- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.081
Hiç şaşırtmadı. Hiçbir şey olmamışçasına haklar mı talep edecekmiş bir de sıradan sevgi dolu bir babaanne gibi. Doğurduğunu öğrensin be o kadar da değilAnası doğumda başı çekme çalışmalarına başladı ama gelin vetosu yedi..
Asla hiç bir fotoğraf karesinde olmayacak
Hatta eve gelince doğurduğumu öğrenecek
Saol cnm.. Yk dündü.. Gittik geldik
Aynen öyle kuzum sonrasında sıkıntı cekmektense tez sonuçlandı sevincliyimAllah hayırlısıyla ve sağlıkla versin. Hem bebeğiniz için hem de senin için en hayırlı şekilde olsun inşallah. Benim tesellim iki denemelik daha hakkım var. Yine iğne, ilaç kullanıyoruz evet ama yumurta büyütme iğneleri çok daha ağırdı. En azından onları iki sefer daha yapmama gerek kalmadan deneme hakkım var. Ne bileyim anestezisiz iki hak daha var. Senin çok şükür çok daha fazla hakkın var. Hazır hissettiğin zaman, mümkünse bu sefer kaynananın canını sıkmasına da izin vermeden hayırlısıyla olur inşallah. Çok şükür eşin yanında ve sana hep destek. Onlarla aramız iyi olsun da gerisi...
Yaahayırlısı olsun nurum insallah bir dahaki sefere❤
Gece sinemaya gittik askos 3te geldik eve yatis 4u bulduyoksa erken kalkıyorum biliyon gzvzvz
Olur kuzum olur başta bende öyleydim başa sariodum durdurup durdurup bakiodum öre öre alistimmO sendeki beceri bende yok maalesefkafamdan yapsam abidik gubidik bir şeye döner sürekli videoyu başa sarıp duruyorum neyse bir süre yapıyım en son şeklini atarım
Eve geçince öğrenir.. Fazlasına gerek ykHiç şaşırtmadı. Hiçbir şey olmamışçasına haklar mı talep edecekmiş bir de sıradan sevgi dolu bir babaanne gibi. Doğurduğunu öğrensin be o kadar da değil
Anaa ben o ihtimali unuttum. Bu kullandığımu ilaçların öyle bir etkisi olabiliyormuş. Sebibebi mi ne var ya o tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalmıştı sanırımAynen öyle kuzum sonrasında sıkıntı cekmektense tez sonuçlandı sevincliyim
Belki kendiliğinden olur o kadar hormon yüklemesi den sonra
Olur kuzum olur başta bende öyleydim başa sariodum durdurup durdurup bakiodum öre öre alistimm
Hadi gözün aydınKızlar uzun uzun anlatamıcam ama sigara konusunun eşimle bi alakası yokmuş. Kendisi içmiyormuş. Ben hiç sigara konusunu açmamıştım görmemiş gibi davranmıştım. Bugün kendi kendine aa valizde sigara vardı deyip anlattı durumu. Çok rahatladım cidden.
Gözün aydın gelinimKızlar uzun uzun anlatamıcam ama sigara konusunun eşimle bi alakası yokmuş. Kendisi içmiyormuş. Ben hiç sigara konusunu açmamıştım görmemiş gibi davranmıştım. Bugün kendi kendine aa valizde sigara vardı deyip anlattı durumu. Çok rahatladım cidden.
