Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dilini ısır
Totonu kaşı
Valla sürekli yapıyorum emin ol
Benim karşıma çıkmasın ya arkamdan atıp tutacaksa da yapsın. Kendine zarar

Yaa seninki de mi öyle :/ İyi ki halam yok
Ya bir değişik görümcem
beylikdüzündeyim canım ben. Sen nerdesin

doktorumda selda hanımoğlu çok tatlı bir kadın herkese öneririm. İlk defa bi doktor bana yumurtalarımı gösterdi daha önce hiç göstermemişlerdi
Ben eyupteyim canım doktor orda mi yoksa başka ilçede mi valla bu son gittiğimde öyle gösterdi tek tek miyomu bile gösterdi ama işte gidiyor gönlümün efendisi

Yk ya ben sevmiorm arkamdan knuşulmasını
Çık karşıma delikanlı ol
Böyle laf söyleyip alt etmeti o suratın düştüğünü görmeyi felan cok seviorm

Ben gebelikte tatlıdan tiksindim
Ben de niyese tatlıya düşkün oldum o yüzden sivilcem hiç eksik olmuyor ergen gibiyim düşüncenize katılmıyorum arkamdan da konuşulmasın yüzüme de denmesin eleştiri hiç sevmem

İyiyim yemek yaptım oturdum eşimi bekliyorum alışveriş listesi verdim onları alsa da tatlı yapsam.canım çekti boğazı tutamıyorum
Yine kek mi yapıyorsun napıyorsun? Mutfak ve yatak odası bana çok uzak bir dünya gibi geliyor. 75 m2 evin salondaki koltuğu ile tuvaleti arasında geçiyor günlerim. Koltukta ayak ucu - baş ucu değişimi yapıyorum, iyi oluyor
Artık manzara karnında.
Hıı, çekip atayım mı? Sağlı sollu kırmızı delikli, yeşermiş karın
Yk ya ben sevmiorm arkamdan knuşulmasını
Çık karşıma delikanlı ol
Böyle laf söyleyip alt etmeti o suratın düştüğünü görmeyi felan cok seviorm
Aslında, yaptıkları kötülüğe karşı iyilik yaptığımda o insanların yüzündeki dumur ifadesini görmeyi daha çok seviyorum ama bu da çok sabır işi. Her zaman mümkün olmuyor

Ben de niyese tatlıya düşkün oldum o yüzden sivilcem hiç eksik olmuyor ergen gibiyim düşüncenize katılmıyorum arkamdan da konuşulmasın yüzüme de denmesin eleştiri hiç sevmem
Ben sevmediğim halde sivilce var kuzum..
Arkamdan knuşacağına önümde knuşsn

Asla kötülüpe iyilik yapmam ne münasebet

Hayırlısı inşallah. Karnın dış görüntüsü için demiştim. Ne vicdan yaptırıyonuz yav bu gece de böyle uyumayayım zaten bahane arıyorum
Yav sen niye bu kadar hassassın?
Demek çocuk oyun oynarken ufacık bi düşse üç gün yas tutucaksın :))))

Her ikisi aynı hastanede sanırım
çok çok yakın bana. Bir bakım sağol canım
Aa dikkat etmedim. O kadar çok doktor baktım ki eleye eleye bu ikisi kaldı. Sonra hangi hastanedelerdi diye tekrar bakmadım. İnşallah içine sinen bir doktor bulabilirsin bir an evvel. Doktorun insani yönünü korumasının önemini yaşayarak gördük burada hepimiz
Yav sen niye bu kadar hassassın?
Demek çocuk oyun oynarken ufacık bi düşse üç gün yas tutucaksın :))))
Neblem ya anama çekmişim. Öyle olmayayım diye çok uğraşıyorum ama armut dibine düşmüş

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim bu doktor gidene kadar bunla devam edeceğim....bu sırada doktorlara bakacağım bu yazdıklarını da ekledim listeme
Kesinlikle haklısın hele dün ben şok oldum bu şekilde davranan kadın dogumcuya hiç denk gelmedim. İlk o sağlıksız gebeliğimde adliyedeki kadın dogumcu keseyi kist sanmıştı

Ne demek. İnşallah o doktor gidene kadar hamilelik haberini alırsın da artık sürecini takip edecek bir doktor arayışına girersin direkt.

Yuh yok artık çüş. Gerçekten bu doktorların bir ayarı olsun artık

Amin canım inşallah saglikla sihhatle alırım hamilelik haberini Kist mi dediğimde burdaki aletlerin eski olduğunu net göremediğini dedi okmeydanina yönlendirmişti. Ne saçma sapan günler geçirmişim hey Allah'ım ne sabirliymisim. Beta cikmamisti idrar testini görünce gitmiştim hamileyim diye adam kist olabilir demişti ya. Beta olmasa kist sanacam belki söktürücü kullanacam düşünsene... O zaman ki vicdan azabıni düşünemiyorum bile....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…