- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.181
Kuzum hiç bakamadım neler konuştunuz haberim yok ama nere olursa gelirim sizinle
Çok tatlısınKuzum hiç bakamadım neler konuştunuz haberim yok ama nere olursa gelirim sizinle
Çok güzel olmuss ellerine emeğine sağlıkÇok tatlısınDenize gidelim dedi bal0ncuk olur dedim sende seversin belkim bu arada bitirdim sonunda nasıl olmuş videodaki kadından bir ilmek fazla örüp durdum söküp baştan yaptım yine fazla oldu söküp baştan yaptım yine fazla oldu sonra salladım Eki Görüntüle 2882415
Gezginci o
Valla sürekli yapıyorum emin ol
Ya bir değişik görümcem
Ben eyupteyim canım doktor orda mi yoksa başka ilçede mi valla bu son gittiğimde öyle gösterdi tek tek miyomu bile gösterdiama işte gidiyor gönlümün efendisi
Baktım da doktorda Beylikdüzü'nde imiş bana birazdan fazla uzak
Duydumki banlar sıfırlanmış bende ilk hakkimi hayvanlar icin kullanayim dedim ama olmadi hxhshsb
Ay çılgn seni..Duydumki banlar sıfırlanmış bende ilk hakkimi hayvanlar icin kullanayim dedim ama olmadi hxhshsb
Boyle konular okuyunca tutamiyom kendimiAy çılgn seni..
Rahat dur.. Sıfırlandı die gitmenmi gerek
Teşekkür ederim canısı sen kadar olmasak daÇok güzel olmuss ellerine emeğine sağlıkgitmem mi ben günübirlik nerelere gidip geldim bı bilsen çok yorulmusum ama var ya
evet sen gibiGezginci o
Ay inşallah canım inşallahHadi inşallah hsg sana uğurlu gelirHissediyorum az kaldı kavuşucaz bizde bebelerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?