Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada Nurzfr bende senin gibi amigurimiye başladım ama anahtarlık yapıyorum şimdi fotoyu buraya koyunca fark ettim yanlış yapmışım bir yeri sanırım Eki Görüntüle 2881840
Çok güzel oyalıyor insanı yaa sorma ellerine emeğine sağlık bebeğe uyku arkadaşı da ör kadife ipten YouTube da arat onlarla birlikte or ben öyle yapiom

Aynen öyle kuzumm herşey bebiş için kendin için deseler hayatta vermezdim
Bebiş daha gelmeden sıkı yönetim ilan etti desene kolay gelsin
Çok güzel oyalıyor insanı yaa sorma ellerine emeğine sağlık bebeğe uyku arkadaşı da ör kadife ipten YouTube da arat onlarla birlikte or ben öyle yapiom
Sağol canısı valla ya baya oyalıyor ufacık şeyi 100kere söküp yaptım bak yine yanlış yapmışım sökücem mecbur ben bunu bu kadar saatte yapıyorsam uyku arkadaşını bilemiyorum çok çok dikkat istiyor o da bende yok aklıma hep bir şey geliyor ne yaptığımı unutuyorum

Olsun bı süreden sonra zaten kendiliğinden şekli tahmin edip yapmaya basliosun arttırma eksiltmeleri

Kizlar sonuç çıkmış 3 e düşmüş ilaçları bırak dedi ilk reglinde gel hemen kontrol edelim dedi
Allah hayırlısıyla ve sağlıkla versin. Hem bebeğiniz için hem de senin için en hayırlı şekilde olsun inşallah. Benim tesellim iki denemelik daha hakkım var. Yine iğne, ilaç kullanıyoruz evet ama yumurta büyütme iğneleri çok daha ağırdı. En azından onları iki sefer daha yapmama gerek kalmadan deneme hakkım var. Ne bileyim anestezisiz iki hak daha var. Senin çok şükür çok daha fazla hakkın var. Hazır hissettiğin zaman, mümkünse bu sefer kaynananın canını sıkmasına da izin vermeden hayırlısıyla olur inşallah. Çok şükür eşin yanında ve sana hep destek. Onlarla aramız iyi olsun da gerisi...

Kizlar sonuç çıkmış 3 e düşmüş ilaçları bırak dedi ilk reglinde gel hemen kontrol edelim dedi
Yaa hayırlısı olsun nurum insallah bir dahaki sefere❤
Ağrılarm var onun dşnda iyiyim cukom
Sen nasılsın bidenemm

Ben şımartamam herifimi

Kıyamam sanaaaaa bulutum

Cok şükür cnm..
Sağlıklar ilerlesin

Kız sen uykucu değildin
Gece sinemaya gittik askos 3te geldik eve yatis 4u buldu yoksa erken kalkıyorum biliyon gzvzvz

Naptin cnm ilac bsy yaptı mi?
Uyku ve sersemlik dışında bir şey yapmadı
Düzeltilmiş amh ben de duymamıştım ama şunu biliyorum. Tek başına amh ya da tek başına diğer hormonları baz almıyorlar yorum yaparken. Reglin 3. günü vajinal ultrasonla, büyümeye başlayan folikülleri sayıyorlar. Antral folikül sayımıymış adı. Bunların hepsini beraber değerlendiriyorlar. Senin yumurta sayın kanda çıkan amh değerine göre yüksek olduğu için onu dikkate alıyor sanırım
Yaaaaaa aglycammm aglycamm ollleuyyy beeeeeee
Ohh çok şükür çok şükür biliyordum ki iyi olduğunu hep sağlıkla devam etsin sağlıcakla kucağına al inşallah
Oyyyy kuzum benimmm ne heyecanlıdır şimdi şükürler olsunnn
Vuvvvv vuvvvvvvv
Ohhh çok şükür kuzum
Çok ama çok sevindim canım Allah sağlıkla sihhatle devam ettirsin
N Neal ben sana ne dedim? Evet tam saçını başını yolmak istiyorum şuan mahvettin kendini günlerdir.
N Neal mühim değil de içinde çocuk var neyse. Yoksa yolardım.
Cok şükür cnm..
Sağlıklar ilerlesin
cukulatam Senin mesajı alıntılayamamışım. Amin kızlar inşallah hayırlısıyla. Allah razı olsun hepinizden
Geçmiş olsun. Bunu da atlattın çok şükür. Yeni model bebeklerin hepsi babasına benziyor. Arkadaşlarım da hep kocalarının kopyasını doğurdu. Halbuki bütün yük kadında. Anneye benzemeleri lazım

Ablamın kızında detaylıda beyin ve kalpte beyaz odaklar mı ne var dediler. Parlaklık çıkıyormuş. Amniyosentez istediler. Yaptırmadı. Sapasağlam doğdu. Şimdi üçüncü sınıfa geçti çok şükür sağlığı yerinde. Detaylıda sanırım gördükleri en ufak şeyi bile söylüyorlar. İnşallah sen de sonunda boşuna endişelenmişim diyeceksin. Sağlıkla gelsin oğlun, gelene kadar biraz da annesine benzesin

ah benimde ağrılarım var buluşumm
Neynnnn var kuzum

Yaa hayırlısı olsun nurum insallah bir dahaki sefere❤

Gece sinemaya gittik askos 3te geldik eve yatis 4u buldu yoksa erken kalkıyorum biliyon gzvzvz
Ooyhhh yesinler siizi

Bal0ncuk hanımın eşi geldi bizim pabuç dama atıldı
Yk bebeğim temizlik yapıodu herif
Yönlendiriodm şuraya yap burayı yap die
Annem grip olmuş çkamıorm
Herif anasına gitti.. Oraya gitmem
Bir başıma kaldm

Neynnnn var kuzum

Ooyhhh yesinler siizi

Bir başıma kaldm
Mis gibi olmuştur ev temiz temiz otur boşver kafa dinle eşin gelene kadar anneciğine geçmiş olsun

Neynnnn var kuzum

Ooyhhh yesinler siizi

Bir başıma kaldm
Anası doğumda napacak çok merak ediyorum. Annene geçmiş olsun. Sen dikkat et. Düğün bugün müydü? Arkadaşının

Anası doğumda napacak çok merak ediyorum. Annene geçmiş olsun. Sen dikkat et. Düğün bugün müydü? Arkadaşının
Anası doğumda başı çekme çalışmalarına başladı ama gelin vetosu yedi..
Asla hiç bir fotoğraf karesinde olmayacak
Hatta eve gelince doğurduğumu öğrenecek
Saol cnm.. Yk dündü.. Gittik geldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…