- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.961
Elimde değil. Bizi ne bekliyor bilmiyoruz p.tesi günkü şoktan sonra...Korku yok korku yok
Herşey güzel olacak
baluşummm inşallahhh
Elimde değil. Bizi ne bekliyor bilmiyoruz p.tesi günkü şoktan sonra...
Sigara benim aşırı hassas noktam. Bıraktığını ima eden şeyler yapıp 1,5 yıldır içmeye devam ettiğini öğrendiğimde ayrılmıştık. Evlendikten sonra da birkaç defa ben sorana kadar söylemediği, ben sorduğumda tek tük içtiğini itiraf ettiğinde sinir krizine varan tepkiler verdim. İçmesinden geçtim niye saklıyor diye çıldırıyordum artık. Hala tartıştığımızda gidip sigara alıp içip geri geliyor biliyorum. Belki eşin de bu evdi, çocuk geliyordu stresiyle başlamıştır. Direkt sor bence, sorgulayan bir tavırla değil de, gördüm soruyorum gibi çok normal bir şeymiş gibi sor
Sigara kokusuna çok hasasım aslında hiçte böyle bir şüpheye kapılmadım. Bir iki kere içip bıraktı mı yoksa buraya gelince mi içmiyo bilemedim. Valizin fermuarı sonuna kadar açıktı, görünüyodu zaten, saklamamış ki.Cnm bence durumu olduğu gibi anlat
Aşkm valizini hep açarm zaten sende gizlemezsinde böyle böyle sigarayamı başladn diye sor.. Bişi yokki bunda
Hayırlısıyla öyledir inşallah bakalımbence güzel şeyler bekliyorrr
Burdayım ya moralim bozulduuu yarın regl günüm. İdrar testi yaptım. Oturdum çıkmadı 2 3 dakikada. Sonra dondurma yedim dedim aa bu test burda kalmıs atayım. Baktım ikinci silik çizgi. Sonra gittim eczane aradım kapalı hepsi nöbetçi eczane yok yakınlarda. Sağlık kabinleri olur ya oraya gittim idrar testi verdi başka marka ama. Çıkmadı maalesef. Acaba kuruma çizgisi miydi. Kuruma çizgisi silik olur mu peki? Bide reglime daha 1 gün var ondan mıydı hangi test bozuktu acabaaaaa su falan damlattım kuruma çizgisi olabilir diye ama geçmedi çizgi meselaa
Duruyorsa testin fotoğrafını atsana buraya. Kuruma çizgisi olunca su damlattığında geçiyor diyorlar ama... Senin yaptığın normal kaset test miydi?Burdayım ya moralim bozulduuu yarın regl günüm. İdrar testi yaptım. Oturdum çıkmadı 2 3 dakikada. Sonra dondurma yedim dedim aa bu test burda kalmıs atayım. Baktım ikinci silik çizgi. Sonra gittim eczane aradım kapalı hepsi nöbetçi eczane yok yakınlarda. Sağlık kabinleri olur ya oraya gittim idrar testi verdi başka marka ama. Çıkmadı maalesef. Acaba kuruma çizgisi miydi. Kuruma çizgisi silik olur mu peki? Bide reglime daha 1 gün var ondan mıydı hangi test bozuktu acabaaaaa su falan damlattım kuruma çizgisi olabilir diye ama geçmedi çizgi meselaa
Evet kaset test damlattım geçmedi bekle atıyorumDuruyorsa testin fotoğrafını atsana buraya. Kuruma çizgisi olunca su damlattığında geçiyor diyorlar ama... Senin yaptığın normal kaset test miydi?
Allah Allah. Dağılmış ama çok da silik değilmiş. Elimdeki testleri ışınlayabilsem keşke. Yarım saatten fazla mıdır dondurma yiyip tekrar baktığınla arada geçen süreEvet kaset test damlattım geçmedi bekle atıyorum Eki Görüntüle 2881553
Hayır yarım saatten az 20 dk idi ama ikinci testi aldım çıkmadı. Kadının verdiği test bozuk muydu acabaAllah Allah. Dağılmış ama çok da silik değilmiş. Elimdeki testleri ışınlayabilsem keşke. Yarım saatten fazla mıdır dondurma yiyip tekrar baktığınla arada geçen süre
Çoğu testte ilk yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor da o yüzden sordum. Bekleyebiliyorsan ne ala. Ben sabredemez yarın bir daha idrarda bakardımHayır yarım saatten az 20 dk idi ama ikinci testi aldım çıkmadı. Kadının verdiği test bozuk muydu acabaöyle avutuyorum kendimi ama. Moralim bozuldu biraz sanki neyse pazartesiyi bekleyecem kan veririm direkt
Beklerim testim dağıldı sanki. Neyse hayırlısı olsun zaten öylesine yapayım diye almıştım. Pazartesi ye beklerim artıkÇoğu testte ilk yarım saatten sonra çıkan sonucu dikkate almayın yazıyor da o yüzden sordum. Bekleyebiliyorsan ne ala. Ben sabredemez yarın bir daha idrarda bakardım
Hadi hayırlısıyla pazartesi güzel haberle gel inşallahBeklerim testim dağıldı sanki. Neyse hayırlısı olsun zaten öylesine yapayım diye almıştım. Pazartesi ye beklerim artık
İnşeAllah canım reglim 3 temmuz zaten artık 5 temmuzda bakarızHadi hayırlısıyla pazartesi güzel haberle gel inşallah
Evet kaset test damlattım geçmedi bekle atıyorum Eki Görüntüle 2881553
Evet üzüldüm açıkçası 2 yıldır ilk defa bozuk test ile karşılaştım. İnşallah bozuk olan ikinfisidir diye umud ediyorum ama kısmetbayada belirginmiş ya. İnşallah pazartesi güzel sonuçlarla gelirsin
Evet üzüldüm açıkçası 2 yıldır ilk defa bozuk test ile karşılaştım. İnşallah bozuk olan ikinfisidir diye umud ediyorum ama kısmet
Bişi olmayacak Allahın izniyle cnmElimde değil. Bizi ne bekliyor bilmiyoruz p.tesi günkü şoktan sonra...
Cvbı öğrendinmi gelinim?Sigara kokusuna çok hasasım aslında hiçte böyle bir şüpheye kapılmadım. Bir iki kere içip bıraktı mı yoksa buraya gelince mi içmiyo bilemedim. Valizin fermuarı sonuna kadar açıktı, görünüyodu zaten, saklamamış ki.
Bugün sorayım bakayım. Benim ailemde herkes sigara içer o yüzden hiç sevmem. Eşim de nefret ederdi neden stres oldu bu kadar da başladı anlamadım doğrusu.
Allah Allah bende gördm..Burdayım ya moralim bozulduuu yarın regl günüm. İdrar testi yaptım. Oturdum çıkmadı 2 3 dakikada. Sonra dondurma yedim dedim aa bu test burda kalmıs atayım. Baktım ikinci silik çizgi. Sonra gittim eczane aradım kapalı hepsi nöbetçi eczane yok yakınlarda. Sağlık kabinleri olur ya oraya gittim idrar testi verdi başka marka ama. Çıkmadı maalesef. Acaba kuruma çizgisi miydi. Kuruma çizgisi silik olur mu peki? Bide reglime daha 1 gün var ondan mıydı hangi test bozuktu acabaaaaa su falan damlattım kuruma çizgisi olabilir diye ama geçmedi çizgi meselaa
Bişi olmayacak Allahın izniyle cnm
Insallah pozitiftir kiz bana rengi pembe gibi geldiİnşeAllah canım reglim 3 temmuz zaten artık 5 temmuzda bakarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?