- 19 Kasım 2019
- 53.607
- 136.115
- 698
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.141
Yok kanki pasta yapacaktım da muz almamış bugün yapcam.dünü çikolata ve dondurma ile geçiştirdimYine kek mi yapıyorsun napıyorsun? Mutfak ve yatak odası bana çok uzak bir dünya gibi geliyor. 75 m2 evin salondaki koltuğu ile tuvaleti arasında geçiyor günlerim. Koltukta ayak ucu - baş ucu değişimi yapıyorum, iyi oluyor
Hıı, çekip atayım mı? Sağlı sollu kırmızı delikli, yeşermiş karın
Aslında, yaptıkları kötülüğe karşı iyilik yaptığımda o insanların yüzündeki dumur ifadesini görmeyi daha çok seviyorum ama bu da çok sabır işi. Her zaman mümkün olmuyor
ama ben bildiğin ergen gibiyim alnım yanaklar çene her yer sivilce kıza güzellik vercez diye heder oldumBen sevmediğim halde sivilce var kuzum..
Arkamdan knuşacağına önümde knuşsn
Asla kötülüpe iyilik yapmam ne münasebet
Normalde malak gibi yatmayı çok severim de şimdi zorunluluk olduğu için hiç cazip gelmiyor. Kalkasım geliyor sürekliYok kanki pasta yapacaktım da muz almamış bugün yapcam.dünü çikolata ve dondurma ile geçiştirdiminsanın canı çekince mecbur kalkıyor ben de ilk 3 ay senin gibiydim hiç tatlı bilmem ne yapmadım bir tek yatıyordum sen bolca yat bebiş tutunsun sonra yaparsın Ben artık yatmasam daha iyi bacağımın arkasında mor bir variscik gördüm umarım artmaz
Sinemalar açık mı? Nasıl bir yer anlatsana. Ben en son ne zaman gittiğimi hatırlayamıyorum. Halbuki ne güzel de giderdikGünaydınlareşim dün sürpriz yapıp sinema bileti almış ondan girip yazamadım kıyamet yakın herhalde sürprizle karşılaştığıma göre akşam dışarı çıkmak gezmek ne güzel bir hismiş özlemişim umarım kışın yine kapanmayız
Olsun dayan birazcıcık hemen geçiyor günler nasılsaNormalde malak gibi yatmayı çok severim de şimdi zorunluluk olduğu için hiç cazip gelmiyor. Kalkasım geliyor sürekli
Sinemalar açık mı? Nasıl bir yer anlatsana. Ben en son ne zaman gittiğimi hatırlayamıyorum. Halbuki ne güzel de giderdik
Güzel yermiş. Belki bir gün ben de giderimOlsun dayan birazcıcık hemen geçiyor günler nasılsasinema her yerin kapkaranlık olduğu… ben en son 1 yıl önce gitmiştim şimdi gidince bir tuhaf oldum her saniye vay be diyerek ağzım açık geçti yeni açıldı sanırım bir kaç gün oldu.hızlı ve öfkeli tavsiye ederim baya sağlam film yapmışlar Sinemada da oturuluyor aslında gidilebilir lekelenme devam ediyor mu
Evde yaparsın sinema keyfi tvye bağla pcyi yada telefonu,seç bir korku aksiyon, aldır enişteye abur cubur oh misGüzel yermiş. Belki bir gün ben de giderim
Kapalı yere girmiyorum ya corona yüzünden. Yoksa oturma kısmından dolayı en rahat gidebileceğim yer aslında. Sinemada film izlemeyi de çok özlemişim. 1,5 yıl oldu galiba gitmeyeli. Ben koltuğumla bütünleşmeye devam bir süre daha
Nerden buluon yaDoğrular
Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..Yok kanki pasta yapacaktım da muz almamış bugün yapcam.dünü çikolata ve dondurma ile geçiştirdiminsanın canı çekince mecbur kalkıyor ben de ilk 3 ay senin gibiydim hiç tatlı bilmem ne yapmadım bir tek yatıyordum sen bolca yat bebiş tutunsun sonra yaparsın Ben artık yatmasam daha iyi bacağımın arkasında mor bir variscik gördüm umarım artmaz
ama ben bildiğin ergen gibiyim alnım yanaklar çene her yer sivilce kıza güzellik vercez diye heder oldumtam benim kafadasın helal kötülüğe niye iyilikle cevap verilir ki adalet diye bir şey var
Abur mu cuburEvde yaparsın sinema keyfi tvye bağla pcyi yada telefonu,seç bir korku aksiyon, aldır enişteye abur cubur oh mis
Çünküm ben bir eşek sıpasıyımNerden buluon ya
Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..
Ayyy yesinler sizi...Hemsirecik te sinemaya gitmişti eşiyle..
Ben sinema sevmiorm
Eşime sinemaya gidelim mi desem, adam o gün havalara uçar
Yaaa offff deliiiiiÇünküm ben bir eşek sıpasıyımdoktorcum öyle dedi bebişim de köpek kakası
Köpek kakası geldiğinde sevmeye gelecen miYaaa offff deliiiii
Tarihi unutma...Köpek kakası geldiğinde sevmeye gelecen mi
Oyyy canımsınTarihi unutma...
Söz
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah paremOyyy canımsınablasıyla çok iyi anlaşacak benim minnak köpek kakam
Hayali bile güzel be canım
Amin canım amin inşallahAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah parem
Hissediyorm yakın o zaman
Gelmiyor iyice unuttu bence biziAklıma düştün yineMatmazeell
Hiç bir gidiş bu kdar üzmemişti beni
Hep diyorum acaba gelirmi
Yazdıklarımızı okuyorsan geri gel
Ocakta gelmiş.. Benm kötü olduğm zamanlarda..Gelmiyor iyice unuttu bence bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?