- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.941
Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı bakalimmmKuzu ben normal zamanda yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum çatlatma iğnesiyle. Ama 9unda test yap demişti bana ona göre test yapıcam işte
Regl olduğun ilk günü randevu al dedi canım. Yaklaşık 10 gün sonraya verirler dedi. İnşallah kuzum inşallah herşey yoluna girecekBen de böyle şeylerden çok etkilenirim. Hayırlı bir evlatmış da demek ki iyi bir insan olmanın yanında. Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin. Ellerine düşürmesin ama onlarsız da bırakmasın. İnşallah sonrası için de bir an evvel iyi bir doktor bulabilirsin. Hsg için de reglin hemen bitimindeki birkaç gün için randevuyu al, fazla ileri tarihe atma ki rahim ince olsun istiyorlar çekim net olsun diye. Bir de reglle hsg arasında ilişkiye girmeyin hiç. Gebelik ihtimali de olsun istemiyorlar. Tertemiz çıkar inşallah o da
Herkes diyor iş yerinde sende bir değişiklik var gözlerin parlıyor diyorHshshshs seksili şeylerimi kaldirayim bari
Gitsin butun gerginliklerin artik. Pandemiydi is yogunluguydu derken cok yiprattin kendini. Artik calismalara yogunlas
Sagol nealimilaca gerek duymadi kendi eridigi icin fazla hareketten kacin dedi sadece o yuzden gidip bugun platese yazilacagim tekrar
Ayyyy 9una az kaldıKuzu ben normal zamanda yumurtlamadan 17 gün sonra regl oluyorum. Şimdi nasıl olcak bilmiyorum çatlatma iğnesiyle. Ama 9unda test yap demişti bana ona göre test yapıcam işte
Haftaya bugünAyyy çok heyecanlı hadi hayırlısı bakalimmm9. Gün ne gun
Regl olduğun ilk günü randevu al dedi canım. Yaklaşık 10 gün sonraya verirler dedi. İnşallah kuzum inşallah herşey yoluna girecek
Herkes diyor iş yerinde sende bir değişiklik var gözlerin parlıyor diyor
Ayyyy 9una az kaldı
Oyyy hadi bakalimmmHaftaya bugün
Allah'ın izni ile inşallah tutmuştur fıstıkaynen paremminşallah tutmuştur ama tutmadıysa da Allah büyük
Aa 9u hangi gün diye soruyosun sandımmm.Ayyy çok heyecanlı hadi hayırlısı bakalimmm9. Gün ne gun
Oyyy hadi bakalimmminşallah hayırlı haberler alırız sendennn
Allah'ın izni ile inşallah tutmuştur fıstık
Haydi size çok güzel bı hediye gelsin insallahhhhamiiin inşallah hemde 9u evlilik yıldönümüz
Anam ne güzel bir hediye olacaktir belki deamiiin inşallah hemde 9u evlilik yıldönümüz
Az kalmış. Hadi hayırlısı inşallah güzel haber gelir evlilik yıldönümünüzdeAa 9u hangi gün diye soruyosun sandımmm.
25inde çatlatma iğnesi vuruldum. 9unda test ysp dedi doktorum bana
İnşallah kuzummHaydi size çok güzel bı hediye gelsin insallahhhh
ah inşallah paremAnam ne güzel bir hediye olacaktir belki de
inşallah canısıAz kalmış. Hadi hayırlısı inşallah güzel haber gelir evlilik yıldönümüzde
Kıyamammmmm inşallah güzel haberlerleamiiin inşallah hemde 9u evlilik yıldönümüz
Bulantı için olan ilacı aldım gece. Sersem gibiyim. Gözümü açamıyorum, kafamı kaldıramıyorum yerinden. Uyuyup duruyorum. Yarın 10.40'ta
Sigara benim aşırı hassas noktam. Bıraktığını ima eden şeyler yapıp 1,5 yıldır içmeye devam ettiğini öğrendiğimde ayrılmıştık. Evlendikten sonra da birkaç defa ben sorana kadar söylemediği, ben sorduğumda tek tük içtiğini itiraf ettiğinde sinir krizine varan tepkiler verdim. İçmesinden geçtim niye saklıyor diye çıldırıyordum artık. Hala tartıştığımızda gidip sigara alıp içip geri geliyor biliyorum. Belki eşin de bu evdi, çocuk geliyordu stresiyle başlamıştır. Direkt sor bence, sorgulayan bir tavırla değil de, gördüm soruyorum gibi çok normal bir şeymiş gibi sorKızlar eşim de ben de sigara kullanmıyoruz. Ama bugün valizinde iki paket sigara gördüm. Birinin içinde iki tane kalmış. Normalde valizlerine hep bakarım yıkanacak kıyafet vs varsa diye, sonuna kadar da acik durur zaten gizlemez ama ilk kez sigaraya denk geldim.
Ev aldık borç altına girdik diye cok kafasına takiyodu, görünce de moralim bozuldu. Ne yapsam nasıl sorsam.
Oyyy yarınmıBulantı için olan ilacı aldım gece. Sersem gibiyim. Gözümü açamıyorum, kafamı kaldıramıyorum yerinden. Uyuyup duruyorum. Yarın 10.40'ta
Cnm bence durumu olduğu gibi anlatKızlar eşim de ben de sigara kullanmıyoruz. Ama bugün valizinde iki paket sigara gördüm. Birinin içinde iki tane kalmış. Normalde valizlerine hep bakarım yıkanacak kıyafet vs varsa diye, sonuna kadar da acik durur zaten gizlemez ama ilk kez sigaraya denk geldim.
Ev aldık borç altına girdik diye cok kafasına takiyodu, görünce de moralim bozuldu. Ne yapsam nasıl sorsam.
Korkuyla bekliyorum bakalım ne olacakOyyy yarınmı
Güzel haberlerle cnm
Korku yok korku yokKorkuyla bekliyorum bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?