Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah kolaylıklar versin kuzum senin işin daha zor bana iki senedir gelecekler gelmediler bı turlu

Biz hayvan severlere saygı gösteriyoruz da hayvan severler neden biz hayvanlardan korkanlar saygı göstermiyor sen dokunabiliyorsun kardisim ben dokunamiyorum fobim var niye dibine dibine sokuosun kovalayinca suçlu ben oluyoorum

Öyle kuzum ama bizim ailede herkes sinovac oldu kimseye yan etkisi olmadı komşu biontech oldu bı hafta yattı çok fena dokundu ona ondan bende sinovac olcam
Hadi ya hangisi iyi gelecekse..şifa olsun
Biz hayvan severlere saygı gösteriyoruz da hayvan severler neden biz hayvanlardan korkanlar saygı göstermiyor sen dokunabiliyorsun kardisim ben dokunamiyorum fobim var niye dibine dibine sokuosun kovalayinca suçlu ben oluyoorum
benimde fobim var bakamıyorum bile.keşke herkes düşünceli olsa.saygı her yerde olmuyor maalesef

Hadi ya hangisi iyi gelecekse..şifa olsun

benimde fobim var bakamıyorum bile.keşke herkes düşünceli olsa.saygı her yerde olmuyor maalesef
Amin kuzummm...
Aynen öyle biz nasıl saygı gösteriyorsak onlarda empati yapıp saygı göstersin bı zahmet bu ne yaa valla çok sinirlendim sanki hayvanları bogazlioz gibi davraniolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…