- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.921
EvetttrrrAma çok güzel haberle geldin biliyor musun
Vuvvvv geldim geldimmmmmm eskiye dönüş yok artikİşte eski pare geri döndü
Kesinlikle haklısın ben düzeltilmiş amh bilmiyordum tüp bile demedi... Git zaten o da dede sayılırDoktor cok önemli ya...
Ben binlerce şükrediyorum doktorumla tanıştığım güne... Ve onu uzun süre görmiyecem de cok üzülüyorum
Yani sırf onunla sohbet etmek için bebek biraz büyüyünce alıp gidecem
Alın bu sizin mucizeniz işte diye
Adamda müzik kültürü desen efsane
Kitap desen efsane
Bilim desen öyle
Teşhisleri felan...
Tek kötü yanı dediği dedik.. Tartışmaya kapalı, kendine cok güvenio, haklıda
Çok şükür canım çok şükür aminAnlat tabi inşallah inşallahÖyle sıcak esiyor da ona bile razıyım şuan duşa attım kendimi bebek yağımı süründüm geldim kendimi yeni doğmuş bebek gibi hissediyorum
oh çok şükür Allah hep böyle iyi insanlarla karşılaştırsın seniBazı doktorlara doktor bile denemez..
Bakayımolsun seneye seninki baya büyümüş olur birlikte cupcup yüzersiniz Ya da bu yaz günü birlik yaparsınız anneanne bakar belki
Çok çok teşekkür ederim fıstık hepimiz mutlu olalımKuzum yaaa cok mutlu oldum ve en cok senin mutlu olmana sevindim pozitif enerji cok onemli ❤❤❤
Simdi sen burayi birak enisteyle dans zamaniiii
İnşallah kuzummmmEvetttrrracayip mutluyum nurum yarın senden de güzel haber gelirse değme keyfime
Vuvvvv geldim geldimmmmmm eskiye dönüş yok artik
Kesinlikle haklısın ben düzeltilmiş amh bilmiyordum tüp bile demedi... Git zaten o da dede sayılır
Çok şükür canım çok şükür amin
Çok çok teşekkür ederim fıstık hepimiz mutlu olalım
Belki farklı bir duruma işarettir bu göğüs ağrısının olmamasiGunaydinlarrr
Evet son 2.5saat sonra baslasin uzun bir haftasonu taa carsambaya kadar is yok
Kotu olan bugun cok kotu bel agrisiyla uyandimregl tarihi yaklastigi icin olabilir bilemicem Bu ay goguslerde agrida olmadi ve normalde her ay yumurtlamadan sonra baslar yani bilmiyorum bir kac gun kaldi regl tarihine bakalim bu ay bize neler gostericek
Nurzfr kuzum gordumde yazmayi unuttum doktor pozitif demis sen neden illa kotuyu cagiriyorsun simdi cici kiz ol doktorunu dinle ne dediyse yap
İcmiom kuzummm
Devam günde besss
Allah razı olsun kuzummmm hayırlısı bakalimm mart 2022 açılmış
İnşallah kuzum bakalimmm senin ne zaman batahh bee biz açamadık ama dahil olcaz inşallah dimi
Tam üzülüodm msjın sonundaki gülmen
Ne diyim sana aşkoş
Cokmu hırçındınız
Aynen cukom...
Sen nasılsın balım...
