Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cnm bence durumu olduğu gibi anlat
Aşkm valizini hep açarm zaten sende gizlemezsinde böyle böyle sigarayamı başladn diye sor.. Bişi yokki bunda
Sigara kokusuna çok hasasım aslında hiçte böyle bir şüpheye kapılmadım. Bir iki kere içip bıraktı mı yoksa buraya gelince mi içmiyo bilemedim. Valizin fermuarı sonuna kadar açıktı, görünüyodu zaten, saklamamış ki.
Bugün sorayım bakayım. Benim ailemde herkes sigara içer o yüzden hiç sevmem. Eşim de nefret ederdi neden stres oldu bu kadar da başladı anlamadım doğrusu.

T Tamam miniğimmmm
Nerdesin küçük prenses
Burdayım ya moralim bozulduuu yarın regl günüm. İdrar testi yaptım. Oturdum çıkmadı 2 3 dakikada. Sonra dondurma yedim dedim aa bu test burda kalmıs atayım. Baktım ikinci silik çizgi. Sonra gittim eczane aradım kapalı hepsi nöbetçi eczane yok yakınlarda. Sağlık kabinleri olur ya oraya gittim idrar testi verdi başka marka ama. Çıkmadı maalesef. Acaba kuruma çizgisi miydi. Kuruma çizgisi silik olur mu peki? Bide reglime daha 1 gün var ondan mıydı hangi test bozuktu acabaaaaa su falan damlattım kuruma çizgisi olabilir diye ama geçmedi çizgi meselaa

Duruyorsa testin fotoğrafını atsana buraya. Kuruma çizgisi olunca su damlattığında geçiyor diyorlar ama... Senin yaptığın normal kaset test miydi?

Allah Allah. Dağılmış ama çok da silik değilmiş. Elimdeki testleri ışınlayabilsem keşke. Yarım saatten fazla mıdır dondurma yiyip tekrar baktığınla arada geçen süre
Hayır yarım saatten az 20 dk idi ama ikinci testi aldım çıkmadı. Kadının verdiği test bozuk muydu acaba öyle avutuyorum kendimi ama. Moralim bozuldu biraz sanki neyse pazartesiyi bekleyecem kan veririm direkt

Hayır yarım saatten az 20 dk idi ama ikinci testi aldım çıkmadı. Kadının verdiği test bozuk muydu acaba öyle avutuyorum kendimi ama. Moralim bozuldu biraz sanki neyse pazartesiyi bekleyecem kan veririm direkt
Çoğu testte ilk yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor da o yüzden sordum. Bekleyebiliyorsan ne ala. Ben sabredemez yarın bir daha idrarda bakardım

Çoğu testte ilk yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor da o yüzden sordum. Bekleyebiliyorsan ne ala. Ben sabredemez yarın bir daha idrarda bakardım
Beklerim testim dağıldı sanki. Neyse hayırlısı olsun zaten öylesine yapayım diye almıştım. Pazartesi ye beklerim artık

Elimde değil. Bizi ne bekliyor bilmiyoruz p.tesi günkü şoktan sonra...
Bişi olmayacak Allahın izniyle cnm

Cvbı öğrendinmi gelinim?

Allah Allah bende gördm..
Başka test yaptnmo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…