Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan aşırı şaşkınım biliyo musunuz Dr inatla gebelik var diyo ben negatif değer çok düşük dedim
Değer düşük olabilir de değer 20.000 de çıksa 5,5 da çıksa onlar için fark etmiyor. Başlangıç değeriyle değil, düzenli artış olup olmamasıyla ilgileniyorlar. 5'in üstü de dünyanın her yerinde pozitif. Ne desin istiyordun? Aldırman lazım mı diyeydi

Kiz sen niye boylesin anaaaaa
Negatife alistirmistim kendimi şoklar içindeyim en azından görmüş olduk vücuduma bebek tutunabiliyor artış olsada olmasa da

Sende olumsuz yapma o zaman bize gorursunuz siz hergun aglicam gebe kalırsam beni burda teselli edemiceksiniz gdhdhgs

Nurzfr yemin ederim şu an ağlıyorum acayip mutlu oldum
Ya belki bana yine kizarsiniz bilmiyorum ama değer düşerse de üzülmem sonuçta bebek sağlıksız olduğu için vücut atacak onu istemeyecek en hayırlısı budur diyeceğiz tam tersi sevineceğim çünkü vücudum bebek tutabiliyor yani umut varr demek bu hep imreniyordum kimyasal olanlara bile çünkü benim hiç olmadı kabak gibi negatifti hep acaba diodum rahimde sıkıntı mı var bugün olmadığını gördüm o kdr mutluyum ki gerçekten anlatamıyorum duygularimi

Sende olumsuz yapma o zaman bize gorursunuz siz hergun aglicam gebe kalırsam beni burda teselli edemiceksiniz gdhdhgs
İnşallah kuzum tez zamandaaa rabbim tattirsin sağlıcakla kucaklarimiz dolsun inan herkes buradaki herkes hergun duamda tanıdığım tanımadığım hepiniz kardeşim ablam gibisiniz ben hep burda ağladım güldüm dışardaki hayatımda hep neşeli bı insan olarak bilirler ama siz benim en duygusal en çıkmazda anlarımı paylastiniz benimle hepiniz yeri çok çok başka

Sana kesinlikle kızmayiz hele annelere hiç kızarmıyızbiz çok mutlu olduk Allah'ın izni ile değerin yerinde artacak
Hepimiz mutlu olup gülmeyi hakediyoruz üç günlük dünya değil mi zaten inşallah hiç birimiz ağlayalım ağlasak da mutluluktan ağlayalım
Kesinlikle fıstık
Sen göbek atma ben senin yerine atarım dum tıs dum tıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…