- 19 Ocak 2020
- 7.860
- 17.139
- 248
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.221
HeeeeeeMarkete gittiydim kızın biriyle atistim
Benm annem babam eşim kv kp halalar tyzeler dayılar aklına km gelirseÖyle kuzum ama bizim ailede herkes sinovac oldu kimseye yan etkisi olmadı komşu biontech oldu bı hafta yattı çok fena dokundu ona ondan bende sinovac olcam
Benim yaşadığım olayı hatırlıosn demiBiz hayvan severlere saygı gösteriyoruz da hayvan severler neden biz hayvanlardan korkanlar saygı göstermiyor sen dokunabiliyorsun kardisim ben dokunamiyorum fobim var niye dibine dibine sokuosun kovalayinca suçlu ben oluyoorum
Aa dogru yok ya o kdr yaşamadım sadece atistim azıcık biz bende sizde korkanlar empati yapın saygı gösterin dedim sustuBenm annem babam eşim kv kp halalar tyzeler dayılar aklına km gelirse
Herkes biontech oldu kmseyede bişi olmadı
Bende biontech vurulcam
Benim yaşadığım olayı hatırlıosn demi
Emin ol ben kdsr yaşamamşsndır
Bişey diyim mi bazen gerçekten cılkını çıkarıolarAa dogru yok ya o kdr yaşamadım sadece atistim azıcık biz bende sizde korkanlar empati yapın saygı gösterin dedim sustu
Aynen öyle vallaBişey diyim mi bazen gerçekten cılkını çıkarıolar
Cok güzel oluo vakit geçio hahahhaaAyyy ne güzel kafayı koymuşum masaya uyumuşum
Kimse anlamadı sanırım
Ama bir an çok kötu oldum. Nerdeyim ben, saat kaç olduCok güzel oluo vakit geçio hahahhaa
Benm cok alışık oldğm bişeyAma bir an çok kötu oldum. Nerdeyim ben, saat kaç oldukafamda düşünceler , hep onların yüzünden ama 8.30 mesai mi olur
Ay çok sersem oluyormuş insan bir daha yok anacim akşam erken yatacağımBenm cok alışık oldğm bişey
Vsvsvsgsgsgs benim kedime dokunursun bence cunku teyzesin senBiz hayvan severlere saygı gösteriyoruz da hayvan severler neden biz hayvanlardan korkanlar saygı göstermiyor sen dokunabiliyorsun kardisim ben dokunamiyorum fobim var niye dibine dibine sokuosun kovalayinca suçlu ben oluyoorum
Enee neden sinovac oldun kizAsimi da oldumm üç doz ya ikisini sinovac birini biontech olcam
Gecmis olsun beyazim nasil oldu şimdi iyidir inşallah ❤Kızlar selam herkese tek tek yazamadım oğlan bacağını kırdı girip bakamadım 3 hafta olacak yatıyor tek bakıyorum bu halde çok zormuş
Ancak yazabildim buraya da
Sağol canım 10 ağrı çekti çok zordu kötüydü bu hafta geçici alçıya geçicez daha iyi gibi ama çok zormuş gercektenVsvsvsgsgsgs benim kedime dokunursun bence cunku teyzesin sen
Enee neden sinovac oldun kiz
Gecmis olsun beyazim nasil oldu şimdi iyidir inşallah ❤
Kırık zaten kendi basina çok zor maalesef cocuk oluncada 2 kat zordur eminim. Geçici alci biraz daha hafif oluyor , rahatlar yavrumSağol canım 10 ağrı çekti çok zordu kötüydü bu hafta geçici alçıya geçicez daha iyi gibi ama çok zormuş gercekten
Bilmem ki dünden beri bayağı fena yaptı. Ben kaygı bozukluğu yüzünden 2-3 yılımı gelgitli bulantı ve kusmalarla geçirdim. Bence bu yüzden çok yatkındım. Üstüne de böyle sıkıntılı başlayınca o da tetiklemiş olabilir gibi geliyor ama bilmiyorum tabiitavsiye ederimÖyle durdurunca da hiç bitmez bulantı kötü oluyor ya umarım ilk trimester böyle geçmez Allah yardımcın olsun bulantı olunca erkek olur derler bakalım tutacak mı sende
Hay Allah ya geçmiş olsun beyaz. Allah şifa versin, sana da yardım etsin. Merak ettik biz de seniKızlar selam herkese tek tek yazamadım oğlan bacağını kırdı girip bakamadım 3 hafta olacak yatıyor tek bakıyorum bu halde çok zormuş
Ancak yazabildim buraya da
İnşallah canım ya Allah kimseye vermesin bir anda oldu beler yasadık su 3 haftada psikoloji alt ust resmen geçsin gitsin artıkKırık zaten kendi basina çok zor maalesef cocuk oluncada 2 kat zordur eminim. Geçici alci biraz daha hafif oluyor , rahatlar yavrum
Amin canım sağol annem de hastalandı aynı anda tek kaldım kımse yoktu yardım edecek ben baktım bu haldeHay Allah ya geçmiş olsun beyaz. Allah şifa versin, sana da yardım etsin. Merak ettik biz de seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?