- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.161
Evet gelmiş ama hicbirsey demediOcakta gelmiş.. Benm kötü olduğm zamanlarda..
Ama aktifleşmemiş
Evet gelmiş ama hicbirsey demediüyeliği açılmamış o yüzden bizi unuttu diyorum
Ben severim ya guzel film oluncaNerden buluon ya
Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..
Ayyy yesinler sizi...Hemsirecik te sinemaya gitmişti eşiyle..
Ben sinema sevmiorm
Eşime sinemaya gidelim mi desem, adam o gün havalara uçar
Ana sinema sevmeyen biri mi varmış ben şok nesini sevmiyorsun mis gibi ses görüntüNerden buluon ya
Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..
Ayyy yesinler sizi...Hemsirecik te sinemaya gitmişti eşiyle..
Ben sinema sevmiorm
Eşime sinemaya gidelim mi desem, adam o gün havalara uçar
çok iyimiş elindeki nimetlerden faydalanmak yerine klasik şeylere takılıyorsun hiçbir şey demiyorumAbur mu cubur
Benimki evi teknoloji üssüne çevirdiği için tv'ye bağladığı bir cihazla binlerce filmden seç beğen al yapabiliyorsun ama istemiyorum ki. Odaklanamıyorum. Bomboş youtube içerikleri ve aynı konulu Türk yaz dizilerini izliyorum
Odunum benBen severim ya guzel film olunca
Ayyy yk artk istesekte gideneyizAna sinema sevmeyen biri mi varmış ben şok nesini sevmiyorsun mis gibi ses görüntüenişteyi şımart arada götür
çok iyimiş elindeki nimetlerden faydalanmak yerine klasik şeylere takılıyorsun hiçbir şey demiyorumyoutube da ne açıyorsun ki pek birşey yok mutfağı toplarken ses olsun diye vlog bilmem ne açıyorum tv desen klasik yaz dizileri baydı artık bir masterchef var her akşam onu izliyoruz en azından o sarıyor
Haydi Bismillah
Ene doğru yeni aile üyesi geliyor yakındaOdunum ben
Ayyy yk artk istesekte gideneyiz
hadi inşallah
Bahanem oluo bulutumEne doğru yeni aile üyesi geliyor yakında
hadi inşallah
Haydi Bismillah
Tüm dileklerimiz gerçekleşsin kızlarEne doğru yeni aile üyesi geliyor yakında
hadi inşallah
Böyle bahaneye can kurbanBahanem oluo bulutum
inşallah inşallahTüm dileklerimiz gerçekleşsin kızlar
Ben iyice ağırlaştm artk bişi yapamıormBöyle bahaneye can kurban3 buçuk ay sonra benim muhtemel sonum artık ne gezmemiz kalır ne bir şey tadını çıkarayım bu yaz
inşallah inşallah
Allah gönlüne niyetine göre versin kuzum..Havuzlu bir ev diliyorum bakalım bu sene olacak mı
Masterchef hiç izlemem. Dizileri de tv kanalından değil yine youtube'dan açıp izliyorum. 2500 kez durdurup devam ediyorum. Cidden odaklanamıyorum bulantı yüzünden. Telefonu elime 3. alışım bu mesajı yaxabilmek içinAna sinema sevmeyen biri mi varmış ben şok nesini sevmiyorsun mis gibi ses görüntüenişteyi şımart arada götür
çok iyimiş elindeki nimetlerden faydalanmak yerine klasik şeylere takılıyorsun hiçbir şey demiyorumyoutube da ne açıyorsun ki pek birşey yok mutfağı toplarken ses olsun diye vlog bilmem ne açıyorum tv desen klasik yaz dizileri baydı artık bir masterchef var her akşam onu izliyoruz en azından o sarıyor
Öyle yapıcam inşallahBen iyice ağırlaştm artk bişi yapamıorm
Ama önünde zaman var.. Gerçekten gez toz iyice
Allah gönlüne niyetine göre versin kuzum..
tavsiye ederimMasterchef hiç izlemem. Dizileri de tv kanalından değil yine youtube'dan açıp izliyorum. 2500 kez durdurup devam ediyorum. Cidden odaklanamıyorum bulantı yüzünden. Telefonu elime 3. alışım bu mesajı yaxabilmek için
Gidelim gidelim daha deniz sezonunu açamadık zaten şöyle serin serinHadi gelin denize gidelim
Cok sıkıldım valla
Biraz hava alma zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?