OyyHemsirecik bir ara bu sebebe benzdr kedisi gitmişti gnlerce aramşlardı
Bi zaman snra insanın evLdı gibi oluorlR
Cok sıcak
İşte doktor dediğin böyle olur. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Mutluluktan ağladım bu sefer ya ilk defa mutluluktan ağladım.Tüm başımdan geçenleri anlattım. Sakinleştirdi beni.cok gerilmiştim. O catalda egzersiz yapıp sakinleştirdi önce sağ elimi açtırdı sol el yumruk. Sonra sol el açık sağ el yumruk. Sonra her ikisi yumruk ve istediğini aç dedi. Sağı açtım elimi tuttu. Bak bunu açmasaydin ben elini tutamazdim. Sol yumruğu açmaya çalıştı bak ne kadar zorlanıyorum açamıyorum dedi. Vajinanda öyle sen izin verdiğin sürece girebilirim dedi.once kanamaya baktı. Herhangi birşey yok dedi iki uçlu geniş değişik bir aletle. Bak kanaman yok dedi. Sonra diğerini soktu önce yumurta sayısına baktım bak 7 tane yumurtan var dedi. Sağda yoktu dedim nasıl yok bak işte burda dedi. Amh 0.33 evet ama düzeltilmiş amh 2 dedi gayet iyi dedi bu senin hamile olamayacagin bittim mahvoldun demek değil dedi. Senin amh 2 olarak kabul edeceğiz dedi. Yumurta kalitesi artıracağız dedi bunu işte yeme içme spor ile yapabiliriz dedi insilun direncin olduğu için kardiyo yapmalisin sırf yürüyüş değil dedi. Bu zamana kadar farketmeden birkaç defa kimyasal yaşamış olmalısın dedi.dedik bir tane oldu kan dolu bir balon patladi sanki dedim. Niye söylemiyorsun bana dedi salı gününe kadar regl olmaz isem beta baktiracagim kanda ama dedi idrar değil dedi. Yoksa eğer dedi kürtaj sonrası bir problem olmuş olabilir dedi rahim filmi verdi. Acayip mutluyum kızlar acayip geç buldum erken kaybettim doktoru... N Neal sanırım sen demiştin c kollu film diye o hastaneyi dedi doktor onkolojiye geçiş yapacak malesef. Babasını kanserden kaybetmiş...ama şu an o kadar umut dolu oldum ki anlatamam size....keşke ilk bu doktora gitseydim ağlama bak sonra disaridakiler ne kötü doktor diyecek diyor gülüyor, su vs verdi. Öbürü hiç öyle değildi. eşinin sprem testleri iyi ileri hareketlilik iyi ama sigarayı bırakması, unlu şekerli şeyler yemeyi bırakmasi gerek dedi kalitesi sahada artar dedi, diğeri bunu bile demedi aa iyimis falan deyip geçiştirmisti Allah'ım inşallah bir daha en az bunun kadar iyi birini bulurum
Bilmiyorum neye isaret artik gorucezİnşallah kuzummmm
Belki farklı bir duruma işarettir bu göğüs ağrısının olmamasisağol kuzum kendimi negatife ne kdr çok inandirdiysam artık usluyum artık bak gezindim gezindim şimdi uzandım biraz
İnşallah bakalım kuzum yaaBilmiyorum neye isaret artik gorucez
Afferin sana hep boyle uslu ol guzel guzel bebisini taşı ona iyi bak
Gittim askos bi sıkıntı yok ilişki sonrasi agri olabilirmis kist yuzunden ❤Paresilaaa kuzuuuu çıktın mı de dan 45 dk oldu haydi güzel haberler ver bize
Hemsirecik sen naptin yavrum Dr a gittin mii
Yaa paremmm cok sukur❤❤ bundan sonraki surecte daha rahat ve pozitif olursun artık vee bu rahatlik ve pozitiflik sonrasidaaa bebek mujdesi insallah ❤❤İşte doktor dediğin böyle olur. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Mutluluktan ağladım bu sefer ya ilk defa mutluluktan ağladım.Tüm başımdan geçenleri anlattım. Sakinleştirdi beni.cok gerilmiştim. O catalda egzersiz yapıp sakinleştirdi önce sağ elimi açtırdı sol el yumruk. Sonra sol el açık sağ el yumruk. Sonra her ikisi yumruk ve istediğini aç dedi. Sağı açtım elimi tuttu. Bak bunu açmasaydin ben elini tutamazdim. Sol yumruğu açmaya çalıştı bak ne kadar zorlanıyorum açamıyorum dedi. Vajinanda öyle sen izin verdiğin sürece girebilirim dedi.once kanamaya baktı. Herhangi birşey yok dedi iki uçlu geniş değişik bir aletle. Bak kanaman yok dedi. Sonra diğerini soktu önce yumurta sayısına baktım bak 7 tane yumurtan var dedi. Sağda yoktu dedim nasıl