- 24 Mart 2019
- 12.717
- 58.033
- 598
- Konu Sahibi Paresilaaa
-
- #202.581
Amin balusum ☹Oyhh deme
Allah yardımcısı olsun
Onu sen diyeceksin. 19'unda mı geliyor? Az kaldı az az azNe zaman geliğğğğoooo kızzzz
Gelince atarm isteyene ama özelden..
Kimse üzülsn kırılsn istemem burdan atınca
Normalde 20si diye anlaştk dr iledeOnu sen diyeceksin. 19'unda mı geliyor? Az kaldı az az az
Abla ben 18 haftaya kdar felan sürdü o bulantıkar..Kizlar nabersiniz
Ya ben bu bulantilardan dunyaya bakamaz oldum. Bitik durumdayim. 12. Hafta bitti hala devam7 kilo verdim. Serum aliyorum 3-4 gunde bir. Sizler nasilsiniz beni guncelleyin. Balo dogum yakin artik di mi akdam sabah? Nur sende durumlar nasil? Neal? Pare? ⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Fake atıyor senin zilli. Az korkuttu ya biraz da gelmeden yoklayayım diyor herhalde. Trolleyen bebekNormalde 20si diye anlaştk dr ilede
19uda olabilir dedi
Haftaya perşembe netleşecek
Ama dün gece 1 de sancm tuttu ama gelmedi
Ben de bulantılarla boğuşuyorum. İlaçlarla idare etmeye çalışıyorum. Sanırım ben de 2-3 kilo kadar verdim. Zormuş böyle. Serumluk olmadan toparlayabilirim inşallah. Allah kolaylık versin sana daKizlar nabersiniz
Ya ben bu bulantilardan dunyaya bakamaz oldum. Bitik durumdayim. 12. Hafta bitti hala devam7 kilo verdim. Serum aliyorum 3-4 gunde bir. Sizler nasilsiniz beni guncelleyin. Balo dogum yakin artik di mi akdam sabah? Nur sende durumlar nasil? Neal? Pare? ⚘⚘⚘⚘⚘⚘
Bennn ohhh dediğimde siz trolleneceksnzFake atıyor senin zilli. Az korkuttu ya biraz da gelmeden yoklayayım diyor herhalde. Trolleyen bebek
Ben de bulantılarla boğuşuyorum. İlaçlarla idare etmeye çalışıyorum. Sanırım ben de 2-3 kilo kadar verdim. Zormuş böyle. Serumluk olmadan toparlayabilirim inşallah. Allah kolaylık versin sana da
Sen doğurunca biz de doğurmuş sayılacağız. Gerçi sıradaBennn ohhh dediğimde siz trolleneceksnz
Sen rahat ettiğindede diğer kızlar gebe olmuş olacakSen doğurunca biz de doğurmuş sayılacağız. Gerçi sıradaMiss Bride var. Bir tur da onunla doğuracağız ama hayırlısı bakalım
Herşey bebiş içinÇılgın, azim abidesi yaaa. Helal olsun valla. Ben de tembellikte önde bayrak tutarım
Yaaa bide gel bana sorrrCok çekici
Başı sağolsun kuzum çok zorEsi sehit olan arkadasim geldi onunla vakit geçirdim, ister istemez yine canimiz sıkıldı ya
Regl bekliom ben abla daha gelmedi Dr on onbeş gün süre biçti daha bı hafta olduKizlar nabersiniz
Amin canim sagolasinHerşey bebiş için
Yaaa bide gel bana sorrr
Başı sağolsun kuzum çok zor
Regl bekliom ben abla daha gelmedi Dr on onbeş gün süre biçti daha bı hafta oldu
Allah sabır versinEsi sehit olan arkadasim geldi onunla vakit geçirdim, ister istemez yine canimiz sıkıldı ya
Ayy maasallah sen buyuttun bulantilar mi basladi. Evet cok zor Allah hepimize kolaylik versin.Fake atıyor senin zilli. Az korkuttu ya biraz da gelmeden yoklayayım diyor herhalde. Trolleyen bebek
Ben de bulantılarla boğuşuyorum. İlaçlarla idare etmeye çalışıyorum. Sanırım ben de 2-3 kilo kadar verdim. Zormuş böyle. Serumluk olmadan toparlayabilirim inşallah. Allah kolaylık versin sana da
Hayirlisi olsun cnm Allah gonlunuze gore versin en kisa zamandaHerşey bebiş için
Yaaa bide gel bana sorrr
Başı sağolsun kuzum çok zor
Regl bekliom ben abla daha gelmedi Dr on onbeş gün süre biçti daha bı hafta oldu
Benimki daha piyasada yokken bulantı başladı ben anlamadım. Keseyi gördükten birkaç gün sonra bulantı başladı, sonra hızla yerini kusmaya bıraktıAyy maasallah sen buyuttun bulantilar mi basladi. Evet cok zor Allah hepimize kolaylik versin.
Amin ablam hayırlı vaktinde gelsin insallahHayirlisi olsun cnm Allah gonlunuze gore versin en kisa zamanda
Valla bi yerden sonra artık doğurayım diyorsun.Sen doğurunca biz de doğurmuş sayılacağız. Gerçi sıradaMiss Bride var. Bir tur da onunla doğuracağız ama hayırlısı bakalım
Diren Bride. Az kaldıValla bi yerden sonra artık doğurayım diyorsun.
Hamileliği yaz sıcaklarına denk gelenler olarak zor durumdayız.
Eşim herşeye karışıyor, titiz, onu yedin mi, bunu içtin mi, çatlak kremini sürdün mü?
Artık bıktım ama kavga etmeye de üşeniyorum.
Yok da ben biraz önce bir halt ettim. Günlerdir aç geze geze midem kendini kemirmeye başladı artık. Baktım canım ilk defa bir şey çekti, hemen sipariş verdim b.kunu çıkarana kadar yedim. Tabağını çöpe atarken bir baktım içinde maydanoz varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?