Gebeliğe Hazırlık 2020 Yılında Gebelik Planlayanlar 👶

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar nabersiniz
Ya ben bu bulantilardan dunyaya bakamaz oldum. Bitik durumdayim. 12. Hafta bitti hala devam 7 kilo verdim. Serum aliyorum 3-4 gunde bir. Sizler nasilsiniz beni guncelleyin. Balo dogum yakin artik di mi akdam sabah? Nur sende durumlar nasil? Neal? Pare?⚘⚘⚘⚘⚘⚘

Abla ben 18 haftaya kdar felan sürdü o bulantıkar..
İlacıda azar azar kesmeye başladğm için uzun sürdü.. Ckk ilaç içmek istememiştim..
Ama geçiyor birkaç haftaya durulur bulantıların
Merak ettik bizde seni

Normalde 20si diye anlaştk dr ilede
19uda olabilir dedi
Haftaya perşembe netleşecek
Ama dün gece 1 de sancm tuttu ama gelmedi
Fake atıyor senin zilli. Az korkuttu ya biraz da gelmeden yoklayayım diyor herhalde. Trolleyen bebek
Ben de bulantılarla boğuşuyorum. İlaçlarla idare etmeye çalışıyorum. Sanırım ben de 2-3 kilo kadar verdim. Zormuş böyle. Serumluk olmadan toparlayabilirim inşallah. Allah kolaylık versin sana da

Bennn ohhh dediğimde siz trolleneceksnz

Çılgın, azim abidesi yaaa. Helal olsun valla. Ben de tembellikte önde bayrak tutarım
Herşey bebiş için
Yaaa bide gel bana sorrr
Esi sehit olan arkadasim geldi onunla vakit geçirdim, ister istemez yine canimiz sıkıldı ya
Başı sağolsun kuzum çok zor
Regl bekliom ben abla daha gelmedi Dr on onbeş gün süre biçti daha bı hafta oldu

Ayy maasallah sen buyuttun bulantilar mi basladi. Evet cok zor Allah hepimize kolaylik versin.

Sen doğurunca biz de doğurmuş sayılacağız. Gerçi sırada Miss Bride var. Bir tur da onunla doğuracağız ama hayırlısı bakalım
Valla bi yerden sonra artık doğurayım diyorsun.
Hamileliği yaz sıcaklarına denk gelenler olarak zor durumdayız.
Eşim herşeye karışıyor, titiz, onu yedin mi, bunu içtin mi, çatlak kremini sürdün mü?
Artık bıktım ama kavga etmeye de üşeniyorum.

Diren Bride. Az kaldı

N Neal enerjikleşmedinmi daha kız
Yok da ben biraz önce bir halt ettim. Günlerdir aç geze geze midem kendini kemirmeye başladı artık. Baktım canım ilk defa bir şey çekti, hemen sipariş verdim b.kunu çıkarana kadar yedim. Tabağını çöpe atarken bir baktım içinde maydanoz varmış İnşallah bir şey olmaz ya. O kadar da dikkat ettim maydanoza, transferden sonra hiç yememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…