Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte terzi kendi sokugunu dilemez goruyorsunuz ya atasozleriyle yaşıyoruz hayatısorma bende kardeşime matematiği hiç sevdiremedimdi zaten uniyi kazandı gitmedi evlencem diye tutturdu gitti evlendi
Bizimde ailede birine bir sey olsun beni ararlar gshshs sonra dr a gidince de senin dediklerini dediler diyorlar ama kendi kistim patladiginda kabiz oldum sandiydim hahahahah

Bizimde ailede birine bir sey olsun beni ararlar gshshs sonra dr a gidince de senin dediklerini dediler diyorlar ama kendi kistim patladiginda kabiz oldum sandiydim hahahahah
Kabizlikla onu nasıl ayırmassin sen yaaa
Ooy senindemi agrin var ama seninki bebisten askos ❤❤
Sorma içerden başladılar dışarıya doğru yirta yirta çıkacaklar kaşığımi bebisten diil fitilden fitil yapıomus bunu üc haftadır anca idrak edebildim ağrım var diom Dr a kabızlık dio la yıllardır kabızlık cekiom onun ağrısını biliom gaz sancısını biliom bu öyle diil işte

Üff şimdi okudum yazdıklarını. Böyle de ne biçim ihmale giriyor aslında ya sadece hamileler mi acil durum yaşıyor sanki kadın doğumla alakalı
İşte dimi bende buna kiziom hadi velevki hamile olduğunu bilmiosa vatandaş o zaman bakmayacaklar mi illa ben gebeyim diye mi dolaşacak piyasada sakın hasta olmayın gece bütün hastalıkların izi gündüz yaşayın diyorlar bize kısacası

Kiz vallahi agrisi ayni kabiz agrisiydi simdide oyle
Olsun ama o fitil bebis icin degilmi oyle dusun❤
Üff şimdi okudum yazdıklarını. Böyle de ne biçim ihmale giriyor aslında ya sadece hamileler mi acil durum yaşıyor sanki kadın doğumla alakalı
Ben elimde kagitlarimla yalvardim nolur bakin korkuyorum diye, yuzume bile bakmadilar. Ben anlamıyorum ya nasil kiyiyorlar insanlara

Kiz vallahi agrisi ayni kabiz agrisiydi simdide oyle
Olsun ama o fitil bebis icin degilmi oyle dusun❤

Ben elimde kagitlarimla yalvardim nolur bakin korkuyorum diye, yuzume bile bakmadilar. Ben anlamıyorum ya nasil kiyiyorlar insanlara
Ondan dayaniom zaten yoksa kendim için hayatta çekmem bu ağrıyı yeminlen

Insallah kotu şeyler duymayacaksin parem uzulme❤
İnşallah canım inşallah
Olsun isyan etmeyelim yine de. Ben de öyleyim. Haklısın, insanın tahammülü, sabrı kalmıyor bir yerden sonra ama inşallah önemsiz şeylerdir de sonunda "bunun için mi canını sıkmışsın" deriz
Yok etmiyorum Allah'a bin şükür halime sadece bıkkınlık geliyor amin inşallah öyle derim
İnşallah güzel olacak parem
İnşallah bal0ncuğum çok tırsıyorum
Gizlar cok kotu bir sey oldu biz şey yaparken benim sag kasigimda birden bir agri olmaya basladi suan cok fena agrim var. Galiba kistimi patlattik vsvvsvsshsbs
Ben bundan pek anlamam ama patladığında kanama, mide bulantısı, baş dönmesi, ağrı vs olmaz mı? Regl olmana çok mu var? Yumurtlama ağrısı olabilir mi ozellerin acilleri bakmaz mı? Allah korusun hep iyi ol sen, sağlıklı ol sen
İnşallah canım inşallah iyi haberlerle geliriz hepimiz. Amin canım amin Allah kabul eylesin
15 20 dakikadir var ya hic boyle olmamisti bakalim gecer inşallah sabaha
İnşallah saniyesine geçer
Bende sancidan uyuyabilirsem inşallah sabah olacak
Çok mu var sancın ne iyi gelir bilmem ki belki soda içsen sancini hafifletir mi

Yok kuzum icmiyom gazlı asitli vs tarzı hiç bişi icmiyom bol bol su ayran bazen sut

Dün gece filme düğüne daldık fitili unuttum sabah da Dr a gittik umursamadım rahattım hiç ağrı kalmamıştı Dr arayınca hem taktım o zaman başladı yine sancılar ağızdan alsam daha beter sürekli uyucam kafa bı milyon gezcem o yüzden böylesi daha iyi

Leyla gibi dolaşmak daha iyi değil mi sanciyi çekmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…