Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl olduğun ilk günü randevu al dedi canım. Yaklaşık 10 gün sonraya verirler dedi. İnşallah kuzum inşallah herşey yoluna girecek
Herkes diyor iş yerinde sende bir değişiklik var gözlerin parlıyor diyor
Kuzu ben normal zamanda yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum çatlatma iğnesiyle. Ama 9unda test yap demişti bana ona göre test yapıcam işte
Ayyyy 9una az kaldı

aynen paremm inşallah tutmuştur ama tutmadıysa da Allah büyük

Kızlar eşim de ben de sigara kullanmıyoruz. Ama bugün valizinde iki paket sigara gördüm. Birinin içinde iki tane kalmış. Normalde valizlerine hep bakarım yıkanacak kıyafet vs varsa diye, sonuna kadar da acik durur zaten gizlemez ama ilk kez sigaraya denk geldim.
Ev aldık borç altına girdik diye cok kafasına takiyodu, görünce de moralim bozuldu. Ne yapsam nasıl sorsam.

Sigara benim aşırı hassas noktam. Bıraktığını ima eden şeyler yapıp 1,5 yıldır içmeye devam ettiğini öğrendiğimde ayrılmıştık. Evlendikten sonra da birkaç defa ben sorana kadar söylemediği, ben sorduğumda tek tük içtiğini itiraf ettiğinde sinir krizine varan tepkiler verdim. İçmesinden geçtim niye saklıyor diye çıldırıyordum artık. Hala tartıştığımızda gidip sigara alıp içip geri geliyor biliyorum. Belki eşin de bu evdi, çocuk geliyordu stresiyle başlamıştır. Direkt sor bence, sorgulayan bir tavırla değil de, gördüm soruyorum gibi çok normal bir şeymiş gibi sor

Bulantı için olan ilacı aldım gece. Sersem gibiyim. Gözümü açamıyorum, kafamı kaldıramıyorum yerinden. Uyuyup duruyorum. Yarın 10.40'ta
Oyyy yarınmı
Güzel haberlerle cnm

Cnm bence durumu olduğu gibi anlat
Aşkm valizini hep açarm zaten sende gizlemezsinde böyle böyle sigarayamı başladn diye sor.. Bişi yokki bunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…