnsan özlüo demi.. Ben hala korkuorm
Ben bu gidişimde sormayo unuttm haftaya çarşamba sorcam bakalmValla bugün kafa dağıttık kuzum bide herifin bikac eksiği vardı onları aldıknegatif çıkarsa hemen asi gününü de alcam furuncam bian önce denize gidecektik ama aşırı sıcak elektrik kesintisi yapıyormuş cesaret edemedik
Sorma canım cekiyo resmenBen bu gidişimde sormayo unuttm haftaya çarşamba sorcam bakalm
Bi yüzme keyfisi istiorm bende
Beni nie çektirionSorma canım cekiyo resmen
EvetttYarın akşam yanında
Ama gitmen gerekmez miEvettt
Yarnda cok yakın arkDaşımın düğünü var
Kınaya gitmedem kapalı alan
Düğün kır düğünü ama yinede korkuorm
Sanırım geç gidecez hediyesini verip çkaarmAma gitmen gerekmez mievet durumun farklı ama ben olsam görmek isterdim açıkçası o yüzden bilemedim
En azından görsün seniSanırım geç gidecez hediyesini verip çkaarm
Doğru söylüosn nurum.. O herşeyimde vardıı.. Hastane zamanlarm bile hastaneye geçmek yasakken aşağda bekliolardıEn azından görsün seni
Gitmesen anlayacak seni belki ama dediğim gibi gorsem beş dk bile olsa değer vermiş gelmiş bu halinde diye çok sevinirdimDoğru söylüosn nurum.. O herşeyimde vardıı.. Hastane zamanlarm bile hastaneye geçmek yasakken aşağda bekliolardı
Yaa zaten geç vakitte bide açık havada bişi olmaz die umuorm zaten sosyal mesafe felan kimseyle tokalaşmak yık maskede varGitmesen anlayacak seni belki ama dediğim gibi gorsem beş dk bile olsa değer vermiş gelmiş bu halinde diye çok sevinirdimşuan belki kizlar beni topa tutabilir ama bugünler de en yakınlarımız daha çok mutluluk verir diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?