- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #201.981
2.nin hassasiyeti farkli olabilirmi acaba ya belki ilk yaptigin daha hassastırEvet üzüldüm açıkçası 2 yıldır ilk defa bozuk test ile karşılaştım. İnşallah bozuk olan ikinfisidir diye umud ediyorum ama kısmet
Evet sonraki negatif çktıBişi olmayacak Allahın izniyle cnm
Cvbı öğrendinmi gelinim?
Allah Allah bende gördm..
Başka test yaptnmo
İnan bilmiyorum zaten farklı markalar. İlk yaptığım pozitif çıkan 2 yıldır sürekli aldığım testti. Bugüne kadar hiç pozitif görmedim onda. 1 saat bile beklesem pozitif görmezdim ondan ümitlendim. İnşallah dediğin gibidir2.nin hassasiyeti farkli olabilirmi acaba ya belki ilk yaptigin daha hassastır
Evet pembe renk çıktı çizgiInsallah pozitiftir kiz bana rengi pembe gibi geldi
Kiz yarin gidip kan veremezmisinEvet pembe renk çıktı çizgi
Nerde verceem kız acilde bakıyorlar mı hshahaKiz yarin gidip kan veremezmisin
Bakarlar ama bir bahane bulman lazim hshshshNerde verceem kız acilde bakıyorlar mı hshaha
Off haklı ya borç beni de çok gerer. Bir de dediğim gibi şimdi çocuk da gelecek. O da ayrı bir stres. Doğum nasıl olacak falan onu da takıyordur kafayaKonu açılıp çok stresliyim deyince anladım zaten. Sormama gerek kalmadı. Iki gündür keyifsiz. Borç altına girdim deyip duruyo. Borçtan ve taksitten çok korkar. nakit vardi zaten. Sadece dörtte birini kredi cektik. Belli ki bi iki takılmış ama kokusunu almadığına göre izne gelmeden bikac gün önce bırakmış.
Bal0ncuk
Doğum için bi 6-7 bini gözden çıkardık zaten. Eve girmeden boyası tadilatı derken bi 5 bin tutacak en az.Off haklı ya borç beni de çok gerer. Bir de dediğim gibi şimdi çocuk da gelecek. O da ayrı bir stres. Doğum nasıl olacak falan onu da takıyordur kafaya
Bu testler neden bize oyun oynuoEvet sonraki negatif çktı
Borç benide gererdeKonu açılıp çok stresliyim deyince anladım zaten. Sormama gerek kalmadı. Iki gündür keyifsiz. Borç altına girdim deyip duruyo. Borçtan ve taksitten çok korkar. nakit vardi zaten. Sadece dörtte birini kredi cektik. Belli ki bi iki takılmış ama kokusunu almadığına göre izne gelmeden bikac gün önce bırakmış.
Bal0ncuk
Nefret ederdi ya, sen sigara içiyor olsan asla seninle birlikte olmazdım falan derdi biz sevgiliyken. Sigara içen insanlar görünce yüzü asılırdı.Borç benide gererde
Sigaraya tavizim yk
İnşallah bırakmıştır eniştede
:/ hiç bilmiyorum ilk defa yaşadım çok kötü bir duyguBu testler neden bize oyun oynuo
Doğum için bi 6-7 bini gözden çıkardık zaten. Eve girmeden boyası tadilatı derken bi 5 bin tutacak en az.
7 bin tapu masrafı, 3500 gibi bir ekspertiz masrafı var.
Bebeğin doğmasına da bir ay var. Hepsi üst üste gelince biraz gerildi o da haliyle. Borçtan o kadar korkuyo ki, evlenirken bile eşyasından düğününe sıfır borçla evlenmiştik.
Üst üste olunca böyle bir şeyde çare aradı belki. Devam etmediği sürece sorun değil zaten. Şimdi sen de üstüne gitme. İkinize de yeni bir stres kaynağı olur bu sadeceNefret ederdi ya, sen sigara içiyor olsan asla seninle birlikte olmazdım falan derdi biz sevgiliyken. Sigara içen insanlar görünce yüzü asılırdı.
Olsun ödenir falan dyorum ama düzelir inşallah yaÜst üste olunca böyle bir şeyde çare aradı belki. Devam etmediği sürece sorun değil zaten. Şimdi sen de üstüne gitme. İkinize de yeni bir stres kaynağı olur bu sadece
Düzelir düzelir sıkma canını. Hele bir evinize taşının, yerleşin. O zaman daha da rahat edersinizOlsun ödenir falan dyorum ama düzelir inşallah ya
Umarm devam etmez.. Geçic bi durumdur cnm..Nefret ederdi ya, sen sigara içiyor olsan asla seninle birlikte olmazdım falan derdi biz sevgiliyken. Sigara içen insanlar görünce yüzü asılırdı.
