- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.781
Bende cikicam yemekten sonra geceye kadar gelmicem eve hshsgsAynen cikicam birazdan yine
Huuu geceler benim diosun bende herife dedim iğneyi aliom yanıma yasak yok ya dedim vurursun arabanın içindeBende cikicam yemekten sonra geceye kadar gelmicem eve hshsgs
Kiz ben gece gezmeyi çok seviyordum sakin oluyor ya ozlemisim kimse beni eve sokamaz artikHuuu geceler benim diosun bende herife dedim iğneyi aliom yanıma yasak yok ya dedim vurursun arabanın içinde
Girme kizz ama maskesiz gezme sakın diye deKiz ben gece gezmeyi çok seviyordum sakin oluyor ya ozlemisim kimse beni eve sokamaz artik
Bos oluyor kiz sahil yine alirizda yanimiza takmaya çok gerek kalmiyorGirme kizz ama maskesiz gezme sakın diye de
Hareket et de göbek atmaDr hareket et dedi rahimdeki kan akışı hızlansin dedi
Bugün çok yürüdün. Daha yorma kendini. Çok da yürüme derim ben ama sen bilirsin tabiiAynen cikicam birazdan yine
Ama düğünümde çok güzel göbek atmışımHareket et de göbek atma
Yok kuzum toplasan yarım saat anca olmuştur ama zaten arabayla dolascazBugün çok yürüdün. Daha yorma kendini. Çok da yürüme derim ben ama sen bilirsin tabii
Bunu banada didiSeni doverdim ama dua et gebesin
İtiraf ediormYaaaa tüylerim dikennnn
hala umut varrr iyi ki kola içmedin
Bu kızın tepkileri beni öldürüoKocam izne geldi, uyuttum geldim sırf merakımdan.
Nasıl ya sen kola mi ictinnnnnnBunu banada didi
İtiraf ediormNurzfr dün kola diyince içim gitti
Onun yerine ben içtim
Bu kızın tepkileri beni öldürüo
Titredim dayanamadmNasıl ya sen kola mi ictinnnnnnkız ben negatif diye bile içmedim sen nasıl iciosunnnnn
Ucundan azıcık aldın dimiBunu banada didi
İtiraf ediormNurzfr dün kola diyince içim gitti
Onun yerine ben içtim
Bu kızın tepkileri beni öldürüo
Ben 9. Aydaym bişi olmazUcundan azıcık aldın dimi
Bide bana sor geçtimiYa zaman ne çabuk geçti
Kizçen kucağında olduğu anı düşün...melek yüzüne baktığını düşünBide bana sor geçtimi
Siz düşünüorm encokKizçen kucağında olduğu anı düşün...melek yüzüne baktığını düşünyaklaşık 3 hafta sonra bayram olacak evinde çifte bayram
Vay arkides hep unutuom tamam demicem bundan sonraTitredim dayanamadm
Konuşmasaydn önümde
Siz düşünüorm encok
Tek tek hepinizi sayacam
Yk kız saçmalama rahatınıza bakınVay arkides hep unutuom tamam demicem bundan sonra
Cansinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?