Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anası doğumda başı çekme çalışmalarına başladı ama gelin vetosu yedi..
Asla hiç bir fotoğraf karesinde olmayacak
Hatta eve gelince doğurduğumu öğrenecek
Saol cnm.. Yk dündü.. Gittik geldik
Hiç şaşırtmadı. Hiçbir şey olmamışçasına haklar mı talep edecekmiş bir de sıradan sevgi dolu bir babaanne gibi. Doğurduğunu öğrensin be o kadar da değil

Aynen öyle kuzum sonrasında sıkıntı cekmektense tez sonuçlandı sevincliyim
Yaa hayırlısı olsun nurum insallah bir dahaki sefere❤

Gece sinemaya gittik askos 3te geldik eve yatis 4u buldu yoksa erken kalkıyorum biliyon gzvzvz
Belki kendiliğinden olur o kadar hormon yüklemesi den sonra
O sendeki beceri bende yok maalesefkafamdan yapsam abidik gubidik bir şeye döner sürekli videoyu başa sarıp duruyorum neyse bir süre yapıyım en son şeklini atarım
Olur kuzum olur başta bende öyleydim başa sariodum durdurup durdurup bakiodum öre öre alistimm

Kızlar uzun uzun anlatamıcam ama sigara konusunun eşimle bi alakası yokmuş. Kendisi içmiyormuş. Ben hiç sigara konusunu açmamıştım görmemiş gibi davranmıştım. Bugün kendi kendine aa valizde sigara vardı deyip anlattı durumu. Çok rahatladım cidden.

Anaa ben o ihtimali unuttum. Bu kullandığımu ilaçların öyle bir etkisi olabiliyormuş. Sebibebi mi ne var ya o tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalmıştı sanırım

Hadi gözün aydın

Gözün aydın gelinim

Anaa ben o ihtimali unuttum. Bu kullandığımu ilaçların öyle bir etkisi olabiliyormuş. Sebibebi mi ne var ya o tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalmıştı sanırım
Vücuda bı sürü hormon veriliyo ya atana kadar vücut olma ihtimali artiyormus eğer tüpler tıkalı değilse herifinde spremiyogrami iyi gelirse bida baktircaz o vitaminlere devam edicem dedi alıp da

Vücuda bı sürü hormon veriliyo ya atana kadar vücut olma ihtimali artiyormus eğer tüpler tıkalı değilse herifinde spremiyogrami iyi gelirse bida baktircaz o vitaminlere devam edicem dedi alıp da
Oh oh alsın bakalım. Belli mi olur. Bir tane daha kızın videosunu izlemiştim bak o geldi şimdi aklıma. Ağlaya ağlaya anlatıyordu kız. Tüp tedavisinde negatif sonuç almış sonra kendiliğinden hamile kalmıştı. O ağladıkça ben ağladım izlerken
Bi paket içilmiş sigara için iki gündür içim içimi yiyodu. Çok şükür.
Bana bile burada dert oldu. Sigara konusunda ben de çok hassasım ama geçicidir diye düşünmüştüm. Neyse hiç içmemesi süper olmuş tabii

Aynen yumurta 7 tane gördü canım. Diğer doktor sağda görmemişti sağda 3 tane var 4 tane solda hatta bir tane de solda küçük var toplam 8 tane ve ilaçsız oldu hepicigi
Çok tatlı bir anne olacaksın
Bal0ncuk hanımın eşi geldi bizim pabuç dama atıldı
Bencede
Bu habere çok ama çok sevindim

Aynen yumurta 7 tane gördü canım. Diğer doktor sağda görmemişti sağda 3 tane var 4 tane solda hatta bir tane de solda küçük var toplam 8 tane ve ilaçsız oldu hepicigi
Çok tatlı bir anne olacaksın
Evet biliyorum. Her şey yolunda gidecek inşallah. Başka doktor arayışına girdin mi? Siz cukulatam 'la ilçe olarak yakın mıydınız? Onun gittiği doktor da iyi çıktı bak yakınsa bir araştırsana

Bu gittiğim doktor önerdi bir doktor onada bakacağım cukulatam hiç bilmiyorum yakın mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…