Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tahmin edebiliyorum çok fazla üzüntünü heyecanını belli eden biri değilsin o yüzden duygularını daha yoğun yaşıyorsundur ama bence de artık üzülme bu değer çıktıysa gebelik yakındır ya da zaten vardır Bugünümüze çok şükür

Çok şükür kuzum valla bakalım hayırlısı diyorum artık cidden rabbim nasip ederse mucize diye kendimi anlatırım her yerde
Bayram tatili gelse de tatile çıksak serin sulara bıraksak kendimizi ev 33 derece yanıyor şu vantilatör olmasa eriyip gidicem
Pufff sorma vantilatör bile sıcak esiyooo

İşte doktor dediğin böyle olur. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Mutluluktan ağladım bu sefer ya ilk defa mutluluktan ağladım. Tüm başımdan geçenleri anlattım. Sakinleştirdi beni.cok gerilmiştim. O catalda egzersiz yapıp sakinleştirdi önce sağ elimi açtırdı sol el yumruk. Sonra sol el açık sağ el yumruk. Sonra her ikisi yumruk ve istediğini aç dedi. Sağı açtım elimi tuttu. Bak bunu açmasaydin ben elini tutamazdim. Sol yumruğu açmaya çalıştı bak ne kadar zorlanıyorum açamıyorum dedi. Vajinanda öyle sen izin verdiğin sürece girebilirim dedi.once kanamaya baktı. Herhangi birşey yok dedi iki uçlu geniş değişik bir aletle. Bak kanaman yok dedi. Sonra diğerini soktu önce yumurta sayısına baktım bak 7 tane yumurtan var dedi. Sağda yoktu dedim nasıl yok bak işte burda dedi. Amh 0.33 evet ama düzeltilmiş amh 2 dedi gayet iyi dedi bu senin hamile olamayacagin bittim mahvoldun demek değil dedi. Senin amh 2 olarak kabul edeceğiz dedi. Yumurta kalitesi artıracağız dedi bunu işte yeme içme spor ile yapabiliriz dedi insilun direncin olduğu için kardiyo yapmalisin sırf yürüyüş değil dedi. Bu zamana kadar farketmeden birkaç defa kimyasal yaşamış olmalısın dedi.dedik bir tane oldu kan dolu bir balon patladi sanki dedim. Niye söylemiyorsun bana dedi salı gününe kadar regl olmaz isem beta baktiracagim kanda ama dedi idrar değil dedi. Yoksa eğer dedi kürtaj sonrası bir problem olmuş olabilir dedi rahim filmi verdi. Acayip mutluyum kızlar acayip geç buldum erken kaybettim doktoru... N Neal sanırım sen demiştin c kollu film diye o hastaneyi dedidoktor onkolojiye geçiş yapacak malesef. Babasını kanserden kaybetmiş...ama şu an o kadar umut dolu oldum ki anlatamam size....keşke ilk bu doktora gitseydim ağlama bak sonra disaridakiler ne kötü doktor diyecek diyor gülüyor, su vs verdi. Öbürü hiç öyle değildi. eşinin sprem testleri iyi ileri hareketlilik iyi ama sigarayı bırakması, unlu şekerli şeyler yemeyi bırakmasi gerek dedi kalitesi sahada artar dedi, diğeri bunu bile demedi aa iyimis falan deyip geçiştirmisti Allah'ım inşallah bir daha en az bunun kadar iyi birini bulurum

Ahşap beşik aldm cnm anne yanı.. Ama asansörlüde.. Park beşik gibi oluyorda.. Cok kullanışlı
Benzerleri e bebekte vardı sanırım

Bayram tatili gelse de tatile çıksak serin sulara bıraksak kendimizi ev 33 derece yanıyor şu vantilatör olmasa eriyip gidicem
Bem o zaman doğuruorm
Bu sene tatil yk

Kuzum ha bir yaşında bebeğimi cam kenarından sarkmış görmüşüm ha kedimi. Valla aklım gitti. Lekelenme de başladı. Bugün doktora gidicem işte.
Ah bu lekelenmeler..
İhmal etme cnm benm.. Git mutlaka

Yaaaa paremmmmmmmmm offff
Kurban olurum... Cok sevindim cnm benim...
Ben hep diorm doktor cok önemli die...
Bende doktorum olnasaydı bu sürecimi atlatamazdm..
İnan cok ama cok srvindim
Keşke sorsaydn siz gidiyorsunuz ama beni yönlendreceğiniz doktor varmı die.. Ona giderdin...
Oyyyy cok sevindim cnm benin

Miyomlarda üç taneymis en büyüğü 1,5 cm yerleri gebeliğe de engel değilmiş valla o kadar mutluyum o kadar mutluyum ki anlatamam sana. Dedi bir iki isim bakacam nette onlara kız yarım saaatten fazla baktı içim o kadar rahat ki
Çok sağol birtanem çok teşekkür ederim
Artık adamın üstünden inmem hiç istekte kalmamıştı açıkçası

İşte eski pare geri döndü

Doktor cok önemli ya...
Ben binlerce şükrediyorum doktorumla tanıştığım güne... Ve onu uzun süre görmiyecem de cok üzülüyorum
Yani sırf onunla sohbet etmek için bebek biraz büyüyünce alıp gidecem
Alın bu sizin mucizeniz işte diye
Adamda müzik kültürü desen efsane
Kitap desen efsane
Bilim desen öyle
Teşhisleri felan...
Tek kötü yanı dediği dedik.. Tartışmaya kapalı, kendine cok güvenio, haklıda

Çok şükür kuzum valla bakalım hayırlısı diyorum artık cidden rabbim nasip ederse mucize diye kendimi anlatırım her yerde

Pufff sorma vantilatör bile sıcak esiyooo
Anlat tabi inşallah inşallah Öyle sıcak esiyor da ona bile razıyım şuan duşa attım kendimi bebek yağımı süründüm geldim kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum
oh çok şükür Allah hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın seni Bazı doktorlara doktor bile denemez..
Bakayım olsun seneye seninki baya büyümüş olur birlikte cupcup yüzersiniz Ya da bu yaz günü birlik yaparsınız anneanne bakar belki

Ay kurban olurum ben anneme.. Bakar cok sabırlı.. 4 gözle bekliolar
O bakacak zaten ben işe başlayınca

Kuzum yaaa cok mutlu oldum ve en cok senin mutlu olmana sevindim pozitif enerji cok onemli ❤❤❤
Simdi sen burayi birak enisteyle dans zamaniiii

Aynen kuzum iyiki o Dr a denk gelmişsin
Ohhh miss bende aticamda bı saat sonra şimdi fitillendim yine

Ay kurban olurum ben anneme.. Bakar cok sabırlı.. 4 gözle bekliolar
O bakacak zaten ben işe başlayınca
Şanslısın ben de 1 ya da 2 yaşında çalışmayı düşünüyorum o zaman babaanne bakar dört gözle beklemiyorlar zaten şuan ufak torunları var ama olsun
Aynen kuzum iyiki o Dr a denk gelmişsin

Ohhh miss bende aticamda bı saat sonra şimdi fitillendim yine
şifa olsun yarasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…