- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.821
Bilmiyorum hiç canım normalde yarın regl olmam gerekiyor. Bu ara kanama yüzünden olacak miyim olmayacak mıyım düşüncesi ayrı miyom patlamis olma ihtimali ayrı sağ göğsümün ağrısı ayrı bıktım valla her ay başka nane çıkmasından ya eşimde cikiyor ya bendeKorkma. Bir şey varsa tedbirini almış olacaksın ama belki de sadece strese bağlı diyecek. Dur bakalım. Güzel haberlerle gel inşallah
Insallah kotu şeyler duymayacaksin parem uzulme❤Bilmiyorum hiç canım normalde yarın regl olmam gerekiyor. Bu ara kanama yüzünden olacak miyim olmayacak mıyım düşüncesi ayrı miyom patlamis olma ihtimali ayrı sağ göğsümün ağrısı ayrı bıktım valla her ay başka nane çıkmasından ya eşimde cikiyor ya bende
Olsun isyan etmeyelim yine de. Ben de öyleyim. Haklısın, insanın tahammülü, sabrı kalmıyor bir yerden sonra ama inşallah önemsiz şeylerdir de sonunda "bunun için mi canını sıkmışsın" derizBilmiyorum hiç canım normalde yarın regl olmam gerekiyor. Bu ara kanama yüzünden olacak miyim olmayacak mıyım düşüncesi ayrı miyom patlamis olma ihtimali ayrı sağ göğsümün ağrısı ayrı bıktım valla her ay başka nane çıkmasından ya eşimde cikiyor ya bende
İnşallah güzel olacak parem9.15 acayip korkuyorum
Ne zamandır devam edio ağrı belki ters hareketten olmuştur kuzum inşallah ters hareketten vücut uyarmıştır patlama falan yokturGizlar cok kotu bir sey oldu biz şey yaparken benim sag kasigimda birden bir agri olmaya basladi suan cok fena agrim var. Galiba kistimi patlattik vsvvsvsshsbs
15 20 dakikadir var yaNe zamandır devam edio ağrı belki ters hareketten olmuştur kuzum inşallah ters hareketten vücut uyarmıştır patlama falan yoktur
Sabaha kadar beklemicen herhall15 20 dakikadir var yahic boyle olmamisti bakalim gecer inşallah sabaha
Askos simdi gitsemde bakmayacaklar biliyorum daha once gittim cunku. Mecbur sabahi bekleyip kadin doguma gidicemSabaha kadar beklemicen herhall
Neden kadın dogumcu birakmiolar nöbete acaba ansızın bişi olsaAskos simdi gitsemde bakmayacaklar biliyorum daha once gittim cunku. Mecbur sabahi bekleyip kadin doguma gidicem
Haberdar et ama geçip geçmediğini tamam mı ilk fırsatta merakta bırakmaAskos simdi gitsemde bakmayacaklar biliyorum daha once gittim cunku. Mecbur sabahi bekleyip kadin doguma gidicem
Kadin doğum dr var ama gebe olmadigim için bakmıyor beybiNeden kadın dogumcu birakmiolar nöbete acaba ansızın bişi olsasüre tut madem sabah gittiğinde şu kadar sürdü dersin inşallah geçer de ağrı
Ederim asko merak etmeyin siz ben neler atlattimHaberdar et ama geçip geçmediğini tamam mı ilk fırsatta merakta bırakma
Sende bir hemsiresin ama rabbim hastanelere düşürmesinKadin doğum dr var ama gebe olmadigim için bakmıyor beybiic kanama geçirdiğimde acilde usg bile cekilmedi sabahi bekledim evde
Herşeyi aradan cikartcam diosun baya baya bakıma girdin haaEderim asko merak etmeyin siz ben neler atlattimzaten sabah migren icin gidicektim bunuda hallederim gitmisken
Hemsireyim ama kendime faydam yok görüyorsunuz hshshs ama baskasi olsa dr olmadan kendi kendime mudahele ederim. Insan kendine yapamıyor işteSende bir hemsiresin ama rabbim hastanelere düşürmesin
Oyle gercekten herseyime baktirdim artik bir sorun istemiyorum hshshsHerşeyi aradan cikartcam diosun baya baya bakıma girdin haabebise iyi hazirlanion sen
İşte terzi kendi sokugunu dilemez goruyorsunuz ya atasozleriyle yaşıyoruz hayatıHemsireyim ama kendime faydam yok görüyorsunuz hshshs ama baskasi olsa dr olmadan kendi kendime mudahele ederim. Insan kendine yapamıyor işte
Bende sancidan uyuyabilirsem inşallah sabah olacakOyle gercekten herseyime baktirdim artik bir sorun istemiyorum hshshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?