- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.861
Benimde çok hoşuma gitti görünce hemen sizle de paylaşayım dedimNe kadar doğru bir söz
Hayır bir de sonrasında bunun hesabını nasıl veriyorlar? Allah korusun ciddi bir durumda ihmal çok büyük sıkıntılar doğurabilir. Bir de sen hemşiresin. Hadi sade vatandaşı cahil acil olmayan şey için acile gelmiş deyip geri çevirebiliyorlar da yuh yaKiz vallahi agrisi ayni kabiz agrisiydi simdide oyle
Olsun ama o fitil bebis icin degilmi oyle dusun❤
Ben elimde kagitlarimla yalvardim nolur bakin korkuyorum diye, yuzume bile bakmadilar. Ben anlamıyorum ya nasil kiyiyorlar insanlara
Ya valla geçen midem ağzımdan gelirken bunu düşündüm. Bu annem dört kez bunu nasıl yaşamış dedim. DÖRT. Benim daha bir tanenin mide bulantısıyla iki haftada şaftım kaydı. Bir anda canım anamın değerini daha çok anladımUlan ya analarin hakki odenmez cidden
O yoo soda içemezsin zaten. Sakın içmeYok kuzum icmiyom gazlı asitli vs tarzı hiç bişi icmiyom bol bol su ayran bazen sut
İhmal etme fitilini. Ben iğnenin saati bile oynayınca gerim gerim geriliyorum. Progestan önemli. Estrofem'e de devam ediyor musunDün gece filme düğüne daldık fitili unuttum sabah da Dr a gittik umursamadım rahattım hiç ağrı kalmamıştı Dr arayınca hem taktım o zaman başladı yine sancılar ağızdan alsam daha beter sürekli uyucam kafa bı milyon gezcem o yüzden böylesi daha iyi
İcmiom kuzummmO yoo soda içemezsin zaten. Sakın içme
Devam günde besssİhmal etme fitilini. Ben iğnenin saati bile oynayınca gerim gerim geriliyorum. Progestan önemli. Estrofem'e de devam ediyor musun
Allah razı olsun kuzummmm hayırlısı bakalimm mart 2022 açılmışNurzfr nurummmm çok sevindimmmmmmmmmmm inşallah güzel güzel artacak değerin Allahım sana şükürler olsun yaa
Paresilaaa paremm yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah
N Neal herşey yolundaaa yatıp dinlenmene bakkk
Bal0ncuk aşkoo düğüne uğra mutlaka hediyesini verip kaçarsın hemen , oda anlar mutlaka zaten seni❤
Tam üzülüodm msjın sonundaki gülmenGizlar cok kotu bir sey oldu biz şey yaparken benim sag kasigimda birden bir agri olmaya basladi suan cok fena agrim var. Galiba kistimi patlattik vsvvsvsshsbs
Bir söz çıktı karşıma çok hoşuma gitti sizinle de paylaşayım
"Tatlı bal, en keskin zehri gizler. "
Aynen cukom...Nurzfr nurummmm çok sevindimmmmmmmmmmm inşallah güzel güzel artacak değerin Allahım sana şükürler olsun yaa
Paresilaaa paremm yarın güzel haberlerle geleceksin inşallah
N Neal herşey yolundaaa yatıp dinlenmene bakkk
Bal0ncuk aşkoo düğüne uğra mutlaka hediyesini verip kaçarsın hemen , oda anlar mutlaka zaten seni❤
OyyKızlar az önce çok korktum ya.
Hava rüzgarlıydı. Ben sesten uyuyamadım salona geçtim. Tam yatarken bi ses duydum. Bizim kedi pencereye çıkmış, dengesini kaybetse düştü düşecek, Hemen onu pencereden aldım ama aklım çıktı. Ben pencereyi üstten acarım normalde eşim bilememiş tamamen açmış. Ben derin uykudayken o yükseklikten atlasa en iyi ihtimalle bi yeri kırılırdı. Sabah uyanincaya kadar sokak kedileri köpekleri mahvederdi.
Uykum kaçtı ya.
Cok sıcakGünaydınlar Allah'ım yanioyiruzzzz
Bol şanslar.. Güzel haberlerle parem
Bir an gittin sandımKızlar selam herkese tekrar
Şimdi bu msjı yazarken o kadar düşünüyorum ki.. Hani kimseyi incitmeden doğru cümleler kurmaya çalışıyorum.. Bencil olmamaya çalışıyorum..
Bu topikte cok mücadele ettik... Kimimiz yeni başladı mücsdeleye.. Kimimiz yıllardır emek sarfediyoruz...
Yeri geldi birbirimize ağladık.. Güldük..
Kardş olduk
Gebe kalsada kopmayan bize destek verenlerle bütünleştik
Çünkü amacımız herkesin evlat kokusunu içine çekmesiydi
Ben mücadelemş tüp bebek annesi olarak sonlandırıyorm.. Bunun cok kutsal olduğunu düşünüyorum
Hayalimdeki gebeliği yaşayamadım
Evladımı kaybettim, sonra acılar çektm
Aylarca ayağa kalkmadım.. Her gece ağladım..
Şimdi sona geliyorum... Sona gelirken burda anne olmak mücdele eden tüm arkadaşlarıma tek tek dua ediorm..
Şunu bilinki benm olduysa herkesin olur.. Yeterki pes etmeyin
Bebeğimin suyu azalmış.. Birkaç şey daha var.. Normal doğum yapamıyacam..
Bayramın 1. Veya 2. Günü kızımı kucağıma alacam.. Bunu ilk sizinle paylaşmak istedim cnkü herşeyi ilk sizinle paylaştım
Dilerim bu acıların sonunda sağlıklı bir evlat annesi olurum...
Adını bildiklerim var bilmediklerim var
Adını bildiklerime adıyla.. Bilmediklerime burdaki üye adıyla doğumda dua edecem
Doğumdan sonrada burda olacam
Bu lstedeki herkes gebe kalana kadar mücadeleye devam
Seviliyorsunu
Iyiyim parem gecti agrim sukur yinede gidiyoruz bakalim ne diyecekler. İkimizde guzel haberler veririz insallah❤
Bulutummmm özledikkkkkBir an gittin sandımnetim yoktu kaç gündür haberler dolmuş normal olsun sezaryan olsun hiç fark etmez yeterki sağlıkla gelsin prensesimiz.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bayramdan sonra çok özletme arada fıstığı uyut gel yine Nurzfr nurum sana da çoook ama çoook sevindim inşallah sağlıkla ilerler minik haşhaşın betada güzelce ikiye katlansın Ne zaman kan vereceksin yoksa kese için mi bekliceksin
Cok haşin olnayın diecekIyiyim parem gecti agrim sukur yinede gidiyoruz bakalim ne diyecekler. İkimizde guzel haberler veririz insallah❤
Babahsgsjajaga bundan sonra mum yokBulutummmm özledikkkkk
Ben yine anacağın geldi sandım
Cok haşin olnayın diecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?