Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz vallahi agrisi ayni kabiz agrisiydi simdide oyle
Olsun ama o fitil bebis icin degilmi oyle dusun❤

Ben elimde kagitlarimla yalvardim nolur bakin korkuyorum diye, yuzume bile bakmadilar. Ben anlamıyorum ya nasil kiyiyorlar insanlara
Hayır bir de sonrasında bunun hesabını nasıl veriyorlar? Allah korusun ciddi bir durumda ihmal çok büyük sıkıntılar doğurabilir. Bir de sen hemşiresin. Hadi sade vatandaşı cahil acil olmayan şey için acile gelmiş deyip geri çevirebiliyorlar da yuh ya

Son düzenleme:
İhmal etme fitilini. Ben iğnenin saati bile oynayınca gerim gerim geriliyorum. Progestan önemli. Estrofem'e de devam ediyor musun

Nurzfr nurummmm çok sevindimmmmmmmmmmm inşallah güzel güzel artacak değerin Allahım sana şükürler olsun yaa

Paresilaaa paremm yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah

N Neal herşey yolundaaa yatıp dinlenmene bakkk

Bal0ncuk aşkoo düğüne uğra mutlaka hediyesini verip kaçarsın hemen , oda anlar mutlaka zaten seni❤

O yoo soda içemezsin zaten. Sakın içme
İcmiom kuzummm
İhmal etme fitilini. Ben iğnenin saati bile oynayınca gerim gerim geriliyorum. Progestan önemli. Estrofem'e de devam ediyor musun
Devam günde besss
Allah razı olsun kuzummmm hayırlısı bakalimm mart 2022 açılmış

Kızlar az önce çok korktum ya.
Hava rüzgarlıydı. Ben sesten uyuyamadım salona geçtim. Tam yatarken bi ses duydum. Bizim kedi pencereye çıkmış, dengesini kaybetse düştü düşecek, Hemen onu pencereden aldım ama aklım çıktı. Ben pencereyi üstten acarım normalde eşim bilememiş tamamen açmış. Ben derin uykudayken o yükseklikten atlasa en iyi ihtimalle bi yeri kırılırdı. Sabah uyanincaya kadar sokak kedileri köpekleri mahvederdi.
Uykum kaçtı ya.

Gizlar cok kotu bir sey oldu biz şey yaparken benim sag kasigimda birden bir agri olmaya basladi suan cok fena agrim var. Galiba kistimi patlattik vsvvsvsshsbs
Tam üzülüodm msjın sonundaki gülmen
Ne diyim sana aşkoş
Cokmu hırçındınız

Bir söz çıktı karşıma çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım

"Tatlı bal, en keskin zehri gizler. "

Aynen cukom...
Sen nasılsın balım...

Oyy Hemsirecik bir ara bu sebebe benzdr kedisi gitmişti gnlerce aramşlardı
Bi zaman snra insanın evLdı gibi oluorlR

Günaydınlar Allah'ım yanioyiruzzzz
Cok sıcak

Bir an gittin sandım netim yoktu kaç gündür haberler dolmuş normal olsun sezaryan olsun hiç fark etmez yeterki sağlıkla gelsin prensesimiz.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bayramdan sonra çok özletme arada fıstığı uyut gel yine Nurzfr nurum sana da çoook ama çoook sevindim inşallah sağlıkla ilerler minik haşhaşın betada güzelce ikiye katlansın Ne zaman kan vereceksin yoksa kese için mi bekliceksin

Bulutummmm özledikkkkk
Ben yine anacağın geldi sandım

Iyiyim parem gecti agrim sukur yinede gidiyoruz bakalim ne diyecekler. İkimizde guzel haberler veririz insallah❤
Cok haşin olnayın diecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…