- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.761
Değer düşük olabilir de değer 20.000 de çıksa 5,5 da çıksa onlar için fark etmiyor. Başlangıç değeriyle değil, düzenli artış olup olmamasıyla ilgileniyorlar. 5'in üstü de dünyanın her yerinde pozitif. Ne desin istiyordun? Aldırman lazım mı diyeydiŞuan aşırı şaşkınım biliyo musunuz Dr inatla gebelik var diyo ben negatif değer çok düşük dedim
Kiz sen niye boylesin anaaaaaŞuan aşırı şaşkınım biliyo musunuz Dr inatla gebelik var diyo ben negatif değer çok düşük dedim
Değer düşük olabilir de değer 20.000 de çıksa 5,5 da çıksa onlar için fark etmiyor. Başlangıç değeriyle değil, düzenli artış olup olmamasıyla ilgileniyorlar. 5'in üstü de dünyanın her yerinde pozitif. Ne desin istiyordun? Aldırman lazım mı diyeydi
Negatife alistirmistim kendimi şoklar içindeyimKiz sen niye boylesin anaaaaa
2 dakika bırakmaya gelmiosunuz6 kusur çıkmış sonucum doktor ilaca devam cmtsi bida ver şuan ara değer olduğu için negatif diyemiyorum dedi
Seni doverdim ama dua et gebesinNegatife alistirmistim kendimi şoklar içindeyimen azından görmüş olduk vücuduma bebek tutunabiliyor artış olsada olmasa da
Yaaaa tüylerim dikennnn6 kusur çıkmış sonucum doktor ilaca devam cmtsi bida ver şuan ara değer olduğu için negatif diyemiyorum dedi
Laaa hepiniz beni dövme meraklisiymissiniz napim bugün test günümdu dün çıkması gerekirdi idrarda değer çok çok düşük olduğu için çıkmamış ben napim sevmiom işte idrar testini dün Dr bakmadiydi baksa almicaktim idrar testiSeni doverdim ama dua et gebesin
Valla vicdan yapıp icmediydim iyiki icmemisimYaaaa tüylerim dikennnn
hala umut varrr iyi ki kola içmedin
Ben hala şoktayım aglayamadim bile var ya yani artsın azalsın sonuç hayırlısı olsun ama bugün bu haberi aldım ya yaa bilmiyorum ya cidden tarif edemiyorum duygularımi
Sende olumsuz yapma o zaman bizeLaaa hepiniz beni dövme meraklisiymissiniz napim bugün test günümdu dün çıkması gerekirdi idrarda değer çok çok düşük olduğu için çıkmamış ben napim sevmiom işte idrar testini dün Dr bakmadiydi baksa almicaktim idrar testi
Canım hep mutlu ol hep gül hakediyorsunBen hala şoktayım aglayamadim bile var ya yani artsın azalsın sonuç hayırlısı olsun ama bugün bu haberi aldım ya yaa bilmiyorum ya cidden tarif edemiyorum duygularımi
Ya belki bana yine kizarsiniz bilmiyorum ama değer düşerse de üzülmem sonuçta bebek sağlıksız olduğu için vücut atacak onu istemeyecek en hayırlısı budur diyeceğiz tam tersi sevineceğim çünkü vücudum bebek tutabiliyor yani umut varr demek bu hep imreniyordum kimyasal olanlara bile çünkü benim hiç olmadı kabak gibi negatifti hep acaba diodum rahimde sıkıntı mı var bugün olmadığını gördüm o kdr mutluyum ki gerçekten anlatamıyorum duygularimi
İnşallah kuzum tez zamandaaaSende olumsuz yapma o zaman bizegorursunuz siz hergun aglicam gebe kalırsam beni burda teselli edemiceksiniz gdhdhgs
Hepimiz mutlu olup gülmeyi hakediyoruz üç günlük dünya değil mi zaten inşallah hiç birimiz ağlayalım ağlasak da mutluluktan ağlayalımCanım hep mutlu ol hep gül hakediyorsun
Hayırlı olsun nur çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah6 kusur çıkmış sonucum doktor ilaca devam cmtsi bida ver şuan ara değer olduğu için negatif diyemiyorum dedi
Sana kesinlikle kızmayiz hele annelere hiç kızarmıyızYa belki bana yine kizarsiniz bilmiyorum ama değer düşerse de üzülmem sonuçta bebek sağlıksız olduğu için vücut atacak onu istemeyecek en hayırlısı budur diyeceğiz tam tersi sevineceğim çünkü vücudum bebek tutabiliyor yani umut varr demek bu hep imreniyordum kimyasal olanlara bile çünkü benim hiç olmadı kabak gibi negatifti hep acaba diodum rahimde sıkıntı mı var bugün olmadığını gördüm o kdr mutluyum ki gerçekten anlatamıyorum duygularimi
Kesinlikle fıstıkHepimiz mutlu olup gülmeyi hakediyoruz üç günlük dünya değil mi zaten inşallah hiç birimiz ağlayalım ağlasak da mutluluktan ağlayalım
Dr hareket et dedi rahimdeki kan akışı hızlansin dediSana kesinlikle kızmayiz hele annelere hiç kızarmıyızbiz çok mutlu olduk Allah'ın izni ile değerin yerinde artacak
Kesinlikle fıstık
Sen göbek atma ben senin yerine atarım dum tıs dum tıs
Yürüyüş yap beybiDr hareket et dedi rahimdeki kan akışı hızlansin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?