- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.201
Allah kolaylıklar versin kuzum senin işin daha zor bana iki senedir gelecekler gelmediler bı turluTeşekkür ederim canısı sen kadar olmasak dagünü birlik iyi de baya yorucu oluyor yol insanı yoruyor nerelere gittin kim bilir gezenti bana da akrabalar gelcekmiş şehir dışında bir günde hızlandırılmış temizlik ve diğer günde 5 6 çeşit bir şey yapmam lazım bu şekilde yorulucam İnsan hamile der gelmez napcan @Miss Bride yi kınadım herhalde başıma geleceği varmış
evet sen gibideniz havası oh mis yarasın
Amin kuzum iyi geldi valla ama şuan heryerim şişmişOhhhh sefan olsun
Çok gezmekten şismekAmin kuzum iyi geldi valla ama şuan heryerim şişmişasi olmaya gidecem bide bugün iki buçukta
Aynen sorma valla bı günde 900 km yol yapmışızÇok gezmekten şismekhangisinden olacaksın
Sinovac olanlar üçüncü doz da olacak diyorlarAynen sorma valla bı günde 900 km yol yapmışızsinovac olcam ya bizim herkes sinovac oldu bende onu olayım dedim
Beş doz üç doz vurunuruz bakalım yaa bu deltaya ama sinovac etkili diolar amann bilemedimki napalim altı yedi ay var daha üçüncü doza bakalım o zamana ne cikarSinovac olanlar üçüncü doz da olacak diyorlarbende bu hafta aşı olacam sanırım hangisi olsun kararsızım
Sağolasın canısıAllah kolaylıklar versin kuzum senin işin daha zor bana iki senedir gelecekler gelmediler bı turlu
Aslında herkes alman aşısını diyor o biontech değil miydiAynen sorma valla bı günde 900 km yol yapmışızsinovac olcam ya bizim herkes sinovac oldu bende onu olayım dedim
Öyle kuzum ama bizim ailede herkes sinovac oldu kimseye yan etkisi olmadı komşu biontech oldu bı hafta yattı çok fena dokundu ona ondan bende sinovac olcamAslında herkes alman aşısını diyor o biontech değil miydi
Hadi yaÖyle kuzum ama bizim ailede herkes sinovac oldu kimseye yan etkisi olmadı komşu biontech oldu bı hafta yattı çok fena dokundu ona ondan bende sinovac olcam
benimde fobim var bakamıyorum bile.keşke herkes düşünceli olsa.saygı her yerde olmuyor maalesefBiz hayvan severlere saygı gösteriyoruz da hayvan severler neden biz hayvanlardan korkanlar saygı göstermiyor sen dokunabiliyorsun kardisim ben dokunamiyorum fobim var niye dibine dibine sokuosun kovalayinca suçlu ben oluyoorum
Amin kuzummm...Hadi yahangisi iyi gelecekse..şifa olsun
benimde fobim var bakamıyorum bile.keşke herkes düşünceli olsa.saygı her yerde olmuyor maalesef
Kız ne olduAmin kuzummm...
Aynen öyle biz nasıl saygı gösteriyorsak onlarda empati yapıp saygı göstersin bı zahmet bu ne yaa valla çok sinirlendim sanki hayvanları bogazlioz gibi davraniolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?