- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.801
Oyyyy canım benim Allah razı olsunSiz düşünüorm encok
Tek tek hepinizi sayacam
Azda değil derken mesela?Pazartesiden beri bir şey gelmemesine rağmen malak gibi yatmaya devam ediyorum hemşire ayakta fazla durma dedi diye. Biraz önce yeniden başladı lekelenme. Öyle çok az da değil :/
Ayağa kalktım başladı. Sonra tuvalete de aktı biraz. Peçeteye de sildikçe geldi sildikçe geldi. Bu neydi böyle yaAzda değil derken mesela?
Aktif değil demiAyağa kalktım başladı. Sonra tuvalete de aktı biraz. Peçeteye de sildikçe geldi sildikçe geldi. Bu neydi böyle ya
Aktif mi pasif mi bilmiyorum artık. Regl gibi yoğun olursa haber ver dediler. Daha dün sabah aradı hemşire. Durdu dedim ne güzel sevindik. Yine başladıAktif değil demi
Kuzum işte regl gibi olan aktif kanamaAktif mi pasif mi bilmiyorum artık. Regl gibi yoğun olursa haber ver dediler. Daha dün sabah aradı hemşire. Durdu dedim ne güzel sevindik. Yine başladı
Hadi inşallah. Durup durup da niye yine birden başladıysaKuzum işte regl gibi olan aktif kanama
Değilse korkma
3.5 ay yaşadm ben onuHadi inşallah. Durup durup da niye yine birden başladıysa
Çok zor bir şeymiş bunun psikolojisi3.5 ay yaşadm ben onu
Bn terasta bile nefes alamıorm o dereceÇok zor bir şeymiş bunun psikolojisiBugün hissedilen kaç dereceydi bilmiyorum. Koltuğa yapışacak gibi oldum artık cidden
Bizim balkon kuzeye bakıyor. Evin içine göre daha iyi ama çok çok küçük. Ya yerde ya sandalyede oturmam lazım o yüzden çıkamıyorum. Nem burda da fena insanın göğsüne baskı yapıyor hava sankiBn terasta bile nefes alamıorm o derece
Bide cok nem var
Kullanmadım kuzum, kendini dinle kullanirken, eger tetikleyen bir durum olursa hemen acile git. Muhtemelen dikkatliden kasıt o, yani tetikleme olabilir gibi.. insallah hiçbir yan etki olmayacakdayler dayler Prilam kullandın mı hiç? Astım varsa dikkatli kullanın diyor prospektüsünde. Astımımı takip eden doktora mesaj attım. Saatler oldu, gördü ama cevap vermedi :/
Kullanabilirsin yazdı doktor bi yarım saat kadar önce. Alacağım bakalım inşallah yan etkisi falan olmazKullanmadım kuzum, kendini dinle kullanirken, eger tetikleyen bir durum olursa hemen acile git. Muhtemelen dikkatliden kasıt o, yani tetikleme olabilir gibi.. insallah hiçbir yan etki olmayacak
Cok istikrarliyim dayak konusunda hehshshBunu banada didi
İtiraf ediorm @Nurzfr dün kola diyince içim gitti
Onun yerine ben içtim
Bu kızın tepkileri beni öldürüo
Korkma. Bir şey varsa tedbirini almış olacaksın ama belki de sadece strese bağlı diyecek. Dur bakalım. Güzel haberlerle gel inşallah9.15 acayip korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?