Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum hiç bakamadım neler konuştunuz haberim yok ama nere olursa gelirim sizinle
Çok tatlısın Denize gidelim dedi bal0ncuk olur dedim sende seversin belkim bu arada bitirdim sonunda nasıl olmuş videodaki kadından bir ilmek fazla örüp durdum söküp baştan yaptım yine fazla oldu söküp baştan yaptım yine fazla oldu sonra salladım

Çok güzel olmuss ellerine emeğine sağlık gitmem mi ben günübirlik nerelere gidip geldim bı bilsen çok yorulmusum ama var ya

Çok güzel olmuss ellerine emeğine sağlık gitmem mi ben günübirlik nerelere gidip geldim bı bilsen çok yorulmusum ama var ya
Teşekkür ederim canısı sen kadar olmasak da günü birlik iyi de baya yorucu oluyor yol insanı yoruyor nerelere gittin kim bilir gezenti bana da akrabalar gelcekmiş şehir dışında bir günde hızlandırılmış temizlik ve diğer günde 5 6 çeşit bir şey yapmam lazım bu şekilde yorulucam İnsan hamile der gelmez napcan Miss Bride yi kınadım herhalde başıma geleceği varmış
evet sen gibi deniz havası oh mis yarasın

N Neal iki doktor dedi. İkisi de dibimde. Regl olacak gibi ağrım var. Bakalım film için gün alacağım. Şu anki doktor gidene kadar onlayim. Sonra listeden seçeceğim canım.tesekkur ederim canım

Hadi inşallah hsg sana uğurlu gelir Hissediyorum az kaldı kavuşucaz bizde bebelerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…