- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.001
Sağol kuzummm sağlıksızsa umutlandirmasin diye dua ediyorum bakalım hayırlısıNaptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Yaaaa Nuuuuur hayirlisi olsun cnm, innnnnsallah kat kat artacak o insalllaaaaahhhhhh
Parem parem paaareeeeemmmmmmm cok mutlu oldum cooookkkkk, seni böyle gormeyi ne cok ozlemisim canim benimmmmm, ohhhh şimdi guzel haberlerin devamini bekliyoruz ama öncelikle saglikli haberlerini aldik ya o bana yetti. Hadi gelsin devami inşallah gelsinnnn, canim benimmm
Sana şu emojiyi yasakliyorum ya bu ne arkadas her buldugun yerene meraklisin o kafayi sallamaya aaaaaass dovcem
Kuzu bu test bozuk gibi, cizginin yeri yanlis ve daginik ama innnnsalllahhh hayirlisiyla vardir
Oyy kuzummm sürekli içen biri değilse merak etme düzelir zaten bebiş olunca ister istemez kendi içmek istemeyecek hatırladığım kadarıyla Dr lardan daha Dr du maddiyat zor süreç o yüzden normal ki ben biraktiysam herkes bırakır sigarayiOlsun ödenir falan dyorum ama düzelir inşallah ya
İnşallah canımOyy kuzummm sürekli içen biri değilse merak etme düzelir zaten bebiş olunca ister istemez kendi içmek istemeyecek hatırladığım kadarıyla Dr lardan daha Dr du maddiyat zor süreç o yüzden normal ki ben biraktiysam herkes bırakır sigarayi
Keyfim yerinde fıstık bir ayı kendime zehir etmisim de haberim olmamış. Gözlerimin feri gitmişti herkese herşeye catiyordum. Ama artık iyiyimNaptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Yaaaa Nuuuuur hayirlisi olsun cnm, innnnnsallah kat kat artacak o insalllaaaaahhhhhh
Parem parem paaareeeeemmmmmmm cok mutlu oldum cooookkkkk, seni böyle gormeyi ne cok ozlemisim canim benimmmmm, ohhhh şimdi guzel haberlerin devamini bekliyoruz ama öncelikle saglikli haberlerini aldik ya o bana yetti. Hadi gelsin devami inşallah gelsinnnn, canim benimmm
Sana şu emojiyi yasakliyorum ya bu ne arkadas her buldugun yerene meraklisin o kafayi sallamaya aaaaaass dovcem
Kuzu bu test bozuk gibi, cizginin yeri yanlis ve daginik ama innnnsalllahhh hayirlisiyla vardir
Sağolasın kuzumm inşallah bunun gibi Dr la karsiladirsin tekrarKeyfim yerinde fıstık bir ayı kendime zehir etmisim de haberim olmamış. Gözlerimin feri gitmişti herkese herşeye catiyordum. Ama artık iyiyimdüzeltilmiş amh hiç duymamıştım doktorun bana davranış şekli vs o kadar farklıydı ki anlatamam sana. Dedim netten baktım çatlama kanaması bu kadar surmuyormus dedim. Eşek sipası biz diplomayı boşuna mı aldık diyor kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi
N Neal veNurzfr duam sizle kızlar çok çok güzel haberlerle gelin
Amin canım amin eşek sipası da olduk bu yaştaSağolasın kuzumm inşallah bunun gibi Dr la karsiladirsin tekrar
Sağol kuzummmm
Eşek sipasiiiAmin canım amin eşek sipası da olduk bu yaşta
Ahahahaha güzel bişi yazmışım ama yinedeNaptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Olabilir mantıklıNicki öyle mi yapsam
Hayırlısı kuzum bı buçuk saat olmuş bile vereli bakalım bugün kaçta arayacaklar arasınlar iğneyi ona göre vurdurcam bekliyorum boşu boşuna vurdurmam
Bense kocasının uyanıp ona kahvaltı hazırlamasını beklienim..Şuraya kahvaltıyı hazırlayıp, kedisiyle kocasının uyanmasını bekleyen bir Miss Bride çizelim.
Yinemi saatini geçiriosn kız?Olabilir mantıklı
Hayırlısı kuzum bı buçuk saat olmuş bile vereli bakalım bugün kaçta arayacaklar arasınlar iğneyi ona göre vurdurcam bekliyorum boşu boşuna vurdurmam
Aaaa olur mu, paşa torunu benimki. Teessüf ederim.Bense kocasının uyanıp ona kahvaltı hazırlamasını beklienim..
10 dk daha beklerm olmazsa son ses müzik açıp uyandırcam
Pruluton ya hiç geçirmedim saatini ama bugün gecircem napayım boşuna ağrı cekmim hoş hiç ağrı yapmadı ama olsun delik deşik oldum suyu korka korka iciom deliklerden fışkıracak diyeBense kocasının uyanıp ona kahvaltı hazırlamasını beklienim..
10 dk daha beklerm olmazsa son ses müzik açıp uyandırcam
Yinemi saatini geçiriosn kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?