yok bak işte burda dedi. Amh 0.33 evet ama düzeltilmiş amh 2 dedi gayet iyi dedi bu senin hamile olamayacagin bittim mahvoldun demek değil dedi. Senin amh 2 olarak kabul edeceğiz dedi. Yumurta kalitesi artıracağız dedi bunu işte yeme içme spor ile yapabiliriz dedi insilun direncin olduğu için kardiyo yapmalisin sırf yürüyüş değil dedi. Bu zamana kadar farketmeden birkaç defa kimyasal yaşamış olmalısın dedi.dedik bir tane oldu kan dolu bir balon patladi sanki dedim. Niye söylemiyorsun bana dedi salı gününe kadar regl olmaz isem beta baktiracagim kanda ama dedi idrar değil dedi. Yoksa eğer dedi kürtaj sonrası bir problem olmuş olabilir dedi rahim filmi verdi. Acayip mutluyum kızlar acayip geç buldum erken kaybettim doktoru... N Neal sanırım sen demiştin c kollu film diye o hastaneyi dedi doktor onkolojiye geçiş yapacak malesef. Babasını kanserden kaybetmiş...ama şu an o kadar umut dolu oldum ki anlatamam size....keşke ilk bu doktora gitseydim ağlama bak sonra disaridakiler ne kötü doktor diyecek diyor gülüyor, su vs verdi. Öbürü hiç öyle değildi. eşinin sprem testleri iyi ileri hareketlilik iyi ama sigarayı bırakması, unlu şekerli şeyler yemeyi bırakmasi gerek dedi kalitesi sahada artar dedi, diğeri bunu bile demedi aa iyimis falan deyip geçiştirmisti Allah'ım inşallah bir daha en az bunun kadar iyi birini bulurum
Dualarımız seninle cnmiyiyim baluşummm test gününü bekliyorum heyecanla
Dikkat et bundan sonraaaa fiti fiti yaparkenGittim askos bi sıkıntı yok ilişki sonrasi agri olabilirmis kist yuzunden ❤
Yaa paremmm cok sukur❤❤ bundan sonraki surecte daha rahat ve pozitif olursun artık vee bu rahatlik ve pozitiflik sonrasidaaa bebek mujdesi insallah ❤❤
Çok teşekkür ederim birtanemohhh çok şükürrrr paremmmm
O kist dursun durduğu yerde adamı hasta etmesinGittim askos bi sıkıntı yok ilişki sonrasi agri olabilirmis kist yuzunden ❤
Yaa paremmm cok sukur❤❤ bundan sonraki surecte daha rahat ve pozitif olursun artık vee bu rahatlik ve pozitiflik sonrasidaaa bebek mujdesi insallah ❤❤
Çok şükür çok şükür. Gözün aydın. C kolluyu ben dedim, evet. Şişli Echomar'ı mı dedi? Hiç başka yerde çekilme derim ben. Burada başka kızlar da başka illerde çekilmiş sonuçlarını attılar Cevat beye. Kimsenin aklı hala ermedi çözemedik yani ama galiba Kadıköy Sonomed ve Şişli Echomar dışında bu cihaz yok. Nasıl oluyor anlamıyorum ama anladığımız kadarıyla böyle. Doktorun da başı sağ olsun. Ne kadar iyi, insani yönünü korumuş olması. Bunları bize unutturdular maalesefİşte doktor dediğin böyle olur. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Mutluluktan ağladım bu sefer ya ilk defa mutluluktan ağladım.Tüm başımdan geçenleri anlattım. Sakinleştirdi beni.cok gerilmiştim. O catalda egzersiz yapıp sakinleştirdi önce sağ elimi açtırdı sol el yumruk. Sonra sol el açık sağ el yumruk. Sonra her ikisi yumruk ve istediğini aç dedi. Sağı açtım elimi tuttu. Bak bunu açmasaydin ben elini tutamazdim. Sol yumruğu açmaya çalıştı bak ne kadar zorlanıyorum açamıyorum dedi. Vajinanda öyle sen izin verdiğin sürece girebilirim dedi.once kanamaya baktı. Herhangi birşey yok dedi iki uçlu geniş değişik bir aletle. Bak kanaman yok dedi. Sonra diğerini soktu önce yumurta sayısına baktım bak 7 tane yumurtan var dedi. Sağda yoktu dedim nasıl yok bak işte burda dedi. Amh 0.33 evet ama düzeltilmiş amh 2 dedi gayet iyi dedi bu senin hamile olamayacagin bittim mahvoldun demek değil dedi. Senin amh 2 olarak kabul edeceğiz dedi. Yumurta kalitesi artıracağız dedi bunu işte yeme içme spor ile yapabiliriz dedi insilun direncin olduğu için kardiyo yapmalisin sırf yürüyüş değil dedi. Bu zamana kadar farketmeden birkaç defa kimyasal yaşamış olmalısın dedi.dedik bir tane oldu kan dolu bir balon patladi