- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.741
Çıkarsa gastrit çıkar. Ona da böyle bir liste veriyorlar yine. Sen her halükarda dikkat et yani. Yoğurtlu çorbalar iç mesela. Onlar çok yumuşatıyor mideyiOyy oyy
Cokmu sevioj yemeğiYemek hassas noktam ya napcam boyle
Temmuz sonlarına doğru başkayacaktı kuzum o
Mide deyince bile midem yanıyo. O derece çektirdi bana o mide.Çıkarsa gastrit çıkar. Ona da böyle bir liste veriyorlar yine. Sen her halükarda dikkat et yani. Yoğurtlu çorbalar iç mesela. Onlar çok yumuşatıyor mideyi
Bunlar da benimkilere bağladı iyice. Merkezde mi yaptırmıştın?Sonuç çıkmamış daha
He sözde iki saate çıkacaktı Dr la gorusecektik kasığımda ki morlukları gösterecektim ama nerdeeeeeeeBunlar da benimkilere bağladı iyice. Merkezde mi yaptırmıştın?
❤❤
Allah kolaylık versin kuzummm❤❤
Dun 11saat calistim o kadar yogundu ki sonrada evde islerim vardi onlari yaptim sabah yine kalktim bugun 8e kadar calisicam yazamadim bi turlu
İğnelerden mi oldu acaba :/He sözde iki saate çıkacaktı Dr la gorusecektik kasığımda ki morlukları gösterecektim ama nerdeeeeeee
Allah kolaylık versin❤❤
Dun 11saat calistim o kadar yogundu ki sonrada evde islerim vardi onlari yaptim sabah yine kalktim bugun 8e kadar calisicam yazamadim bi turlu
İğne sadece oksapar kullanıom ama o yapmazmis hafif kanama yaparmidİğnelerden mi oldu acaba :/
Allah kolaylık versin
Allah kolaylık versin kuzummm
Sagolun kuzular hepimize ❤İğnelerden mi oldu acaba :/
Allah kolaylık versin
Gitmiyom ya o zaman bananeÇıkarsa gastrit çıkar. Ona da böyle bir liste veriyorlar yine. Sen her halükarda dikkat et yani. Yoğurtlu çorbalar iç mesela. Onlar çok yumuşatıyor mideyi
Seviyom kiz valla yaparimda yerimdeCokmu sevioj yemeği
Temmuz sonlarına doğru başkayacaktı kuzum o
Sagol pariskom❤Hemsirecik canım çok geçmiş olsun
6 kusur çıkmış sonucum doktor ilaca devam cmtsi bida ver şuan ara değer olduğu için negatif diyemiyorum dedi
Şuan şoktayım ne dicem bilemedim Dr umutlu konuştu o yüzdenheyooo saglikla artar inşallah ❤❤❤
Dedik sana erken test yaptin diye bak iste gordunmu bebis geliyor inşallahŞuan şoktayım ne dicem bilemedim Dr umutlu konuştu o yüzden
Falakaya mı yatıralım, kızılcık sopasıyla mı dövelim? Bir de kola içecekti püü6 kusur çıkmış sonucum doktor ilaca devam cmtsi bida ver şuan ara değer olduğu için negatif diyemiyorum dedi
Dedik sana erken test yaptin diye bak iste gordunmu bebis geliyor inşallah
Şuan aşırı şaşkınım biliyo musunuz Dr inatla gebelik var diyo ben negatif değer çok düşük dedimFalakaya mı yatıralım, kızılcık sopasıyla mı dövelim? Bir de kola içecekti püü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?