- 20 Mart 2020
- 7.313
- 12.611
- 198
- 34
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.561
Evt... Nuru tanıorm çnküİnandın mi sen bu söylediğine
Vücudum çok yorgun zorluyorum kendimi ama nereye kdr inan bilmiyorumEvt... Nuru tanıorm çnkü
Gözlerimin içi yanıoVücudum çok yorgun zorluyorum kendimi ama nereye kdr inan bilmiyorum
10 gün sonra misss gibi olacaksın kuzum o kokuyu içine çektiğin an herşeyi unutacaksınGözlerimin içi yanıo
O derece yorgunum
Ruhsal olarak kendimi cok yorgun hissediorm
Yürüyüşü brakma...10 gün sonra misss gibi olacaksın kuzum o kokuyu içine çektiğin an herşeyi unutacaksın
Olar ama ben altı buçukta cikiom yürüyüşeYürüyüşü brakma...
1 ay snra birlikte yürüyecez canlı yayın yaparız
Bebeden snra saat kavramının benm için önemi kalmıoOlar ama ben altı buçukta cikiom yürüyüşe
Anlaştık bak onagoreBebeden snra saat kavramının benm için önemi kalmıo
Anlaştl vallaAnlaştık bak onagore
Ay sormaaaa, sicak cok fenaaaaaggggggg, geberiyaaaagggm ahdhhshfAllah kolaylık versin kuzummm
Bende iyiyim çok şükür napak sıcakla bogusuyoruzzz
Ayaklarım yerden kesildi anlamında mi
BenideeeeeAtın beni denizlere
Devlette deneme haklarınızı kullandınız mı? Orada özele göre çok daha uygun oluyormuş sanırım, ilaçlar da özele göre daha uygun. Okuduklarım öyle yazmıştı hepBaluşum öyle bir bütçemiz yok ne yazık kiee nasılsın kaç haftalık oldun Kız mı
Delidir ne yapsa yeridirkendime yukleniyom valla üç gündür sabahları yürümeye başladım yine bugünde üç günlük detoksa girdim bı yandan da ders çalışıom bakalım hangisinden vazgececem
Çılgın, azim abidesi yaaa. Helal olsun valla. Ben de tembellikte önde bayrak tutarımOlar ama ben altı buçukta cikiom yürüyüşe
Cok çekiciBenideeeee
Ne zaman geliğğğğoooo kızzzz
Niyeki
Esi sehit olan arkadasim geldi onunla vakit geçirdim, ister istemez yine canimiz sıkıldı ya
Oyhh demeEsi sehit olan arkadasim geldi onunla vakit geçirdim, ister istemez yine canimiz sıkıldı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?