- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.101
Aaa aşkolsnAynen yumurta 7 tane gördü canım. Diğer doktor sağda görmemişti sağda 3 tane var 4 tane solda hatta bir tane de solda küçük var toplam 8 taneve ilaçsız oldu hepicigi
Çok tatlı bir anne olacaksın
Bencede
Bu habere çok ama çok sevindim
O değil beee görümce meselesiSakinnnnnn valla çok pis kizarimmm
Bişi çevirmiommmmmm bennSiz yine ne çeviriyorsunuz acaba? Çilingir mi kuruluyor yine noluyoo
Sana takılmayı seviyorum güzel anneAaa aşkolsn
O değil beee görümce meselesi
Bişi çevirmiommmmmm benn
Kız halaya çeker dedi
İçime kurt düşürdü
Halası var mıydı senin kızın?Aaa aşkolsn
Bişi çevirmiommmmmm benn
Kız halaya çeker dedi
İçime kurt düşürdü
Hahahhhh çok kınama o zamannnnnAaa aşkolsn
Bişi çevirmiommmmmm benn
Kız halaya çeker dedi
İçime kurt düşürdü
Kızz anasına gitti temizlik bitinceSana takılmayı seviyorum güzel annetabiki kocisinin yanında olacaksın kalben hep bizle olduğunu hepimiz biliyoruz
3 adet... Hele en büyük halasını o kdar severimki... Bir kaşık suda öldürecemHalası var mıydı senin kızın?
Cok geç söyledinHahahhhh çok kınama o zamannnnn
Farklı şehirlerde misiniz? Benimkinde bir tane abla var. Hala mesaj ya da arama yoluyla bir tebrik etmiş değil. En son, transferden bir gün önce kaza yaptı diye ben geçmiş olsun mesajı atmıştım. O da cevap yazarken merak etme her şey yolunda gidecek falan filan dedi. Kardeşi aradıkça cevap veriyor sağ olsun3 adet... Hele en büyük halasını o kdar severimki... Bir kaşık suda öldürecem
Yıllardır karşıma çıksın die bekliyorm çkmıo denk gelmiorus bi türlü :)
Hayır aynı şehirdeyiz lakin onlar köydeFarklı şehirlerde misiniz? Benimkinde bir tane abla var. Hala mesaj ya da arama yoluyla bir tebrik etmiş değil. En son, transferden bir gün önce kaza yaptı diye ben geçmiş olsun mesajı atmıştım. O da cevap yazarken merak etme her şey yolunda gidecek falan filan dedi. Kardeşi aradıkça cevap veriyor sağ olsun
Amaaaaaaağn öyle daha rahat değil mi? Kafan yorulmuyor işte misHayır aynı şehirdeyiz lakin onlar köyde
Bem köye pek gitmem cok nadir..
Gittiğimdede annewi gile gelmez
En son haber gönderdim gelsin cesareti varsa die.. Ama gelmedi
Sen manzaraya sırtımızı döndürüyon ama olsun
Arkamdan atıp tutmak yerine karşıma çıkmasını tercih edermAmaaaaaaağn öyle daha rahat değil mi? Kafan yorulmuyor işte mis
Sen manzaraya sırtımızı döndürüyon ama olsun
Gitsin bakalımKızz anasına gitti temizlik bitince
3 adet... Hele en büyük halasını o kdar severimki... Bir kaşık suda öldürecem
Yıllardır karşıma çıksın die bekliyorm çkmıo denk gelmiorus bi türlü :)
Cok geç söyledin
Oda 5 kişiye bedel maşallahGitsin bakalım
Ay Allah'tan bende 1 hala olacak
5 ten bile fazla olabilirOda 5 kişiye bedel maşallah
Dilini ısır5 ten bile fazla olabilir
Bu ara sesi çıkmıyor çok şükür
Benim karşıma çıkmasın ya arkamdan atıp tutacaksa da yapsın. Kendine zararArkamdan atıp tutmak yerine karşıma çıkmasını tercih ederm
Bence kaçak güreşçi olmamalı insanlar
Burdada var bir iki tane kendini zeki sanan
Yaa seninki de mi öyle :/ İyi ki halam yok5 ten bile fazla olabilir
Bu ara sesi çıkmıyor çok şükür
İyiyim yemek yaptım oturdum eşimi bekliyorum alışveriş listesi verdim onları alsa da tatlı yapsam.canım çekti boğazı tutamıyorumOldu vallahi
Saol kuzum benm
Sen nasılsn
inşallah fıstıkAynen öyle kuzum sonrasında sıkıntı cekmektense tez sonuçlandı sevincliyim
Belki kendiliğinden olur o kadar hormon yüklemesi den sonra
Olur kuzum olur başta bende öyleydim başa sariodum durdurup durdurup bakiodum öre öre alistimm
Artık manzara karnında.Sen manzaraya sırtımızı döndürüyon ama olsun
Insallah kizzAynen öyle kuzum sonrasında sıkıntı cekmektense tez sonuçlandı sevincliyim
Belki kendiliğinden olur o kadar hormon yüklemesi den sonra
Olur kuzum olur başta bende öyleydim başa sariodum durdurup durdurup bakiodum öre öre alistimm
Yk ya ben sevmiorm arkamdan knuşulmasınıBenim karşıma çıkmasın ya arkamdan atıp tutacaksa da yapsın. Kendine zarar
Yaa seninki de mi öyle :/ İyi ki halam yok
Ben gebelikte tatlıdan tiksindimİyiyim yemek yaptım oturdum eşimi bekliyorum alışveriş listesi verdim onları alsa da tatlı yapsam.canım çekti boğazı tutamıyorumSen napıyorsun
inşallah fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?