Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Vuvvvv vuvvvvvvv
Ohhh çok şükür kuzum
Çok ama çok sevindim canım Allah sağlıkla sihhatle devam ettirsin
Kocanı çok mu çok sevdin benzemiş
Allah'ın izni ile hicbirsey çıkmayacak pasamiz sağlıkla doğacak Allah'ın izni ile

Kuzum genel olarak çıkıyor ama problem olmuyor. Benim kızım için de kalbinde parlaklık var dediler. Ama doktor problem değil dedi. Geçici durumlar olabiliyor.
N Neal ben sana ne dedim? Evet tam saçını başını yolmak istiyorum şuan mahvettin kendini günlerdir.
N Neal mühim değil de içinde çocuk var neyse. Yoksa yolardım.

İnşallah tez vakitte sağlıcakla gelir en önemlisi sağlıklı olması sıkma canını sakın her şey yeni başlıyor
Yok tam tersi sevindim kuzum tez zamanda sonuçlandı diğer türlü bida bida kan verecektim artacak mı azalacak mi diye her seferinde demekki sağlıksız mis ki vücut benimsemedi bı dahakine inşallah

Baluşuum sen nasılsın
Ağrılarm var onun dşnda iyiyim cukom
Sen nasılsın bidenemm

Aaaa olur mu, paşa torunu benimki. Teessüf ederim.
Ben şımartamam herifimi

Günaydın keşke benim eşimde evde olsa da birlikte kahvaltı yapsak daha işten çıkmasına çok var tek başına kahvaltı yapmak hiç güzel değil
Kıyamam sanaaaaa bulutum

Dinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Cok şükür cnm..
Sağlıklar ilerlesin

Tunaydin beybiler gece cok gec yattim anca uyanabildim
Kız sen uykucu değildin

Ne diyeceğimi bilmiyorm....
Hayat cok garip...
Geçen gün annemle tamda bunu konuşuodk.. Arka sokakta bir cenaze vardı bundan 1 hafta önce.. Genç bir kız trafik kazasında ölmüştü.. Dünde yan apartmandan gelin çıkıyordu...bir evde düğün varken bir evde cenaze vardı...
Şuan kendimi öyle hissediorm...

N Neal için sevinirken
Nurzfr için cok üzgünüm

Tüylerim diken diken.. Çünkü tüp bebek sürecinin ne anlamlar taşıdığını biliyorum... Cok zor
Nurzfr seni cok seviyoruzzz hep yanındayız

Ama beş ay falan beklicem zayıflama programına Alican kendimi bı onbeş kilo yirmi kilo daha gitsin
Boyunla orantılı olacaksan ver gitsin daha çok zayıflama güçten düşersin Allah korusun.bir de bebiş konusunda doktorunla görüş de bence çok ara verme kimyasalın bir ay sonrası gebelikti benim.bence rahim komple temizleniyor güzel bir fırsat olur

Biliyorum kuzummm ama bugün tam tersi sevinmek var çok düşük bir değerle başladı blast olduğu için dış gebelikle veya eninde sonunda düşükle sonuçlanıyor Muş en azından tez zamanda sonuçlandı ve o kdr iğneye devam etmeyeceğim duan için tam tersi hepimiz hem bana hem N Neal e çok sevinelimiyiki yanimdasiniz hepinizi çok seviyorum

Zaten çok fazlam vardı ya kuzum 105 le başlamıştım tüp bebek sürecine 85 e kadar düşmüştüm şuan 89 a çıkmışım boy 1.58 daha çok yolum var o yüzden en azından 70 e düşmek iyi olacaktır hem şekere hem troide

Baya baya vermişsin azimlisinhedefine ulaşırsın yakında Şeker tiroid önemli dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…