Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulutummmm özledikkkkk
Ben yine anacağın geldi sandım

Cok haşin olnayın diecek
Ben de özledimmmmm evimde net azaldı hiç girmiyordu neyseki yenilendi.yok ya ne annesi o kına senin bu düğün benim geziyor anca o. Miss Bride ninki bir benimki iki anca doğuma bebek görmeye gelir el gibi sen naptın ne ettin görüşmeyeli her şeyin hazır mı

Cok kotu bir agriydi bidaha cesaret edemem
Kuzum yanlş bir hareket yapmşsndır o esnada
Bir ara bendede olmuştu

Gııı ben sizin analarınızı anlamadm
Neyse siz öyle analar olmazsınız
Hazır kuzum birkaç şey kaldı hastane çatamla alakalı.. Bakalm

Evet bende öyle bir anne olmamaya çalışacağım çok az kaldı hala birkaç şey mi kaldı ben kendime rahat derdim vazgeçtim rahatlığın kitabını sen yazarsın ben şimdiden hastane çıkışı bakıyorum düz bir şey alıp tanıdığımıza isimli nakış yaptırmayı düşünüyorum.bir isim yazıyor diye 250 300tl alıyorlarmış dehşete düştüm

Ben hç o toplara girmedim bile
Sadeliği seviyorum
Ama bol bol toka ve bant aldm bide bone
Cok seviork veletlerde

Ben hç o toplara girmedim bile
Sadeliği seviyorum
Ama bol bol toka ve bant aldm bide bone
Cok seviork veletlerde
Ay evet dün gece 3e kadar onlara baktım o kadar güzel tokalar bantlar bereler var ki hele ki kulaklı şapkalar ve totosu ponponlu tulumlara bayıldım bizimki kışa geliyor ya hep bere takar herhalde bakınca ne giydirilir ne yapılır bir afalladım 10lu hastane takımı komple giydiriliyor mu çok fazla değil mi? Bir de her gün öyle mi giydirmemiz lazım hiçbir şey bilmediğimi fark ettim

Bol şanslar.. Güzel haberlerle parem
Amin canımın içi amin.
Bu sabahki modum

Her daim yüzün gülsün
Iyiyim parem gecti agrim sukur yinede gidiyoruz bakalim ne diyecekler. İkimizde guzel haberler veririz insallah❤
Ağrının geçmesine sevindim amin canım inşallah mükemmel haber alırız
İkimizede aaa siz ne kadar safmışsınız hamileymişsiniz siz desinlerşaka bir yana sorun çıkmasın çok çok amin

Kuzum ben 10lu gereksiz görüorm tamamne terch meselesi...
Kışında olsa yaptırmazdm
5li aldm hemde sadcee 2 tane..
Geriye kalan tulum ve 2li takım
Hatta coğu tulum

Kuzummmm özlettin kendini... Çok sağol hayırlısını versin rabbim insallahhh yarın vercez bida kan bakalım

Kuzum ben 10lu gereksiz görüorm tamamne terch meselesi...
Kışında olsa yaptırmazdm
5li aldm hemde sadcee 2 tane..
Geriye kalan tulum ve 2li takım
Hatta coğu tulum
Dimi bana da gereksiz geldi 10parça giydirilirse battaniyeye de sarılırsa boğulur bebe.herkesin listesinde 10lu var şaşırdım bende sen en iyisini yapmışsın zaten güzel zamanlara denk geldi kuzun bir aya çıtçıtlı ile bile durur ben de öyle beşli bakayım 10lunun tek iyi yanı battaniyesi olması sanırım onu da düz ayrı alabilirim bakalım bizim daha var ama alışveriş kısmı eğlenceliymiş

Oyy Hemsirecik bir ara bu sebebe benzdr kedisi gitmişti gnlerce aramşlardı
Bi zaman snra insanın evLdı gibi oluorlR
Ev deli gibi sıcak. Sıcaktan gecede 6-7 kere rahat kalkiyosun. 15 güne kadar taşınma niyetim var. Klima taktiramiyorum. Bu velet beni mahvetti valla. Ama nasıl korktuysam karnıma resmen ağrı girdi bıçak saplandı sanki dün gece.

Kuzummmm özlettin kendini... Çok sağol hayırlısını versin rabbim insallahhh yarın vercez bida kan bakalım
Ben de çok özledim sizi amin amin en hayırlısı olsun gönlünüzdekileri hayırlı eylesin rabbim Yarın güzel haberler olsun inşallah sen yine dikkat et kendine hiçbir iş yapma enişte baksın sana

Gece uyumazsan sabah uyursun dimi
Ohhh missss
Ben o yazılan listeye hiç uymadm kafama zevkime, evime uygun şeyler aldm cnm..
Cok şey almadm az şey aldm.. Bebekler hemen büyüyo.. Yazk günah..
Kendimce takıldım

Ayy Allah korusun
Dikkat et gelinim

Ben de çok özledim sizi amin amin en hayırlısı olsun gönlünüzdekileri hayırlı eylesin rabbim Yarın güzel haberler olsun inşallah sen yine dikkat et kendine hiçbir iş yapma enişte baksın sana
Aynen valla yapmiom hiç bişi bana kalsa negatifti dün gelip ev temizlicektim
Ohhh missss

Kendimce takıldım

Ayy Allah korusun
Dikkat et gelinim
Aynen valla kuzum uyuyabilince ohhh dedim gece uyuyamadım hic

Ohhh missss

Kendimce takıldım

Ayy Allah korusun
Dikkat et gelinim
Evet eşimle onu konuştuk dün sanki dünyayı alcakmışım gibi davrandı iki parça üst alıcam sadece zaten hediye de çok gelir fazla almamak lazım Ama şu kendiliğinden sallanan pusete çok hevesim var onu alabilirim beşik olarak ne aldın sen
Aynen valla yapmiom hiç bişi bana kalsa negatifti dün gelip ev temizlicektim

Aynen valla kuzum uyuyabilince ohhh dedim gece uyuyamadım hic
senden böyle karamsarlık beklemezdim şaşırttın beni oysa hep olumlu konuşmuştuk neyseki kanda gözükmüş için rahatlamış

Yok kuzum evde idrar baktim negatifti ertesi gün kanda da 6 kusur çıkmış yani katlanması mucize olur bence Dr a bile 5 e yakın yani negatif diye ısrar ettim ama negatif değil dedi öyle ikna oldum

Yok kuzum evde idrar baktim negatifti ertesi gün kanda da 6 kusur çıkmış yani katlanması mucize olur bence Dr a bile 5 e yakın yani negatif diye ısrar ettim ama negatif değil dedi öyle ikna oldum
Tamam her şeye hazırlıklı olmak lazım ama pozitif ol böyle yapma.bence katlanacak değer Allah ol derse olur inşallah olur ben senden daha heyecanlıyım galiba hemen geçsin bugün

Tamam her şeye hazırlıklı olmak lazım ama pozitif ol böyle yapma.bence katlanacak değer Allah ol derse olur inşallah olur ben senden daha heyecanlıyım galiba hemen geçsin bugün
Heehhheeeyyy sen beni dün gorecektin uzun süre atamadım şoku üzerimden hayırlısı kuzum ama devam etse de etmese de üzülmem ederse fazla fazla sevinirim etmezse en azından rahimde sıkınti yok diye sevinirim sonuçta sağlıksızsa vücut atmaya calisiyo öyle de düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…