Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağol kuzummm sağlıksızsa umutlandirmasin diye dua ediyorum bakalım hayırlısı sen naptın nerelerdeydin başladınız mı tatile

Olsun ödenir falan dyorum ama düzelir inşallah ya
Oyy kuzummm sürekli içen biri değilse merak etme düzelir zaten bebiş olunca ister istemez kendi içmek istemeyecek hatırladığım kadarıyla Dr lardan daha Dr du maddiyat zor süreç o yüzden normal ki ben biraktiysam herkes bırakır sigarayi

Keyfim yerinde fıstık bir ayı kendime zehir etmisim de haberim olmamış. Gözlerimin feri gitmişti herkese herşeye catiyordum. Ama artık iyiyimdüzeltilmiş amh hiç duymamıştım doktorun bana davranış şekli vs o kadar farklıydı ki anlatamam sana. Dedim netten baktım çatlama kanaması bu kadar surmuyormus dedim. Eşek sipası biz diplomayı boşuna mı aldık diyor kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi
N Neal ve Nurzfr duam sizle kızlar çok çok güzel haberlerle gelin

Sağolasın kuzumm inşallah bunun gibi Dr la karsiladirsin tekrar

Ahahahaha güzel bişi yazmışım ama yinede
Ahahahhahaha şimdi farkedice cok güldüm

Şuraya kahvaltıyı hazırlayıp, kedisiyle kocasının uyanmasını bekleyen bir Miss Bride çizelim.
Bense kocasının uyanıp ona kahvaltı hazırlamasını beklienim..
10 dk daha beklerm olmazsa son ses müzik açıp uyandırcam

Olabilir mantıklı

Hayırlısı kuzum bı buçuk saat olmuş bile vereli bakalım bugün kaçta arayacaklar arasınlar iğneyi ona göre vurdurcam bekliyorum boşu boşuna vurdurmam
Yinemi saatini geçiriosn kız?

Bense kocasının uyanıp ona kahvaltı hazırlamasını beklienim..
10 dk daha beklerm olmazsa son ses müzik açıp uyandırcam

Yinemi saatini geçiriosn kız?
Pruluton ya hiç geçirmedim saatini ama bugün gecircem napayım boşuna ağrı cekmim hoş hiç ağrı yapmadı ama olsun delik deşik oldum suyu korka korka iciom deliklerden fışkıracak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…