Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İğneden sonraki 14. Günüm, testim negatif
Silik çizgi bile yok.
Kısmet, hayırlısı.
Şimdi regl bekleme zamanı.
Biraz kafamı dinlicem ufak bi tatile çıkarız belki bu ay tedavi istemiyorum, sonraki ay inşallah.
Ara sıra uğrarım gelirim sizi seviyorum

Hayırlısı inşallah. Tatil yapabilen herkes tatil yapsın ya dünyanın een güzel şeyi tatil mis. Tedaviye sonra devam edersiniz. İnşallah çok bekletmeden gelir bebik

Bulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesini

Cnmmmm cukom... Seni cok seviyoruz üzülme...
Daha yeni başladn...
U Uzaygemisi35 nerelerde bilmiorm ama sanırım ondada ilk tedavide olmamştı..
Sabredecez

Hayırlısı inşallah. Tatil yapabilen herkes tatil yapsın ya dünyanın een güzel şeyi tatil mis. Tedaviye sonra devam edersiniz. İnşallah çok bekletmeden gelir bebik

inşallah nealim

Daha yeni başladn...
Sabredecez

aynen baluşumm

Daha yeni başladn...
Sabredecez
Evet cukulatam doğru diyor. U Uzaygemisi35 'nin cimcime de üçüncü denemede geldi. Yeni model bebekler nazlı biraz, gelmeden bizi terbiye ediyorlar

Daha yeni başladn...
Sabredecez

Evet cukulatam doğru diyor. U Uzaygemisi35 'nin cimcime de üçüncü denemede geldi. Yeni model bebekler nazlı biraz, gelmeden bizi terbiye ediyorlar
cukulatam kesinlikle öyle canım. Benim ilk tedavide olmadı, ikinci ay da olmadı hep 4er yumurta vardı baya umutluyduk, günlerinize uyduk olmadı. 2.de olmayınca hatta ben eşimle konuştum, artık drla bir sonraki aşamayı konuşalım nedir ne değildir ona göre kendimizi hazırlayalım dedim. 3.aya bu şekilde umutsuz girmiştim ama 3.ay oldu. Kısmet gerçekten bebişler kendi istedikleri zamanı seçiyorlar. İçinde yaşarken bunları düşünmek zor ama ben hep hayırlısı hayırlı zamanda olsun dedim. Hayırlı zamanını bekliyor demek ki bebişin

Ve sonunda oldu cok şükür

Bende yürüyünce geçior ama diyelim yürüyüşten geldim 10dk snra tekrar balon
Hâlâ ufak ufak peceteye geliyor lekelenmeler. Ne yazık ki dinlenemedim. Progestanı içtim biraz oturdum yine çıktım ev işlemleri için. Arabayla gidiyorum ama içim yine rahat değil. Trafikte biri korna çalsa bizim zilli korkup tekmeyi çakıyo.

Cnm valla çıkma ya.. Hem sıcak hem artk ağırlaşmşsndır dinlen bence

Cnm valla çıkma ya.. Hem sıcak hem artk ağırlaşmşsndır dinlen bence
Mecbur. Eşim gidecek. Vekaleti bana vermesi lazım ki evi alabilelim. Yoksa bir sonraki aya kalacak. Oturduğumuz evi de siteye vermişler başkası kiralayacak. Biz tapuyu kiraya gelecek olanlar da bizim çıkmamızı bekliyor.

Mecbur. Eşim gidecek. Vekaleti bana vermesi lazım ki evi alabilelim. Yoksa bir sonraki aya kalacak. Oturduğumuz evi de siteye vermişler başkası kiralayacak. Biz tapuyu kiraya gelecek olanlar da bizim çıkmamızı bekliyor.
Ne kadar üst üste geldi. Hayırlısıyla bir taşınsanız da rahatlasanız

Kızlar test yapmaya başladım sizce bu hafta içinde çatlama olur mu resimleri yükledim

Eklentiler

• 332135C9-0FA5-4045-BADB-8D9D42E43DDC.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 25
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…