Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama çok güzel haberle geldin biliyor musun
Evetttrrr acayip mutluyum nurum yarın senden de güzel haber gelirse değme keyfime
İşte eski pare geri döndü
Vuvvvv geldim geldimmmmmm eskiye dönüş yok artik
Kesinlikle haklısın ben düzeltilmiş amh bilmiyordum tüp bile demedi... Git zaten o da dede sayılır
Çok şükür canım çok şükür amin
Kuzum yaaa cok mutlu oldum ve en cok senin mutlu olmana sevindim pozitif enerji cok onemli ❤❤❤
Simdi sen burayi birak enisteyle dans zamaniiii
Çok çok teşekkür ederim fıstık hepimiz mutlu olalım

Gunaydinlarrr
Evet son 2.5saat sonra baslasin uzun bir haftasonu taa carsambaya kadar is yok
Kotu olan bugun cok kotu bel agrisiyla uyandim regl tarihi yaklastigi icin olabilir bilemicem Bu ay goguslerde agrida olmadi ve normalde her ay yumurtlamadan sonra baslar yani bilmiyorum bir kac gun kaldi regl tarihine bakalim bu ay bize neler gostericek

Nurzfr kuzum gordumde yazmayi unuttum doktor pozitif demis sen neden illa kotuyu cagiriyorsun simdi cici kiz ol doktorunu dinle ne dediyse yap

İnşallah kuzummmm
Belki farklı bir duruma işarettir bu göğüs ağrısının olmamasi sağol kuzum kendimi negatife ne kdr çok inandirdiysam artıkusluyum artık bak gezindim gezindim şimdi uzandım biraz

iyiyim baluşummm test gününü bekliyorum heyecanla

ohhh çok şükürrrr paremmmm

İnşallah kuzummmm

Belki farklı bir duruma işarettir bu göğüs ağrısının olmamasi sağol kuzum kendimi negatife ne kdr çok inandirdiysam artıkusluyum artık bak gezindim gezindim şimdi uzandım biraz
Bilmiyorum neye isaret artik gorucez
Afferin sana hep boyle uslu ol guzel guzel bebisini taşı ona iyi bak

Paresilaaa kuzuuuu çıktın mı de dan 45 dk oldu haydi güzel haberler ver bize

Hemsirecik sen naptin yavrum Dr a gittin mii
Gittim askos bi sıkıntı yok ilişki sonrasi agri olabilirmis kist yuzunden ❤
Yaa paremmm cok sukur❤❤ bundan sonraki surecte daha rahat ve pozitif olursun artık vee bu rahatlik ve pozitiflik sonrasidaaa bebek mujdesi insallah ❤❤

ohhh çok şükürrrr paremmmm
Çok teşekkür ederim birtanem
O kist dursun durduğu yerde adamı hasta etmesin
İnşallah canım o kadar çok gergindim ki anlatamam sana bu gerginlikle olmazdı zaten

Çok şükür çok şükür. Gözün aydın. C kolluyu ben dedim, evet. Şişli Echomar'ı mı dedi? Hiç başka yerde çekilme derim ben. Burada başka kızlar da başka illerde çekilmiş sonuçlarını attılar Cevat beye. Kimsenin aklı hala ermedi çözemedik yani ama galiba Kadıköy Sonomed ve Şişli Echomar dışında bu cihaz yok. Nasıl oluyor anlamıyorum ama anladığımız kadarıyla böyle. Doktorun da başı sağ olsun. Ne kadar iyi, insani yönünü korumuş olması. Bunları bize unutturdular maalesef

Sağol canım. Aynen şişlide tatlım. Enfeksiyon vs riski de yok dedi. Kesinlikle öyle nerelisin dedi dedim arnavutum dedim. Arnavutlar dinine bağlıdır. Hiç bir sorun yokken de olmayabilir Allah ol desin yeterki diyor maneviyatını yüksek tut dedi. Pırasa mevsimi geçti diye mi geldin diyor pırasalı börek isterim diyor dedim ya istediğiniz börek olsun babasi nedeniyle bölüm degistirmesi beni çok etkiledi

Ben de böyle şeylerden çok etkilenirim. Hayırlı bir evlatmış da demek ki iyi bir insan olmanın yanında. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin. Ellerine düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın. İnşallah sonrası için de bir an evvel iyi bir doktor bulabilirsin. Hsg için de reglin hemen bitimindeki birkaç gün için randevuyu al, fazla ileri tarihe atma ki rahim ince olsun istiyorlar çekim net olsun diye. Bir de reglle hsg arasında ilişkiye girmeyin hiç. Gebelik ihtimali de olsun istemiyorlar. Tertemiz çıkar inşallah o da

Dikkat et bundan sonraaaa fiti fiti yaparken
Hshshshs seksili şeylerimi kaldirayim bari
Çok teşekkür ederim birtanem

O kist dursun durduğu yerde adamı hasta etmesin
İnşallah canım o kadar çok gergindim ki anlatamam sana bu gerginlikle olmazdı zaten
Gitsin butun gerginliklerin artik. Pandemiydi is yogunluguydu derken cok yiprattin kendini. Artik calismalara yogunlas
Gözün aydın senin de. Çok şükür ya. Bu kistle de hop oturup hop kalkılacak mı böyle? İlaç verdiler mi
Sagol nealim ilaca gerek duymadi kendi eridigi icin fazla hareketten kacin dedi sadece o yuzden gidip bugun platese yazilacagim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…