Kıyamam sana miniğim:/ hiç bilmiyorum ilk defa yaşadım çok kötü bir duygu
Naptin cnm ilac bsy yaptı mi?Kullanabilirsin yazdı doktor bi yarım saat kadar önce. Alacağım bakalım inşallah yan etkisi falan olmaz
Yaaaa Nuuuuur hayirlisi olsun cnm, innnnnsallah kat kat artacak o insalllaaaaahhhhhhYok kuzum evde idrar baktim negatifti ertesi gün kanda da 6 kusur çıkmış yani katlanması mucize olur benceDr a bile 5 e yakın yani negatif diye ısrar ettim ama negatif değil dedi öyle ikna oldum
İşte doktor dediğin böyle olur. Nasıl anlatsam bilmiyorum. Mutluluktan ağladım bu sefer ya ilk defa mutluluktan ağladım.Tüm başımdan geçenleri anlattım. Sakinleştirdi beni.cok gerilmiştim. O catalda egzersiz yapıp sakinleştirdi önce sağ elimi açtırdı sol el yumruk. Sonra sol el açık sağ el yumruk. Sonra her ikisi yumruk ve istediğini aç dedi. Sağı açtım elimi tuttu. Bak bunu açmasaydin ben elini tutamazdim. Sol yumruğu açmaya çalıştı bak ne kadar zorlanıyorum açamıyorum dedi. Vajinanda öyle sen izin verdiğin sürece girebilirim dedi.once kanamaya baktı. Herhangi birşey yok dedi iki uçlu geniş değişik bir aletle. Bak kanaman yok dedi. Sonra diğerini soktu önce yumurta sayısına baktım bak 7 tane yumurtan var dedi. Sağda yoktu dedim nasıl yok bak işte burda dedi. Amh 0.33 evet ama düzeltilmiş amh 2 dedi gayet iyi dedi bu senin hamile olamayacagin bittim mahvoldun demek değil dedi. Senin amh 2 olarak kabul edeceğiz dedi. Yumurta kalitesi artıracağız dedi bunu işte yeme içme spor ile yapabiliriz dedi insilun direncin olduğu için kardiyo yapmalisin sırf yürüyüş değil dedi. Bu zamana kadar farketmeden birkaç defa kimyasal yaşamış olmalısın dedi.dedik bir tane oldu kan dolu bir balon patladi sanki dedim. Niye söylemiyorsun bana dedi salı gününe kadar regl olmaz isem beta baktiracagim kanda ama dedi idrar değil dedi. Yoksa eğer dedi kürtaj sonrası bir problem olmuş olabilir dedi rahim filmi verdi. Acayip mutluyum kızlar acayip geç buldum erken kaybettim doktoru... N Neal sanırım sen demiştin c kollu film diye o hastaneyi dedi doktor onkolojiye geçiş yapacak malesef. Babasını kanserden kaybetmiş...ama şu an o kadar umut dolu oldum ki anlatamam size....keşke ilk bu doktora gitseydim ağlama bak sonra disaridakiler ne kötü doktor diyecek diyor gülüyor, su vs verdi. Öbürü hiç öyle değildi. eşinin sprem testleri iyi ileri hareketlilik iyi ama sigarayı bırakması, unlu şekerli şeyler yemeyi bırakmasi gerek dedi kalitesi sahada artar dedi, diğeri bunu bile demedi aa iyimis falan deyip geçiştirmisti Allah'ım inşallah bir daha en az bunun kadar iyi birini bulurum
Parem parem paaareeeeemmmmmmm cok mutlu oldum cooookkkkk, seni böyle gormeyi ne cok ozlemisim canim benimmmmm, ohhhh şimdi guzel haberlerin devamini bekliyoruz ama öncelikle saglikli haberlerini aldik ya o bana yetti. Hadi gelsin devami inşallah gelsinnnn, canim benimmmMiyomlarda üç taneymis en büyüğü 1,5 cm yerleri gebeliğe de engel değilmişvalla o kadar mutluyum o kadar mutluyum ki anlatamam sana. Dedi bir iki isim bakacam nette onlara kız yarım saaatten fazla baktı içim o kadar rahat ki
Çok sağol birtanem çok teşekkür ederim
Artık adamın üstünden inmemhiç istekte kalmamıştı açıkçası
Sana şu emojiyi yasakliyorum ya bu ne arkadas her buldugun yereDoktor cok önemli ya...
Ben binlerce şükrediyorum doktorumla tanıştığım güne... Ve onu uzun süre görmiyecem de cok üzülüyorum
Yani sırf onunla sohbet etmek için bebek biraz büyüyünce alıp gidecem
Alın bu sizin mucizeniz işte diye
Adamda müzik kültürü desen efsane
Kitap desen efsane
Bilim desen öyle
Teşhisleri felan...
Tek kötü yanı dediği dedik.. Tartışmaya kapalı, kendine cok güvenio, haklıda
Kuzu bu test bozuk gibi, cizginin yeri yanlis ve daginik ama innnnsalllahhh hayirlisiyla vardirEvet kaset test damlattım geçmedi bekle atıyorum Eki Görüntüle 2881553
Aynen yanlıs yerde bende fark ettim neyse zaten daha bugün regl günümNaptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Yaaaa Nuuuuur hayirlisi olsun cnm, innnnnsallah kat kat artacak o insalllaaaaahhhhhh
Parem parem paaareeeeemmmmmmm cok mutlu oldum cooookkkkk, seni böyle gormeyi ne cok ozlemisim canim benimmmmm, ohhhh şimdi guzel haberlerin devamini bekliyoruz ama öncelikle saglikli haberlerini aldik ya o bana yetti. Hadi gelsin devami inşallah gelsinnnn, canim benimmm
Sana şu emojiyi yasakliyorum ya bu ne arkadas her buldugun yerene meraklisin o kafayi sallamaya aaaaaass dovcem
Kuzu bu test bozuk gibi, cizginin yeri yanlis ve daginik ama innnnsalllahhh hayirlisiyla vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?