Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nerden buluon ya

Demi ya... Uğraşamam... Devir malesef öyle değil..
Ayyy yesinler sizi... Hemsirecik te sinemaya gitmişti eşiyle..
Ben sinema sevmiorm
Eşime sinemaya gidelim mi desem, adam o gün havalara uçar
Ana sinema sevmeyen biri mi varmış ben şok nesini sevmiyorsun mis gibi ses görüntü enişteyi şımart arada götür
çok iyimiş elindeki nimetlerden faydalanmak yerine klasik şeylere takılıyorsun hiçbir şey demiyorum youtube da ne açıyorsun ki pek birşey yok mutfağı toplarken ses olsun diye vlog bilmem ne açıyorum tv desen klasik yaz dizileri baydı artık bir masterchef var her akşam onu izliyoruz en azından o sarıyor

Ben severim ya guzel film olunca
Odunum ben

Ayyy yk artk istesekte gideneyiz

Masterchef hiç izlemem. Dizileri de tv kanalından değil yine youtube'dan açıp izliyorum. 2500 kez durdurup devam ediyorum. Cidden odaklanamıyorum bulantı yüzünden. Telefonu elime 3. alışım bu mesajı yaxabilmek için

Ben iyice ağırlaştm artk bişi yapamıorm
Ama önünde zaman var.. Gerçekten gez toz iyice

Allah gönlüne niyetine göre versin kuzum..
Öyle yapıcam inşallah her zamanın ayrı güzelliği var kavuşma zamanı da çok güzel amin amin Allah hepimizin gönlüne göre versin bal0ncuğum
tavsiye ederim Öyle durdurunca da hiç bitmez bulantı kötü oluyor ya umarım ilk trimester böyle geçmez Allah yardımcın olsun bulantı olunca erkek olur derler bakalım tutacak mı sende

Bugün kistim çok ağrı yapıyor ya. Bebek büyüdükçe sıkıştırmaya başladı. Yarına randevu aldım. Artık son bir ay doktorla akraba gibi olcaz galiba. Kaç gündür zaten rahatsız ediyodu. Erken doğum falan demez inşallah. Zilli de durmadan tekmeliyo yer açmak için. Sag tarafıma bile yatamaz oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…