sanki dedim. Niye söylemiyorsun bana dedi salı gününe kadar regl olmaz isem beta baktiracagim kanda ama dedi idrar değil dedi. Yoksa eğer dedi kürtaj sonrası bir problem olmuş olabilir dedi rahim filmi verdi. Acayip mutluyum kızlar acayip geç buldum erken kaybettim doktoru... N Neal sanırım sen demiştin c kollu film diye o hastaneyi dedi doktor onkolojiye geçiş yapacak malesef. Babasını kanserden kaybetmiş...ama şu an o kadar umut dolu oldum ki anlatamam size....keşke ilk bu doktora gitseydim ağlama bak sonra disaridakiler ne kötü doktor diyecek diyor gülüyor, su vs verdi. Öbürü hiç öyle değildi. eşinin sprem testleri iyi ileri hareketlilik iyi ama sigarayı bırakması, unlu şekerli şeyler yemeyi bırakmasi gerek dedi kalitesi sahada artar dedi, diğeri bunu bile demedi aa iyimis falan deyip geçiştirmisti Allah'ım inşallah bir daha en az bunun kadar iyi birini bulurum
Gözün aydın senin de. Çok şükür ya. Bu kistle de hop oturup hop kalkılacak mı böyle? İlaç verdiler miGittim askos bi sıkıntı yok ilişki sonrasi agri olabilirmis kist yuzunden ❤
Sağol canım. Aynen şişlide tatlım. Enfeksiyon vs riski de yok dedi. Kesinlikle öyle nerelisin dedi dedim arnavutum dedim. Arnavutlar dinine bağlıdır. Hiç bir sorun yokken de olmayabilir Allah ol desin yeterki diyor maneviyatını yüksek tut dedi. Pırasa mevsimi geçti diye mi geldin diyor pırasalı börek isterim diyorÇok şükür çok şükür. Gözün aydın. C kolluyu ben dedim, evet. Şişli Echomar'ı mı dedi? Hiç başka yerde çekilme derim ben. Burada başka kızlar da başka illerde çekilmiş sonuçlarını attılar Cevat beye. Kimsenin aklı hala ermedi çözemedik yani ama galiba Kadıköy Sonomed ve Şişli Echomar dışında bu cihaz yok. Nasıl oluyor anlamıyorum ama anladığımız kadarıyla böyle. Doktorun da başı sağ olsun. Ne kadar iyi, insani yönünü korumuş olması. Bunları bize unutturdular maalesef
Ben de böyle şeylerden çok etkilenirim. Hayırlı bir evlatmış da demek ki iyi bir insan olmanın yanında. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin. Ellerine düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın. İnşallah sonrası için de bir an evvel iyi bir doktor bulabilirsin. Hsg için de reglin hemen bitimindeki birkaç gün için randevuyu al, fazla ileri tarihe atma ki rahim ince olsun istiyorlar çekim net olsun diye. Bir de reglle hsg arasında ilişkiye girmeyin hiç. Gebelik ihtimali de olsun istemiyorlar. Tertemiz çıkar inşallah o daSağol canım. Aynen şişlide tatlım. Enfeksiyon vs riski de yok dedi. Kesinlikle öyle nerelisin dedi dedim arnavutum dedim. Arnavutlar dinine bağlıdır. Hiç bir sorun yokken de olmayabilir Allah ol desin yeterki diyor maneviyatını yüksek tut dedi. Pırasa mevsimi geçti diye mi geldin diyor pırasalı börek isterim diyordedim ya istediğiniz börek olsun babasi nedeniyle bölüm degistirmesi beni çok etkiledi
Hshshshs seksili şeylerimi kaldirayim bariDikkat et bundan sonraaaa fiti fiti yaparken
Gitsin butun gerginliklerin artik. Pandemiydi is yogunluguydu derken cok yiprattin kendini. Artik calismalara yogunlasÇok teşekkür ederim birtanem
O kist dursun durduğu yerde adamı hasta etmesin
İnşallah canım o kadar çok gergindim ki anlatamam sana bu gerginlikle olmazdı zaten
Sagol nealimGözün aydın senin de. Çok şükür ya. Bu kistle de hop oturup hop kalkılacak mı böyle? İlaç verdiler mi
Kuzu ben normal zamanda yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum çatlatma iğnesiyle. Ama 9unda test yap demişti bana ona göre test yapıcam işteİnşallah kuzum bakalimmm senin ne zaman bat
Nush ile uslanmayanın hakkı kötektir miydi neydiSagol nealimilaca gerek duymadi kendi eridigi icin fazla hareketten kacin dedi sadece o yuzden gidip bugun platese yazilacagim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?