Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkma. Bir şey varsa tedbirini almış olacaksın ama belki de sadece strese bağlı diyecek. Dur bakalım. Güzel haberlerle gel inşallah
Bilmiyorum hiç canım normalde yarın regl olmam gerekiyor. Bu ara kanama yüzünden olacak miyim olmayacak mıyım düşüncesi ayrı miyom patlamis olma ihtimali ayrı sağ göğsümün ağrısı ayrı bıktım valla her ay başka nane çıkmasından ya eşimde cikiyor ya bende

Insallah kotu şeyler duymayacaksin parem uzulme❤

Olsun isyan etmeyelim yine de. Ben de öyleyim. Haklısın, insanın tahammülü, sabrı kalmıyor bir yerden sonra ama inşallah önemsiz şeylerdir de sonunda "bunun için mi canını sıkmışsın" deriz

Paresilaaa paremmm parosummmm mevlam neylerse güzel eyler unutma tamammi güzel haberlerle geleceksin bize bu Dr inşallah uğur getirecek size herşey yoluna girecek düşmeden tekrar yukselemezsin düşmeden yükseldiğini anlayamazsın dimi kusummm şimdi artık yükselme vakti geldi artık yeni umutlar hayaller kurma vakti geldi rabbim inşallah duası kabul olanlardan eylesin

Gizlar cok kotu bir sey oldu biz şey yaparken benim sag kasigimda birden bir agri olmaya basladi suan cok fena agrim var. Galiba kistimi patlattik vsvvsvsshsbs
Ne zamandır devam edio ağrı belki ters hareketten olmuştur kuzum inşallah ters hareketten vücut uyarmıştır patlama falan yoktur

Hemsireyim ama kendime faydam yok görüyorsunuz hshshs ama baskasi olsa dr olmadan kendi kendime mudahele ederim. Insan kendine yapamıyor işte
İşte terzi kendi sokugunu dilemez goruyorsunuz ya atasozleriyle yaşıyoruz hayatısorma bende kardeşime matematiği hiç sevdiremedimdi zaten uniyi kazandı gitmedi evlencem diye tutturdu gitti evlendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…