- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.721
Aynen öyle kimse dikkat etmezse bile sen edersin uzak durursun herkestenYaa zaten geç vakitte bide açık havada bişi olmaz die umuorm zaten sosyal mesafe felan kimseyle tokalaşmak yık maskede var
Endoskopi hsysydy 12sinde yapilacak bakalimAşkoş sana bişiler yapılacaktı neydi.. Midene..
Off tıp terimleriyle aram sifir
İnsan özlüo demi.. Ben hala korkuorm
Yok kuzum çıkmadı öğleden sonraya kaldı muhtemelenNurzfr çıktı mı sonucun
Offfff ben meraktan catliyorum seni düşünemiyorumYok kuzum çıkmadı öğleden sonraya kaldı muhtemelen
Ben merak etmiyorum açıkçası yaa planlar yaptım işte bi arasalar hemenOfffff ben meraktan catliyorum seni düşünemiyorum
Heh işte o dediğindenEndoskopi hsysydy 12sinde yapilacak bakalim
Suan yaniyor bulaniyor yine tost dokundu galibaHeh işte o dediğinden
Heee daha yapılmadı
Sen iyisin ama demi
Kuzum bu aralar yağdan baharattan uzak dur niye tost yedin ki sağlıklı beslenSuan yaniyor bulaniyor yine tost dokundu galiba
Oyy sucukmu vaedı içinde.. O yaparSuan yaniyor bulaniyor yine tost dokundu galiba
Midem fena ya ilaç almamak için direniyorum ama galiba dayanamayacağım
Kardesime yaparken canim cektiKuzum bu aralar yağdan baharattan uzak dur niye tost yedin ki sağlıklı beslen
Domatesliydi aslinda yaOyy sucukmu vaedı içinde.. O yapar
Ama yağ vardı sonuçta oda mahvediyo mideyiKardesime yaparken canim cekti
Domatesliydi aslinda ya
Yemek hassas noktam ya napcam boyleAma yağ vardı sonuçta oda mahvediyo mideyi
Benimde öyle ama işte sonra ağrı cekmektense yemiomYemek hassas noktam ya napcam boyle
Kardesime yaparken canim cekti
Domatesliydi aslinda ya
Domates de yapar ki zaten. Bir süre yediklerine içtiklerine, yemek saatine dikkat et. Çok zor bir beslenme şekli ama mümkün olduğunca çay, kahve tüketme. Asitli hiç içme. Kızartma, baharatlı yemek, baklagil, çiğ sebze ve meyve tüketme. Az az sık sık su iç. Akşam belli bir saatten sonra yeme. Azalmıyorsa muhtemelen kafa kaynaklı. Zaten mide ve bağırsağın olayı bu. Stres, sıkıntı, üzüntüden çok kolay etkileniyorYemek hassas noktam ya napcam boyle
Oyy oyyDomates de yapar ki zaten. Bir süre yediklerine içtiklerine, yemek saatine dikkat et. Çok zor bir beslenme şekli ama mümkün olduğunca çay, kahve tüketme. Asitli hiç içme. Kızartma, baharatlı yemek, baklagil, çiğ sebze ve meyve tüketme. Az az sık sık su iç. Akşam belli bir saatten sonra yeme. Azalmıyorsa muhtemelen kafa kaynaklı. Zaten mide ve bağırsağın olayı bu. Stres, sıkıntı, üzüntüden çok kolay etkileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?