Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kanki pasta yapacaktım da muz almamış bugün yapcam.dünü çikolata ve dondurma ile geçiştirdim insanın canı çekince mecbur kalkıyor ben de ilk 3 ay senin gibiydim hiç tatlı bilmem ne yapmadım bir tek yatıyordum sen bolca yat bebiş tutunsun sonra yaparsın Ben artık yatmasam daha iyi bacağımın arkasında mor bir variscik gördüm umarım artmaz
Ben sevmediğim halde sivilce var kuzum..
Arkamdan knuşacağına önümde knuşsn

Asla kötülüpe iyilik yapmam ne münasebet
ama ben bildiğin ergen gibiyim alnım yanaklar çene her yer sivilce kıza güzellik vercez diye heder oldum tam benim kafadasın helal kötülüğe niye iyilikle cevap verilir ki adalet diye bir şey var

Günaydınlar eşim dün sürpriz yapıp sinema bileti almış ondan girip yazamadım kıyamet yakın herhalde sürprizle karşılaştığıma göre akşam dışarı çıkmak gezmek ne güzel bir hismiş özlemişim umarım kışın yine kapanmayız

Normalde malak gibi yatmayı çok severim de şimdi zorunluluk olduğu için hiç cazip gelmiyor. Kalkasım geliyor sürekli
Sinemalar açık mı? Nasıl bir yer anlatsana. Ben en son ne zaman gittiğimi hatırlayamıyorum. Halbuki ne güzel de giderdik

Olsun dayan birazcıcık hemen geçiyor günler nasılsa sinema her yerin kapkaranlık olduğu… ben en son 1 yıl önce gitmiştim şimdi gidince bir tuhaf oldum her saniye vay be diyerek ağzım açık geçti yeni açıldı sanırım bir kaç gün oldu.hızlı ve öfkeli tavsiye ederim baya sağlam film yapmışlar Sinemada da oturuluyor aslında gidilebilir lekelenme devam ediyor mu

Güzel yermiş. Belki bir gün ben de giderim

Kapalı yere girmiyorum ya corona yüzünden. Yoksa oturma kısmından dolayı en rahat gidebileceğim yer aslında. Sinemada film izlemeyi de çok özlemişim. 1,5 yıl oldu galiba gitmeyeli. Ben koltuğumla bütünleşmeye devam bir süre daha

Evde yaparsın sinema keyfi tvye bağla pcyi yada telefonu,seç bir korku aksiyon, aldır enişteye abur cubur oh mis

Nerden buluon ya

Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..
Ayyy yesinler sizi... Hemsirecik te sinemaya gitmişti eşiyle..
Ben sinema sevmiorm
Eşime sinemaya gidelim mi desem, adam o gün havalara uçar

Evde yaparsın sinema keyfi tvye bağla pcyi yada telefonu,seç bir korku aksiyon, aldır enişteye abur cubur oh mis
Abur mu cubur
Benimki evi teknoloji üssüne çevirdiği için tv'ye bağladığı bir cihazla binlerce filmden seç beğen al yapabiliyorsun ama istemiyorum ki. Odaklanamıyorum. Bomboş youtube içerikleri ve aynı konulu Türk yaz dizilerini izliyorum

Nerden buluon ya

Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..
Ayyy yesinler sizi... Hemsirecik te sinemaya gitmişti eşiyle..
Ben sinema sevmiorm
Eşime sinemaya gidelim mi desem, adam o gün havalara uçar
Çünküm ben bir eşek sıpasıyım doktorcum öyle dedi bebişim de köpek kakası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…