Vücuda bı sürü hormon veriliyo ya atana kadar vücut olma ihtimali artiyormus eğer tüpler tıkalı değilse herifinde spremiyogrami iyi gelirse bida baktircaz o vitaminlere devam edicem dedi alıp daAnaa ben o ihtimali unuttum. Bu kullandığımu ilaçların öyle bir etkisi olabiliyormuş. Sebibebi mi ne var ya o tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalmıştı sanırım
Bi paket içilmiş sigara için iki gündür içim içimi yiyodu. Çok şükür.Hadi gözün aydın
Oh oh alsın bakalım. Belli mi olur. Bir tane daha kızın videosunu izlemiştim bak o geldi şimdi aklıma. Ağlaya ağlaya anlatıyordu kız. Tüp tedavisinde negatif sonuç almış sonra kendiliğinden hamile kalmıştı. O ağladıkça ben ağladım izlerkenVücuda bı sürü hormon veriliyo ya atana kadar vücut olma ihtimali artiyormus eğer tüpler tıkalı değilse herifinde spremiyogrami iyi gelirse bida baktircaz o vitaminlere devam edicem dedi alıp da
Bana bile burada dert oldu. Sigara konusunda ben de çok hassasım ama geçicidir diye düşünmüştüm. Neyse hiç içmemesi süper olmuş tabiiBi paket içilmiş sigara için iki gündür içim içimi yiyodu. Çok şükür.
Ah keşkeeİnşallah bebektendir
Aynen yumurta 7 tane gördü canım. Diğer doktor sağda görmemişti sağda 3 tane var 4 tane solda hatta bir tane de solda küçük var toplam 8 taneUyku ve sersemlik dışında bir şey yapmadı
Düzeltilmiş amh ben de duymamıştım ama şunu biliyorum. Tek başına amh ya da tek başına diğer hormonları baz almıyorlar yorum yaparken. Reglin 3. günü vajinal ultrasonla, büyümeye başlayan folikülleri sayıyorlar. Antral folikül sayımıymış adı. Bunların hepsini beraber değerlendiriyorlar. Senin yumurta sayın kanda çıkan amh değerine göre yüksek olduğu için onu dikkate alıyor sanırım
cukulatam Senin mesajı alıntılayamamışım. Amin kızlar inşallah hayırlısıyla. Allah razı olsun hepinizden
Geçmiş olsun. Bunu da atlattın çok şükür. Yeni model bebeklerin hepsi babasına benziyor. Arkadaşlarım da hep kocalarının kopyasını doğurdu. Halbuki bütün yük kadında. Anneye benzemeleri lazım
Ablamın kızında detaylıda beyin ve kalpte beyaz odaklar mı ne var dediler. Parlaklık çıkıyormuş. Amniyosentez istediler. Yaptırmadı. Sapasağlam doğdu. Şimdi üçüncü sınıfa geçti çok şükür sağlığı yerinde. Detaylıda sanırım gördükleri en ufak şeyi bile söylüyorlar. İnşallah sen de sonunda boşuna endişelenmişim diyeceksin. Sağlıkla gelsin oğlun, gelene kadar biraz da annesine benzesin
Bencede
Bu habere çok ama çok sevindimKızlar uzun uzun anlatamıcam ama sigara konusunun eşimle bi alakası yokmuş. Kendisi içmiyormuş. Ben hiç sigara konusunu açmamıştım görmemiş gibi davranmıştım. Bugün kendi kendine aa valizde sigara vardı deyip anlattı durumu. Çok rahatladım cidden.
Sakinnnnnn valla çok pis kizarimmm
Evet biliyorum. Her şey yolunda gidecek inşallah. Başka doktor arayışına girdin mi? SizAynen yumurta 7 tane gördü canım. Diğer doktor sağda görmemişti sağda 3 tane var 4 tane solda hatta bir tane de solda küçük var toplam 8 taneve ilaçsız oldu hepicigi
Çok tatlı bir anne olacaksın
Siz yine ne çeviriyorsunuz acaba? Çilingir mi kuruluyor yine noluyooSakinnnnnn valla çok pis kizarimmm
Benim ahdim var biliosunnnnSiz yine ne çeviriyorsunuz acaba? Çilingir mi kuruluyor yine noluyoo
Bak yaa rahat duramıyorlarBenim ahdim var biliosunnnn
Ama napim negatifi gördüm hemen yaparımBak yaa rahat duramıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?