- 31 Temmuz 2020
- 3.128
- 6.043
- 78
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.541
Çok şükürVe sonunda oldu cok şükür
Baluşum öyle bir bütçemiz yok ne yazık kiOyy kafa dağıtmışsındır iyi gelmiştir
Yaaa sen nerdesn nerdeee...
Tam gelionnnnnnn snra hoppppp gidionnnn
Gitmeeee
Gitsende arada gel bariiiiii
Olmayacak die bişi ykk abla ya... Tüp neden denemiosn
Benmde tüple oldu
11 gn kaldı uzayım..Çok şükürsenin doğuma az kaldı dimi? Ne zaman? Nasıl gidiyor?
Kız abla.. 11 gn felan kaldı ama tüp bebek tabi.. Doğal olmadı..Baluşum öyle bir bütçemiz yok ne yazık kiee nasılsın kaç haftalık oldun Kız mı
11 mi gün11 gn kaldı uzayım..
Darısı sana
Kız abla.. 11 gn felan kaldı ama tüp bebek tabi.. Doğal olmadı..
Evet bütçe olmayınca zor oluo ama yaşta geçior be abla
Sezeryan mı olacaktınDeşecekler beni, progestanımı içtim oturdum bekliyorum bir ay geçsin diye.
mümkünse görmüyüm şişmesi dursun ayakkabının üstüne basarak yürümek hoş olmuyorBulutum bide 8. 9. Ayda gör o ayak şişmesini
Cnmmmm cukom... Seni cok seviyoruz üzülme...
Daha yeni başladn...
U Uzaygemisi35 nerelerde bilmiorm ama sanırım ondada ilk tedavide olmamştı..
Sabredecez
İnşallah uzayım11 mi günbaya gün bildiğimiz maşallah sağlıkla inşallah su gibi geçsin
Çözüm erkek terliğiSezeryan mı olacaktınşifa olsun 1 ay hemencik geçer sen yeter ki oturarak bekle eşin izin alsın gelsin her şeyi kendi halletsin
mümkünse görmüyüm şişmesi dursun ayakkabının üstüne basarak yürümek hoş olmuyor
Pek girmiyorum ya canim bu ara ben. Canim istemiyor niyeyseSelam kizcelerim baktimda bayadir girmiyormusummalum sınava az kaldı ve arayı kapatmam gerek oturdum harıl harıl deneme yapıyorum cukulatam cukum üzülme kuzum belki tatilde kendiliğinden olur bı bakmışsın nasip kısmet bu işler vakti diilmis demekki daha tamammi şimdi güçlü olma zamanı Bal0ncuk balusss şaka Maka bitti kizzz hadi sagsalim kazasız kurtarsın rabbimm Paresilaaa paremmm sende üzülme yavrum bat geçti miydi tekrarladın mi testi
anonimbirbayan Hemsirecik Saron sesiniz solugunuz çıkmıyor herşey yolunda miii
dayler dayler yavrukus hani burdayfin artık yine yoksun arada bı yoklayıp gidiyorsun
NiyekiPek girmiyorum ya canim bu ara ben. Canim istemiyor niyeyse
Kolay gelsin canimSelam kizcelerim baktimda bayadir girmiyormusummalum sınava az kaldı ve arayı kapatmam gerek oturdum harıl harıl deneme yapıyorum cukulatam cukum üzülme kuzum belki tatilde kendiliğinden olur bı bakmışsın nasip kısmet bu işler vakti diilmis demekki daha tamammi şimdi güçlü olma zamanı Bal0ncuk balusss şaka Maka bitti kizzz hadi sagsalim kazasız kurtarsın rabbimm Paresilaaa paremmm sende üzülme yavrum bat geçti miydi tekrarladın mi testi
dayler dayler yavrukus hani burdayfin artık yine yoksun arada bı yoklayıp gidiyorsun
Her gun bir ugruyorum sayilir yavrum ama uzun durmuyorum, kisa kisa bakip yazip cikiyorm, sen nasilsin kuzuuuSelam kizcelerim baktimda bayadir girmiyormusummalum sınava az kaldı ve arayı kapatmam gerek oturdum harıl harıl deneme yapıyorum cukulatam cukum üzülme kuzum belki tatilde kendiliğinden olur bı bakmışsın nasip kısmet bu işler vakti diilmis demekki daha tamammi şimdi güçlü olma zamanı Bal0ncuk balusss şaka Maka bitti kizzz hadi sagsalim kazasız kurtarsın rabbimm Paresilaaa paremmm sende üzülme yavrum bat geçti miydi tekrarladın mi testi
Ayaklarıma basanıorm artkSelam kizcelerim baktimda bayadir girmiyormusummalum sınava az kaldı ve arayı kapatmam gerek oturdum harıl harıl deneme yapıyorum cukulatam cukum üzülme kuzum belki tatilde kendiliğinden olur bı bakmışsın nasip kısmet bu işler vakti diilmis demekki daha tamammi şimdi güçlü olma zamanı Bal0ncuk balusss şaka Maka bitti kizzz hadi sagsalim kazasız kurtarsın rabbimm Paresilaaa paremmm sende üzülme yavrum bat geçti miydi tekrarladın mi testi
Bizi nasıl canın istemezPek girmiyorum ya canim bu ara ben. Canim istemiyor niyeyse
Allah kolaylık versin kuzummmKolay gelsin canim
Bende yogundum is guc ev okul derken giremiyorum cok fazla
Bende iyiyim çok şükür napak sıcakla bogusuyoruzzzHer gun bir ugruyorum sayilir yavrum ama uzun durmuyorum, kisa kisa bakip yazip cikiyorm, sen nasilsin kuzuuu
Ayaklarım yerden kesildi anlamında mi
DelisinAllah kolaylık versin kuzummm
Bende iyiyim çok şükür napak sıcakla bogusuyoruzzz
Ayaklarım yerden kesildi anlamında mi
Delidir ne yapsa yeridirDelisin
Nabıon yavrimmmm
Olsun sağlıcakla gelsin deSezeryan olcam ya inşallah. Başka seçenek sunmadı ki doktor.DusunceBulutu
benimki terlik giymez hiç.bir tek kumsal için parmak arası var onu da ben giymemİnşallah uzayım
Çözüm erkek terliği
Hiç birindenDelidir ne yapsa yeridirkendime yukleniyom valla üç gündür sabahları yürümeye başladım yine bugünde üç günlük detoksa girdim bı yandan da ders çalışıom bakalım hangisinden vazgececem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?