- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.241
Kötü denk gelmiş. Ben de annen yardıma gelemedi mi diye düşünmüştüm ama belki yine tartışmışsnızdır diye sormayayım dedim. Geçmiş olsun cümletenAmin canım sağol annem de hastalandı aynı anda tek kaldım kımse yoktu yardım edecek ben baktım bu halde
Kuzummmm çok çok geçmiş olsunKızlar selam herkese tek tek yazamadım oğlan bacağını kırdı girip bakamadım 3 hafta olacak yatıyor tek bakıyorum bu halde çok zormuş
Ancak yazabildim buraya da
Uzaktan seviom yaaaVsvsvsgsgsgs benim kedime dokunursun bence cunku teyzesin sen
Enee neden sinovac oldun kiz
Gecmis olsun beyazim nasil oldu şimdi iyidir inşallah ❤
Sağol canımKuzummmm çok çok geçmiş olsun
Uzaktan seviom yaaa
Hayir kucagina alman lazim o oyle seviyor gsgsgdvKuzummmm çok çok geçmiş olsun
Uzaktan seviom yaaa
Çığlığı basınca görürsünHayir kucagina alman lazim o oyle seviyor gsgsgdv
Gzgzgsgs teyze gibi teyze nur gsgsgshsÇığlığı basınca görürsün
Çok geçmiş olsun canım bir an evvel sağlığına kavuşsun hem evladın hem annenKızlar selam herkese tek tek yazamadım oğlan bacağını kırdı girip bakamadım 3 hafta olacak yatıyor tek bakıyorum bu halde çok zormuş
Sağol parem inşallahÇok geçmiş olsun canım bir an evvel sağlığına kavuşsun hem evladın hem annen
Bugün kontrolüm vardı, daha doğurmadım.Bal0ncuk Miss Bride Doğurmadınız di mi? Ekrana çok bakamıyorum. Söyleyin bebeklerinize, vakitlerini beklesinler
Nasıl geçti kontrol canım prenses nasılBugün kontrolüm vardı, daha doğurmadım.
Bir sonraki randevu 26 temmuz :)
Çok şükür iyi gibiydi. Prenses 2.300 gr. olmuş.Nasıl geçti kontrol canım prenses nasıl
BeyazımmmmmmmKızlar selam herkese tek tek yazamadım oğlan bacağını kırdı girip bakamadım 3 hafta olacak yatıyor tek bakıyorum bu halde çok zormuş
Ykkk nealim doğurmadmBal0ncuk Miss Bride Doğurmadınız di mi? Ekrana çok bakamıyorum. Söyleyin bebeklerinize, vakitlerini beklesinler
CanımsınBeyazımmmmmmm
Ay lav yu beybimmmm
Özledim cınımmmm
Ykkk nealim doğurmadm
Herif geldi ya... Özlem gidiyoruz
2-3güne sıkılırım
Doğurursam mutlaka doğuruyorummmmmm
Diye yazarm
Çok gezento durmadı yerinde
Sen gel hatayda yaşa bidegez kuzu gezBen çıktım dışarı pişman olup geri döndüm çok sıcaaaak
Cano canoCanımsınSağlıkla doğur lenamızı güzel anne
Ohhh maşallah maşallah .. hiç kötüye düşünme erken doğum olmayacak vakti saati gelince minnoş fıstıkÇok şükür iyi gibiydi. Prenses 2.300 gr. olmuş.
Doktor erken doğum olabilir diye kan sulandırıcıyı bıraktırdı. Stres var yine bir ay. Toksoplazma testi için de kan verdim, bi kez hamileliğin başında vermiştim. Doğum fotoğrafçısıyla konuştuk, oda süsleme için konuştuk, fiyat aldık.
Başka da birşey yapmadık hastanede.
Hm en kısa sürede geçer inşallahBilmem ki dünden beri bayağı fena yaptı. Ben kaygı bozukluğu yüzünden 2-3 yılımı gelgitli bulantı ve kusmalarla geçirdim. Bence bu yüzden çok yatkındım. Üstüne de böyle sıkıntılı başlayınca o da tetiklemiş olabilir gibi geliyor ama bilmiyorum tabii
geçmiş olsun sanada Allah kolaylık versinKızlar selam herkese tek tek yazamadım oğlan bacağını kırdı girip bakamadım 3 hafta olacak yatıyor tek bakıyorum bu halde çok zormuş
Yok almiyim baluşumSen gel hatayda yaşa bide
Cano cano
Çok sağol canım inşallahMNbeyaz çok geçmiş olsun inşallah atlatırsınız hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?