- 21 Temmuz 2020
- 5.332
- 9.275
- 198
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.061
Aynen öyle kuzumm herşey bebiş için kendin için deseler hayatta vermezdimBaya baya vermişsin azimlisinhedefine ulaşırsın yakında Şeker tiroid önemli dikkat et kendine
Çok güzel oyalıyor insanı yaa sormaBu aradaNurzfr bende senin gibi amigurimiye başladım ama anahtarlık yapıyorum şimdi fotoyu buraya koyunca fark ettim yanlış yapmışım bir yeri sanırım Eki Görüntüle 2881840
Bebiş daha gelmeden sıkı yönetim ilan etti deseneAynen öyle kuzumm herşey bebiş için kendin için deseler hayatta vermezdim
Sağol canısıÇok güzel oyalıyor insanı yaa sormaellerine emeğine sağlık bebeğe uyku arkadaşı da ör kadife ipten YouTube da arat onlarla birlikte or ben öyle yapiom
Olsun bı süreden sonra zaten kendiliğinden şekli tahmin edip yapmaya basliosun arttırma eksiltmeleriBebiş daha gelmeden sıkı yönetim ilan etti desenekolay gelsin
Sağol canısıvalla ya baya oyalıyor ufacık şeyi 100kere söküp yaptım bak yine yanlış yapmışım sökücem mecbur ben bunu bu kadar saatte yapıyorsam uyku arkadaşını bilemiyorum çok çok dikkat istiyor o da bende yok aklıma hep bir şey geliyor ne yaptığımı unutuyorum
Dinletti kalp atışını. 6 hafta 3 günlükmüş. Şimdi bakamıyorum yazdıklarınıza. Eve gidince yazacağım tekrar
Kizlar sonuç çıkmış 3 e düşmüş ilaçları bırak dedi ilk reglinde gel hemen kontrol edelim dedi
Ağrılarm var onun dşnda iyiyim cukom
Sen nasılsın bidenemm
Ben şımartamam herifimi
Kıyamam sanaaaaa bulutum
Cok şükür cnm..
Sağlıklar ilerlesin
Kız sen uykucu değildin
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla versin. Hem bebeğiniz için hem de senin için en hayırlı şekilde olsun inşallah. Benim tesellim iki denemelik daha hakkım var. Yine iğne, ilaç kullanıyoruz evet ama yumurta büyütme iğneleri çok daha ağırdı. En azından onları iki sefer daha yapmama gerek kalmadan deneme hakkım var. Ne bileyim anestezisiz iki hak daha var. Senin çok şükür çok daha fazla hakkın var. Hazır hissettiğin zaman, mümkünse bu sefer kaynananın canını sıkmasına da izin vermeden hayırlısıyla olur inşallah. Çok şükür eşin yanında ve sana hep destek. Onlarla aramız iyi olsun da gerisi...Kizlar sonuç çıkmış 3 e düşmüş ilaçları bırak dedi ilk reglinde gel hemen kontrol edelim dedi
YaaKizlar sonuç çıkmış 3 e düşmüş ilaçları bırak dedi ilk reglinde gel hemen kontrol edelim dedi
Gece sinemaya gittik askos 3te geldik eve yatis 4u bulduAğrılarm var onun dşnda iyiyim cukom
Sen nasılsın bidenemm
Ben şımartamam herifimi
Kıyamam sanaaaaa bulutum
Cok şükür cnm..
Sağlıklar ilerlesin
Kız sen uykucu değildin
O sendeki beceri bende yok maalesefOlsun bı süreden sonra zaten kendiliğinden şekli tahmin edip yapmaya basliosun arttırma eksiltmeleri
Uyku ve sersemlik dışında bir şey yapmadıNaptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Düzeltilmiş amh ben de duymamıştım ama şunu biliyorum. Tek başına amh ya da tek başına diğer hormonları baz almıyorlar yorum yaparken. Reglin 3. günü vajinal ultrasonla, büyümeye başlayan folikülleri sayıyorlar. Antral folikül sayımıymış adı. Bunların hepsini beraber değerlendiriyorlar. Senin yumurta sayın kanda çıkan amh değerine göre yüksek olduğu için onu dikkate alıyor sanırımKeyfim yerinde fıstık bir ayı kendime zehir etmisim de haberim olmamış. Gözlerimin feri gitmişti herkese herşeye catiyordum. Ama artık iyiyimdüzeltilmiş amh hiç duymamıştım doktorun bana davranış şekli vs o kadar farklıydı ki anlatamam sana. Dedim netten baktım çatlama kanaması bu kadar surmuyormus dedim. Eşek sipası biz diplomayı boşuna mı aldık diyor kahkaha atacaktım zor tuttum kendimi
N Neal veNurzfr duam sizle kızlar çok çok güzel haberlerle gelin
Yaaaaaa aglycammm aglycamm ollleuyyy beeeeeee
Ohh çok şükür çok şükürbiliyordum ki iyi olduğunu hep sağlıkla devam etsin sağlıcakla kucağına al inşallah
Oyyyy kuzum benimmm ne heyecanlıdır şimdişükürler olsunnn
Oyyy cok sukurr
Vuvvvv vuvvvvvvv
Ohhh çok şükür kuzum
Çok ama çok sevindim canım Allah sağlıkla sihhatle devam ettirsin
Cok şükür cnm..
Sağlıklar ilerlesin
Geçmiş olsun. Bunu da atlattın çok şükür. Yeni model bebeklerin hepsi babasına benziyor. Arkadaşlarım da hep kocalarının kopyasını doğurdu. Halbuki bütün yük kadında. Anneye benzemeleri lazımCok guzeldi karsimda dosdoğru eşimi gördümbenden hiçbir iz yok bebede arkadaşssss
Biraz canımı sıkan mevzu bir bobreginde idrar birkmesi genişleme varmis, takibi gerekyorms, erkek bebeklerde sıklıkla görüneblyorms, bsy cikma ihtimali azmis ama iste can skti braz. Onun dışında her sey iyi şükür
Neynnnn var kuzumah benimde ağrılarım var buluşumm
Ooyhhh yesinler siiziYaahayırlısı olsun nurum insallah bir dahaki sefere❤
Gece sinemaya gittik askos 3te geldik eve yatis 4u bulduyoksa erken kalkıyorum biliyon gzvzvz
Yk bebeğim temizlik yapıodu herif
Mis gibi olmuştur ev temiz temiz otur boşver kafa dinle eşin gelene kadarNeynnnn var kuzum
Ooyhhh yesinler siizi
Yönlendiriodm şuraya yap burayı yap die
Annem grip olmuş çkamıorm
Herif anasına gitti.. Oraya gitmem
Bir başıma kaldm
Oldu vallahiMis gibi olmuştur ev temiz temiz otur boşver kafa dinle eşin gelene kadaranneciğine geçmiş olsun
Neynnnn var kuzum
Ooyhhh yesinler siizi
Bir başıma kaldm
İnşallah bebektendirkasıklarım ağrıyo kuzu iğneden büyük ihtimalle
Anası doğumda napacak çok merak ediyorum. Annene geçmiş olsun. Sen dikkat et. Düğün bugün müydü? ArkadaşınınNeynnnn var kuzum
Ooyhhh yesinler siizi
Bir başıma kaldm
Anası doğumda başı çekme çalışmalarına başladı ama gelin vetosu yedi..Anası doğumda napacak çok merak ediyorum. Annene geçmiş olsun. Sen dikkat et. Düğün bugün müydü? Arkadaşının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?