- 17 Ocak 2020
- 4.669
- 10.245
- 158
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.521
Hep gitti kafalarımız hep.Diye diye 40'ı görecen ha. Alarm kur ilaçlar için. Benim hepsi alarmlı
Korkma korkma bir avazda inşallahBEn de korkuyorum
Hayırlısı inşallah. Tatil yapabilen herkes tatil yapsın ya dünyanın een güzel şeyi tatil mis. Tedaviye sonra devam edersiniz. İnşallah çok bekletmeden gelir bebikİğneden sonraki 14. Günüm, testim negatif
Silik çizgi bile yok.
Kısmet, hayırlısı.
Şimdi regl bekleme zamanı.
Biraz kafamı dinlicem ufak bi tatile çıkarız belki bu ay tedavi istemiyorum, sonraki ay inşallah.
Ara sıra uğrarım gelirim sizi seviyorum
Bulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesiniAz kaldı biraz daha dayanprogestanı unutma hiç alarm kur telefonuna annene de çok kafa yorma fazla barışırlar.bugün gittin mi doktoruna
inşallah bal0ncuğumEvet bizimde haftamız ilerledi bacağımı kendime çekemiyorum artık yada sürekli oturur pozisyonda duramıyorum gerçi yürüyünce de hemen ayağım şişiyor iç varis vardı bende ondan sanırım yine de çok şükür halimize bir yandan zaman geçsin isterken bir yandan korkuyorum tüm hayatımız değişecek diye her şeye yetişebilecek miyim normalde çok tembeldim artık farklı biri olmam gerekecek nasıl olacak bilmiyorum
Cnmmmm cukom... Seni cok seviyoruz üzülme...İğneden sonraki 14. Günüm, testim negatif
Silik çizgi bile yok.
Kısmet, hayırlısı.
Şimdi regl bekleme zamanı.
Biraz kafamı dinlicem ufak bi tatile çıkarız belki bu ay tedavi istemiyorum, sonraki ay inşallah.
Ara sıra uğrarım gelirim sizi seviyorum
Hayırlısı inşallah. Tatil yapabilen herkes tatil yapsın ya dünyanın een güzel şeyi tatil mis. Tedaviye sonra devam edersiniz. İnşallah çok bekletmeden gelir bebik
Bulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesini
Cnmmmm cukom... Seni cok seviyoruz üzülme...
Daha yeni başladn...
U Uzaygemisi35 nerelerde bilmiorm ama sanırım ondada ilk tedavide olmamştı..
Sabredecez
EvetBulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesini
Daha yeni başladn...
Sabredecez
Deşecekler beni, progestanımı içtim oturdum bekliyorum bir ay geçsin diye.Korkma korkma bir avazda inşallahbence de neal doğru söylüyor sen 40ı görürsün
Yav hakkaten niye öyle oluyo, sandaletlerim bile olmuyo.Bulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesini
Bende yürüyünce geçior ama diyelim yürüyüşten geldim 10dk snra tekrar balonYav hakkaten niye öyle oluyo, sandaletlerim bile olmuyo.
Bulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesini
Daha yeni başladn...
Sabredecez
Evetcukulatam doğru diyor. U Uzaygemisi35 'nin cimcime de üçüncü denemede geldi. Yeni model bebekler nazlı biraz, gelmeden bizi terbiye ediyorlar
Ve sonunda oldu cok şükürcukulatam kesinlikle öyle canım. Benim ilk tedavide olmadı, ikinci ay da olmadı hep 4er yumurta vardı baya umutluyduk, günlerinize uyduk olmadı. 2.de olmayınca hatta ben eşimle konuştum, artık drla bir sonraki aşamayı konuşalım nedir ne değildir ona göre kendimizi hazırlayalım dedim. 3.aya bu şekilde umutsuz girmiştim ama 3.ay oldu. Kısmet gerçekten bebişler kendi istedikleri zamanı seçiyorlar. İçinde yaşarken bunları düşünmek zor ama ben hep hayırlısı hayırlı zamanda olsun dedim. Hayırlı zamanını bekliyor demek ki bebişin
Hâlâ ufak ufak peceteye geliyor lekelenmeler. Ne yazık ki dinlenemedim. Progestanı içtim biraz oturdum yine çıktım ev işlemleri için. Arabayla gidiyorum ama içim yine rahat değil. Trafikte biri korna çalsa bizim zilli korkup tekmeyi çakıyo.Bende yürüyünce geçior ama diyelim yürüyüşten geldim 10dk snra tekrar balon
Cnm valla çıkma ya.. Hem sıcak hem artk ağırlaşmşsndır dinlen benceHâlâ ufak ufak peceteye geliyor lekelenmeler. Ne yazık ki dinlenemedim. Progestanı içtim biraz oturdum yine çıktım ev işlemleri için. Arabayla gidiyorum ama içim yine rahat değil. Trafikte biri korna çalsa bizim zilli korkup tekmeyi çakıyo.
Mecbur. Eşim gidecek. Vekaleti bana vermesi lazım ki evi alabilelim. Yoksa bir sonraki aya kalacak. Oturduğumuz evi de siteye vermişler başkası kiralayacak. Biz tapuyu kiraya gelecek olanlar da bizim çıkmamızı bekliyor.Cnm valla çıkma ya.. Hem sıcak hem artk ağırlaşmşsndır dinlen bence
Oy oy oy...Mecbur. Eşim gidecek. Vekaleti bana vermesi lazım ki evi alabilelim. Yoksa bir sonraki aya kalacak. Oturduğumuz evi de siteye vermişler başkası kiralayacak. Biz tapuyu kiraya gelecek olanlar da bizim çıkmamızı bekliyor.
Ne kadar üst üste geldi. Hayırlısıyla bir taşınsanız da rahatlasanızMecbur. Eşim gidecek. Vekaleti bana vermesi lazım ki evi alabilelim. Yoksa bir sonraki aya kalacak. Oturduğumuz evi de siteye vermişler başkası kiralayacak. Biz tapuyu kiraya gelecek olanlar da bizim çıkmamızı bekliyor.
Sorma ya hala noterdeyimNe kadar üst üste geldi. Hayırlısıyla bir taşınsanız da rahatlasanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?