Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2.nin hassasiyeti farkli olabilirmi acaba ya belki ilk yaptigin daha hassastır
İnan bilmiyorum zaten farklı markalar. İlk yaptığım pozitif çıkan 2 yıldır sürekli aldığım testti. Bugüne kadar hiç pozitif görmedim onda. 1 saat bile beklesem pozitif görmezdim ondan ümitlendim. İnşallah dediğin gibidir

Konu açılıp çok stresliyim deyince anladım zaten. Sormama gerek kalmadı. Iki gündür keyifsiz. Borç altına girdim deyip duruyo. Borçtan ve taksitten çok korkar. nakit vardi zaten. Sadece dörtte birini kredi cektik. Belli ki bi iki takılmış ama kokusunu almadığına göre izne gelmeden bikac gün önce bırakmış.
Bal0ncuk

Off haklı ya borç beni de çok gerer. Bir de dediğim gibi şimdi çocuk da gelecek. O da ayrı bir stres. Doğum nasıl olacak falan onu da takıyordur kafaya

Off haklı ya borç beni de çok gerer. Bir de dediğim gibi şimdi çocuk da gelecek. O da ayrı bir stres. Doğum nasıl olacak falan onu da takıyordur kafaya
Doğum için bi 6-7 bini gözden çıkardık zaten. Eve girmeden boyası tadilatı derken bi 5 bin tutacak en az.
7 bin tapu masrafı, 3500 gibi bir ekspertiz masrafı var.
Bebeğin doğmasına da bir ay var. Hepsi üst üste gelince biraz gerildi o da haliyle. Borçtan o kadar korkuyo ki, evlenirken bile eşyasından düğününe sıfır borçla evlenmiştik.

Evet sonraki negatif çktı
Bu testler neden bize oyun oynuo

Borç benide gererde
Sigaraya tavizim yk
İnşallah bırakmıştır eniştede

Nefret ederdi ya, sen sigara içiyor olsan asla seninle birlikte olmazdım falan derdi biz sevgiliyken. Sigara içen insanlar görünce yüzü asılırdı.
Üst üste olunca böyle bir şeyde çare aradı belki. Devam etmediği sürece sorun değil zaten. Şimdi sen de üstüne gitme. İkinize de yeni bir stres kaynağı olur bu sadece

Kullanabilirsin yazdı doktor bi yarım saat kadar önce. Alacağım bakalım inşallah yan etkisi falan olmaz
Naptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Yok kuzum evde idrar baktim negatifti ertesi gün kanda da 6 kusur çıkmış yani katlanması mucize olur bence Dr a bile 5 e yakın yani negatif diye ısrar ettim ama negatif değil dedi öyle ikna oldum
Yaaaa Nuuuuur hayirlisi olsun cnm, innnnnsallah kat kat artacak o insalllaaaaahhhhhh

Parem parem paaareeeeemmmmmmm cok mutlu oldum cooookkkkk, seni böyle gormeyi ne cok ozlemisim canim benimmmmm, ohhhh şimdi guzel haberlerin devamini bekliyoruz ama öncelikle saglikli haberlerini aldik ya o bana yetti. Hadi gelsin devami inşallah gelsinnnn, canim benimmm
Sana şu emojiyi yasakliyorum ya bu ne arkadas her buldugun yere ne meraklisin o kafayi sallamaya aaaaaass dovcem
Evet kaset test damlattım geçmedi bekle atıyorum Eki Görüntüle 2881553
Kuzu bu test bozuk gibi, cizginin yeri yanlis ve daginik ama innnnsalllahhh hayirlisiyla vardir

Aynen yanlıs yerde bende fark ettim neyse zaten daha bugün regl günüm bir kaç gün sonra regl olmazsam bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…