- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.021
Insallah en hayirli zamanda olur canimmmAynen yanlıs yerde bende fark ettim neyse zaten daha bugün regl günümbir kaç gün sonra regl olmazsam bakarım
Haklisin kuzu, hayirlisiyla beri degilse geriSağol kuzummm sağlıksızsa umutlandirmasin diye dua ediyorum bakalım hayırlısısen naptın nerelerdeydin başladınız mı tatile
Ya seni yerim yerimmmmmm dedim ben sana bsycikin yoktur dedimmmmKeyfim yerinde fıstık bir ayı kendime zehir etmisim de haberim olmamış. Gözlerimin feri gitmişti herkese herşeye catiyordum. Ama artık iyiyimdüzeltilmiş amh hiç duymamıştım doktorun bana davranış şekli vs o kadar farklıydı ki anlatamam sana. Dedim netten baktım çatlama kanaması bu kadar surmuyormus dedim. Eşek sipası biz diplomayı boşuna mı aldık diyor kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi
N Neal veNurzfr duam sizle kızlar çok çok güzel haberlerle gelin
Yaaaaaa aglycammm aglycamm ollleuyyy beeeeeeeDinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Benimki bugün gitmedi Allah'tan iseGünaydınkeşke benim eşimde evde olsa da birlikte kahvaltı yapsak daha işten çıkmasına çok var tek başına kahvaltı yapmak hiç güzel değil
Ohh çok şükür çok şükürDinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Kıyamam kuzu yaa Allah kolaylık versin valla en son yapmak isteyeceğim iş sanırım yardimcilik sanki atandım daInsallah en hayirli zamanda olur canimmm
Haklisin kuzu, hayirlisiyla beri degilse geri
Detayliya gitmstim yavru, okulda da kayitlar basladi. Mdr yardmcisiym kuzu tatil haram bize
Ya seni yerim yerimmmmmm dedim ben sana bsycikin yoktur dedimmmmah canım benim yaaa sen mutlu olunxa benm icim nasil ferahliyor ama var yaaaa
Ayrica da bundan sonraki nickin ESParesilaaa, esek sipasinin kisasi ahshshshsh
Oyyyy kuzum benimmm ne heyecanlıdır şimdiDinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Şanslı tayfaBenimki bugün gitmedi Allah'tan ise
Bebiş için yapcan beybisiiii kan günüydü ya bizim ben bayılıom kan verirken o yüzden her Dr a herif gelip yanımdaŞanslı tayfaben de kahvaltı için 4e kadar bekliyim o zaman işten çıkıyor
Yapıyım şimdi de gerçekten bayılıyor musunBebiş için yapcan beybisiiii kan günüydü ya bizim ben bayılıom kan verirken o yüzden her Dr a herif gelip yanımda
Öyle yapiom da onun pıt pıt tüpe damladigini duyuyorumYapıyım şimdi de gerçekten bayılıyor musunkafanı diğer tarafa çevirip bakmasaydın ben öyle yapıyorum enişte tabi yanında olsun Çok heyecanlı ne zaman çıkacak inşallah hayırlı haberler gelir
Sag ol kuzumm, anaokulunda yardimcilik daha kolay ama diger kademelerde no no noKıyamam kuzu yaa Allah kolaylık versin valla en son yapmak isteyeceğim iş sanırım yardimcilik sanki atandım dadetaylı nasıldı gördün mü bebisi
Hayirlisi kuzummmm ya çok sevdiğin ya kinadigin derler bizde herifi çok sevion demekkiSag ol kuzumm, anaokulunda yardimcilik daha kolay ama diger kademelerde no no nozaten gorevlendirmeyim, sinava filan girmedim o sebeple her an donus yapablrm ama suan sinifta olmadigima sukrettm, cocuklari sevip koklayamadktan sonra bakalim 1 yil daha devam edeyim de sonrasi kismet artik
Cok guzeldi karsimda dosdoğru eşimi gördümbenden hiçbir iz yok bebede arkadaşssss
Biraz canımı sıkan mevzu bir bobreginde idrar birkmesi genişleme varmis, takibi gerekyorms, erkek bebeklerde sıklıkla görüneblyorms, bsy cikma ihtimali azmis ama iste can skti braz. Onun dışında her sey iyi şükür
Ikisi de hahahahshsshhs demek ki combo menu olmus benim hahahahHayir
Hayirlisi kuzummmm ya çok sevdiğin ya kinadigin derler bizde herifi çok sevion demekki
Olabilir bakIkisi de hahahahshsshhs demek ki combo menu olmus benim hahahah
Abim diyo ki, dna testi gibi ultrason fotosu ahahahaOlabilir bak
Güzelmiş düşüneyim bunuInsallah en hayirli zamanda olur canimmm
Haklisin kuzu, hayirlisiyla beri degilse geri
Detayliya gitmstim yavru, okulda da kayitlar basladi. Mdr yardmcisiym kuzu tatil haram bize
Ya seni yerim yerimmmmmm dedim ben sana bsycikin yoktur dedimmmmah canım benim yaaa sen mutlu olunxa benm icim nasil ferahliyor ama var yaaaa
Ayrica da bundan sonraki nickin ESParesilaaa, esek sipasinin kisasi ahshshshsh
Oyyy cok sukurrDinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Kötüymüş canısı inşallah yenersin bir günÖyle yapiom da onun pıt pıt tüpe damladigini duyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?